Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Siz alman+ cocore kullananlardan misiniz

- - - Eklendi - - -

son bi kere daha (hafıza kartını da biçimlendirip) almanya romunu atacağım bir problem çıkarsa artık inşallah ramazan sonunda satmak istiyorum telefonu bune ya 1 ayda en az 10 rom değiştirdim ömrümden kısaldı

evet Almanya romu yüklü ve cocoore6.8 var yalnız siz böyle zırt pırt rom değiştiriyorsunuz bir 2.3.6 bir 4.1.2 filan böyle stabillik aranmaz ki , bizde ilk yüklediğimizde sorunlar yaşadık 1 ayda 3 kez jely bean rom değiştirdik 2-3 ay sonra tam performasyon aldık acık sabredin yahu hemen 2.3.6 ya dönüyorsunuz bilmiyorum 4.1.2 yi biraz kullanın kulandıkça kendine geliyor cihaz

• Beğen
Tepkiler: agoguzhan

iOSait

iOSait

Üye
evet Almanya romu yüklü ve cocoore6.8 var yalnız siz böyle zırt pırt rom değiştiriyorsunuz bir 2.3.6 bir 4.1.2 filan böyle stabillik aranmaz ki , bizde ilk yüklediğimizde sorunlar yaşadık 1 ayda 3 kez jely bean rom değiştirdik 2-3 ay sonra tam performasyon aldık acık sabredin yahu hemen 2.3.6 ya dönüyorsunuz bilmiyorum 4.1.2 yi biraz kullanın kulandıkça kendine geliyor cihaz

peki dediğinizi yapacağım telefonun şarjını dolduruyorum şimdi %100 olduktan sonra flaşlarım yanlız hangi cocore daha iyi ona göre atıcam

emretamgoz

Üye
Ya frontline commando kasiyor gb allah kahretsin

Hacı oyun kasıyorsa telefonu yükselteceksin başka yolu yok yani. Samsung'çu değilim ama samsung'a sövmen hiçbir şeyi değiştirmez. Al bi s3 s4 bütün oyunları sıkıntısız oyna. Ki şu anın şartlarında en iyi telefon samsung'undur.

Bu arada belirteyim bende light jb v1.2 + cocore 6.8 yüklü mis gibi telefon. Günde bir yeniden başlattı mı ne kasma ne donma hiç sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: agoguzhan
iOSait

iOSait

Üye
Hacı oyun kasıyorsa telefonu yükselteceksin başka yolu yok yani. Samsung'çu değilim ama samsung'a sövmen hiçbir şeyi değiştirmez. Al bi s3 s4 bütün oyunları sıkıntısız oyna. Ki şu anın şartlarında en iyi telefon samsung'undur.

Bu arada belirteyim bende light jb v1.2 + cocore 6.8 yüklü mis gibi telefon. Günde bir yeniden başlattı mı ne kasma ne donma hiç sorun yok.

tamam dediğiinizi yapacağım daha önce lightjb kullanmışlığım var çok hoşuma gitmedi arayüz sonra geri döndüm

- - - Eklendi - - -

almanya+cocore 1 ay deneyim bakalım daha önceden hafıza kartını sıfırlamamıştım sim kartı ve hafıza kartı da daima telde kalıyod o yüzden kurulumda sıkıntı yaşamış olabilirim şimdi telefonu şarz ediyorum %100 olması şart mı yoksa formalite mi yazdınız konuya ?

- - - Eklendi - - -

evet arkadaşlar konuda anlatılan gibi yaptım şarjı %95e kadar doldurdum sd kartı biçiimlenndirdim telefon hafızasını da biçimlendirdim sonra recoveryden bir daha wipe çakıp telefonu download moda attım yazılımı yükledim birazdan da cocore atcam son durumu akşam değerlendireyim bi

- - - Eklendi - - -

şuan iyi gibi bi kaç tane oyun yükleyip test edicem bu arada asphalt7 bizim telefona uyumlu apk veren çok makbule geçer :D

emretamgoz

Üye
tamam dediğiinizi yapacağım daha önce lightjb kullanmışlığım var çok hoşuma gitmedi arayüz sonra geri döndüm

- - - Eklendi - - -

almanya+cocore 1 ay deneyim bakalım daha önceden hafıza kartını sıfırlamamıştım sim kartı ve hafıza kartı da daima telde kalıyod o yüzden kurulumda sıkıntı yaşamış olabilirim şimdi telefonu şarz ediyorum %100 olması şart mı yoksa formalite mi yazdınız konuya ?

- - - Eklendi - - -

evet arkadaşlar konuda anlatılan gibi yaptım şarjı %95e kadar doldurdum sd kartı biçiimlenndirdim telefon hafızasını da biçimlendirdim sonra recoveryden bir daha wipe çakıp telefonu download moda attım yazılımı yükledim birazdan da cocore atcam son durumu akşam değerlendireyim bi

- - - Eklendi - - -

şuan iyi gibi bi kaç tane oyun yükleyip test edicem bu arada asphalt7 bizim telefona uyumlu apk veren çok makbule geçer :D

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi

hocam bu light jb ı çok met ediyorlar ana konuya eklemek istiyorum yalnız bir sorum var ayarlar kısmı beyaz mı siyah mı ve s4 duvar kağıtları orjinal duvar kağıtları kısmında mı mevcut

iOSait

iOSait

Üye
hocam bu light jb ı çok met ediyorlar ana konuya eklemek istiyorum yalnız bir sorum var ayarlar kısmı beyaz mı siyah mı ve s4 duvar kağıtları orjinal duvar kağıtları kısmında mı mevcut

hocam daha önceden o romu kullanmıştım ayarlar kısmını beyaz da yapabiliyorsnuz siyah da. romu yüklediğinizde siyah olarak geliyor ama xda daki konuda zip dosyası var onu recoveryden flaşlayınca beyaz oluyor ve s4 duvarkağıtlarının olduğu doğru

- - - Eklendi - - -

eyw

emretamgoz

Üye

Siyah geliyor ama arkadaşın dediği gibi beyaz da yapılabiliyor. Bi arkadaş hatta burdan linkini paylaşmıştı.

Duvar kağıtları orjinaller arasında çıkıyor.

iOSait

iOSait

Üye
Siyah geliyor ama arkadaşın dediği gibi beyaz da yapılabiliyor. Bi arkadaş hatta burdan linkini paylaşmıştı.

Duvar kağıtları orjinaller arasında çıkıyor.

ben 1.3 versiyonu çıkarsa kurmayı düşünüyorum henüz tam oturmuş bir yapıya sahip değil ufak tefek bug'lar var stabillik ve oyun performansı na laf yok tabii

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/samsung-andr...xys4-yamali-stabil-jelly-bean-rom-814928.html buyrun ben daha önceden konuyu açmıştım eski hesab gereksiz yere ban yemiş burda duruyor ekleyebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: agoguzhan ve gonuldostu82
iOSait

iOSait

Üye
Aman sakin ol, yine ban gelebilir dikkat :D

erkek adam ban atmaz

- - - Eklendi - - -

adres vereyim gelsin bakalım sol gözde büyük bi şişlik

- - - Eklendi - - -

neyse konuyu dağıtmayalım hocam sen light jb den memnun musun mesela 3d oyunlarda 1gb kaplıyan oyunlardaki performans nasıl ?

emretamgoz

Üye
erkek adam ban atmaz

- - - Eklendi - - -

adres vereyim gelsin bakalım sol gözde büyük bi şişlik

- - - Eklendi - - -

neyse konuyu dağıtmayalım hocam sen light jb den memnun musun mesela 3d oyunlarda 1gb kaplıyan oyunlardaki performans nasıl ?

Asfalt'ı oynadım donma kasma yok. Arada temple run kasıyor. O da oyundan heralde çünkü başka hiçbir oyunda olmuyor.

Bu arada memnunum tabi ki light jb'den. Cocore 6.8 de yükledim mi hiç bi sıkıntısı yok.

iOSait

iOSait

Üye
Asfalt'ı oynadım donma kasma yok. Arada temple run kasıyor. O da oyundan heralde çünkü başka hiçbir oyunda olmuyor.

Bu arada memnunum tabi ki light jb'den. Cocore 6.8 de yükledim mi hiç bi sıkıntısı yok.

Bendr asphalt 7 yi yukledim ama lisans kontrol ediliyor yazisi cikuyor sonra gameloft yazisi geluyo sonra oyundan Atiyor sen nasil yaptin

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
ben 1.3 versiyonu çıkarsa kurmayı düşünüyorum henüz tam oturmuş bir yapıya sahip değil ufak tefek bug'lar var stabillik ve oyun performansı na laf yok tabii

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/samsung-andr...xys4-yamali-stabil-jelly-bean-rom-814928.html buyrun ben daha önceden konuyu açmıştım eski hesab gereksiz yere ban yemiş burda duruyor ekleyebilirsiniz
eyvallah teşekkürler kardeşim birde ben kurayım şunu çok merak ettim

iOSait

iOSait

Üye
eyvallah teşekkürler kardeşim birde ben kurayım şunu çok merak ettim

peki bir deneyin stabilitesi daha iyi gelmişti bana kurduğum zaman

- - - Eklendi - - -

ya asphalt7 sorunsuz apk verebilecek olan yokmu oyundan atıyor daha datayı yüklemeden

- - - Eklendi - - -

ya asphalt7 sorunsuz apk verebilecek olan yokmu oyundan atıyor daha datayı yüklemeden

emretamgoz

Üye
peki bir deneyin stabilitesi daha iyi gelmişti bana kurduğum zaman

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Hacı telefonun hafızasında android klasörüne "obb" adında yeni bi klasör aç, oraya at "com...." ile başlayan dosyayı.

iOSait

iOSait

Üye

emretamgoz

Üye
işte bulamadım o dosyayı link versen çok makbule geçicek :D
Hacım orda 4 tane part var sen onları görmedin heralde? Linkteki "Download Now" yazan kısmın altında part1 part2 .. şeklinde 4 tane part var. Onları da indir.

- - - Eklendi - - -

işte bulamadım o dosyayı link versen çok makbule geçicek :D

Dur ben vereyim onları da.

Üst Alt