Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

darkleader

darkleader

Üye
hangi sürümü kullanıyorsun? 2.3.6mı? JBmi?

JB deyim.
Bir daha gecmem diyordum ama GB deki saçma bir bug yüzünden tekrar JB ye geçtim.Önce kies ile Türkiye sürümü sonra odin ile Almanya attim.Tel hafizasinda da cocore 6.0 varmis onları kuruverdim. Telefonda launcher kullanmama rağmen ne takilma ne donma var ben bile sasiyorum.

iOSait

iOSait

Üye
MSaidAri sanırım yazdıklarımı okumuyorsun,burada fazla bilgim yok bilgi edinmek amaçlı soruyorum. bilsem sormam zaten dimi??

okuyorum tabii ki

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bende şöyle bir sorun var mesele dün dead triggir sınırsız para hile yapacaktım malum data dosyasını telefon hafızasında Android/obb kısmına atıcaz neyse datayı indirdim baktım text yani .txt dosyası sonra tıkladım polaris wiever ile açmaya çalışdı çok şaşırdım normalde .obb uzantılı olması gerekiyordu daha önce hiç böyle bir sorun yaşamadım sizce neden olmuştur ?

darkleader

darkleader

Üye
iOSait

iOSait

Üye
ya şu light jb yi mi kursam acaba ne yapsam antutudan 7000 alamıyorum

- - - Eklendi - - -

adam gibi bi yazılım yapsalar dı keşke kernelle felan uğraşmazdık

darkleader

darkleader

Üye
ya şu light jb yi mi kursam acaba ne yapsam antutudan 7000 alamıyorum

- - - Eklendi - - -

adam gibi bi yazılım yapsalar dı keşke kernelle felan uğraşmazdık

Ben Almanya kurdum.Kernel 6.0 attım. Gayet stabil bir dene istersen.

darkleader

darkleader

Üye
iOSait

iOSait

Üye
en iyi sürüm XXLQE+COCORE 6.0 galiba olmazsa bende cocore 6yı çakarım

darkleader

darkleader

Üye
Bizim bu telefonların ikinci el piyasası nedir acaba.

iOSait

iOSait

Üye
Bizim bu telefonların ikinci el piyasası nedir acaba.

çok temizse rahat 600e okuturuz

- - - Eklendi - - -

diye düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

ben telefonu yeni aldım daha keşke almaz olaydım bir dahaki sefer asla android almayacağım tam bir stabilizasyon düşmanı bu android

darkleader

darkleader

Üye
Ne alacaz ki başka. İos çok sıkıcı.W8 çok karışık.

iOSait

iOSait

Üye
Ne alacaz ki başka. İos çok sıkıcı.W8 çok karışık.

iOS iyi bence stabillik+uygulama desteği android baydı artık hep yüzsüzlük, müşteri memnuniyetsizliği alsam bile samsung almayacağım kesin ya htc yada xperia alırım

- - - Eklendi - - -

yanlız bu jellybean şarjı su gibi içiyor yaw

• Beğen
Tepkiler: agoguzhan ve darkleader
darkleader

darkleader

Üye
iOS iyi bence stabillik+uygulama desteği android baydı artık hep yüzsüzlük, müşteri memnuniyetsizliği alsam bile samsung almayacağım kesin ya htc yada xperia alırım

- - - Eklendi - - -

yanlız bu jellybean şarjı su gibi içiyor yaw

s4 almak istiyorum ekranı çok büyük ne yapsam bilemedim.

s4 mini çok cazip geliyor aslında ama ara modellerde de yazılım sorunu yaşıyoruz.:bilmm

iOSait

iOSait

Üye
s4 almak istiyorum ekranı çok büyük ne yapsam bilemedim.

s4 mini çok cazip geliyor aslında ama ara modellerde de yazılım sorunu yaşıyoruz.:bilmm

evet bu ara model olayı güncelleme sebebiyle çok sıkıntı çıkarıyor siz yine iyisiniz benim bu telefonu en az 1 sene daha kullanmam gerekiyor samsung marka telefon almamam gerektiği kafama yeni dank etti bir daha ki sefere artık inşallah iphone 6 filan çıkarsa alırız

darkleader

darkleader

Üye
evet bu ara model olayı güncelleme sebebiyle çok sıkıntı çıkarıyor siz yine iyisiniz benim bu telefonu en az 1 sene daha kullanmam gerekiyor samsung marka telefon almamam gerektiği kafama yeni dank etti bir daha ki sefere artık inşallah iphone 6 filan çıkarsa alırız

Samsung yine diğer markalara göre güncellemede hızlı(androidli modeller arasında)

En iyisi tabiki ios ama onunda PC bağlantısı olmadan hiç bir şey yaptırmaması çok sinir bozucu.

O yüzden yine en iyisi s4 gibi görünüyor.

Üst Alt