Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

iOSait

iOSait

Üye
Samsung yine diğer markalara göre güncellemede hızlı(androidli modeller arasında)

En iyisi tabiki ios ama onunda PC bağlantısı olmadan hiç bir şey yaptırmaması çok sinir bozucu.

O yüzden yine en iyisi s4 gibi görünüyor.

ama s2'nin beklediği kadar hiç bir telefon şu lanet 4.1.2 güncellemesini beklemedi :D ben bidahaki sefere kesinlikle android cihaz almayacağım

darkleader

darkleader

Üye
ama s2'nin beklediği kadar hiç bir telefon şu lanet 4.1.2 güncellemesini beklemedi :D ben bidahaki sefere kesinlikle android cihaz almayacağım
S2 konusunda çok haklısın ama yinede ana modellerde samsung daha iyi güncellemelerde.Ara modellere hiç önem vermediği zaten aşikar.
Android'inde neyini seviyorum biliyomusun.Yazılım atması çok kolay telefona bebek oyuncağı canın sıkıldımı anında değitir rom'u çok basit.

Bir daha Android'li tel. almam demişsin de o zaman bir tek iphone almalısın.W8'li tellere bakıp maceraya atılmaya gerek yok.

iOSait

iOSait

Üye
S2 konusunda çok haklısın ama yinede ana modellerde samsung daha iyi güncellemelerde.Ara modellere hiç önem vermediği zaten aşikar.
Android'inde neyini seviyorum biliyomusun.Yazılım atması çok kolay telefona bebek oyuncağı canın sıkıldımı anında değitir rom'u çok basit.

Bir daha Android'li tel. almam demişsin de o zaman bir tek iphone almalısın.W8'li tellere bakıp maceraya atılmaya gerek yok.

bence de, iOS ile noktayı koyacan rom derdiydi kerneldi stabillikdi apkydi bilmemneydi carttı curttuya yer yok! paşalar gibi istediğini yapıyorsun

- - - Eklendi - - -

XXLQG mi kursak ne yapsak

- - - Eklendi - - -

XXLQG daha geç çıktı belki iyileştirme paketi filan vardı yüklesem mi acaba ne dersiniz?

iOSait

iOSait

Üye
Şu şarj problemi devam ediyor ama

iOSait

iOSait

Üye
Şuan en iyi ROM XXLQE mi yani başka ROM kullanip öneren varmi

iOSait

iOSait

Üye

ah daha çok beklerim ben daha telefonu 3 ay önce aldım sözleşme imzaladım babamla en az 2 sene of kafamı nerelere vurcammmmmm :vur

- - - Eklendi - - -

ALLAHIN LANETİ ÜZERİNDE OLSUN SAMSUNG !

darkleader

darkleader

Üye
Şuan en iyi ROM XXLQE mi yani başka ROM kullanip öneren varmi

Senin şarj sorunu nasil bir şey.
Ben Almanya sürümü ve cocore 6.0 ile demedim hic dokunmazsam şarj aynen duruyor azalma yok.Hiç ara vermeden kurcalarsam 3-4 saat gidiyor.

iOSait

iOSait

Üye
Senin şarj sorunu nasil bir şey.
Ben Almanya sürümü ve cocore 6.0 ile demedim hic dokunmazsam şarj aynen duruyor azalma yok.Hiç ara vermeden kurcalarsam 3-4 saat gidiyor.

benim de o şekilde mesela 3 saat boyunca film izledim şarj %68e düştü biraz anormal değil mi? kurcalamazsam benim rahat 1 gün gider ama 20-30 dk oyun oynayınca %10 filan düşüyor

- - - Eklendi - - -

bu bataryaya iyi gelicek önerdiğiniz bi program, kernel filan varmı?

darkleader

darkleader

Üye
benim de o şekilde mesela 3 saat boyunca film izledim şarj %68e düştü biraz anormal değil mi? kurcalamazsam benim rahat 1 gün gider ama 20-30 dk oyun oynayınca %10 filan düşüyor

- - - Eklendi - - -

bu bataryaya iyi gelicek önerdiğiniz bi program, kernel filan varmı?

Malesef yok.
Ben çift batarya ile geziyorum :D

iOSait

iOSait

Üye
Malesef yok.
Ben çift batarya ile geziyorum :D

hmm peki bataryayı nerden bulabilirim mesela kaç mAh aldınız siz? mAh'ı yüksek olan daha iyidir bide internetten sipariş vermek doğru olur mu ?

darkleader

darkleader

Üye
hmm peki bataryayı nerden bulabilirim mesela kaç mAh aldınız siz? mAh'ı yüksek olan daha iyidir bide internetten sipariş vermek doğru olur mu ?

Yine 1500'lük aldım.Ankarada servisten almıştım

darkleader

darkleader

Üye
hmm peki normal kullanımda 1 günü görmüyor sanırım sizin makine

Telefonu çok kurcalayan biri olarak şarj yetmiyor bana.

Ben artık uranyum içerikli batarya üretmelerini isteyeceğim yetkililerden,şöyle 1 sene şarj etmeden gitsin. Şarji bitince de atıp yenisini alalım :D

iOSait

iOSait

Üye
beyler ben gingerbreade döncem

hiçbirşey oyun performansı ve antutu score'dan önemli olamaz madem samsung adam gibi yazılım yapamadı ne yapalım 4.2.2ye kadar gb ile devam edicem çıktığı zaman ona bakarım belki insafa gelir de yazılımın üstünde daha dikkatli dururlar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
beyler ben gingerbreade döncem

hiçbirşey oyun performansı ve antutu score'dan önemli olamaz madem samsung adam gibi yazılım yapamadı ne yapalım 4.2.2ye kadar gb ile devam edicem çıktığı zaman ona bakarım belki insafa gelir de yazılımın üstünde daha dikkatli dururlar

hiç sanmam 4.1.2 yi kullanmadan direk 4.2.2 ye geçmek mantıklı bir iş değil yine sorunlar devam eder , bu işi bir türlü çözemedim bir çok kişi memnun sizde neden sorunlu neden kasma var hiç anlamıyorum ben tekrar antutu da performans testi yaptım 6809 çıktı bu performans testi saçmalık galiba her seferinde değişik rakamlar çıkıyor

iOSait

iOSait

Üye
hiç sanmam 4.1.2 yi kullanmadan direk 4.2.2 ye geçmek mantıklı bir iş değil yine sorunlar devam eder , bu işi bir türlü çözemedim bir çok kişi memnun sizde neden sorunlu neden kasma var hiç anlamıyorum ben tekrar antutu da performans testi yaptım 6809 çıktı bu performans testi saçmalık galiba her seferinde değişik rakamlar çıkıyor

Ya frontline commando kasiyor gb allah kahretsin

iOSait

iOSait

Üye
Ya kafayi yicem adam gibi bir yazilim yokmu yaaaa allah belani versin samsung

iOSait

iOSait

Üye

Siz alman+ cocore kullananlardan misiniz

- - - Eklendi - - -

son bi kere daha (hafıza kartını da biçimlendirip) almanya romunu atacağım bir problem çıkarsa artık inşallah ramazan sonunda satmak istiyorum telefonu bune ya 1 ayda en az 10 rom değiştirdim ömrümden kısaldı

Üst Alt