Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
en iyisi pcden idm ile indirmek sammobileden

mc_307

mc_307

Üye
en iyisi pcden idm ile indirmek sammobileden
Dün idm bir turlu indirmedi ya. Yakalamiyor. Ben eklemeye calisiyorum kullanıcı adi istiyor. Üye bilgilerimi yaziyorum, get gönderiyor diyor bekliyor. Error diyor sonra

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
stock lollipop rom yükledikten sonra buradaki romları deneyebilirsin ve kendin karar verebilirsin kullanıma ve kişiden kişeye göre değişir
FlymeOS kullanıyorum harika bir arayüz. Tavsiye ederim. Sıkıcı aops ile Gökkuşağı touchwizin tam ortası :good:

• Beğen
Tepkiler: mc_307
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
hiç bir sorun yok başka tarayıcılardan denedinmi şu an akk yüzünden 3 mbit hızdayım

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu ve mc_307
mc_307

mc_307

Üye
Allaalla dün deli etti benim aksam deneyim tekrardan...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
  • Beğen
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
o romu çin sitesinden indirip gdriveye ben yükledim 1 gün uğraştım linki paylaştım hemen kendilerine mal ettiler görsellik on numara ama galiba whatsapp sorun çıkarmıştı :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
o romu çin sitesinden indirip gdriveye ben yükledim 1 gün uğraştım linki paylaştım hemen kendilerine mal ettiler görsellik on numara ama galiba whatsapp sorun çıkarmıştı :D
Vay namussuzlar vay :ehe

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
@mc_307 bunu deneyebilirsin direk kitkattan lolipop rom yüklemek için

• Beğen
mc_307

mc_307

Üye
Benim asıl sıkıntım şarj. Uzun zmandır çiftli 6800mah batarya kullaniyordum. Kaba oluyor biraz. Normal bataryaya dönem dedim. Sanki 10 10 düşüyor meret :D

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bataryada sorunmu var nasıl 10 10 düşüyor :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Benim asıl sıkıntım şarj. Uzun zmandır çiftli 6800mah batarya kullaniyordum. Kaba oluyor biraz. Normal bataryaya dönem dedim. Sanki 10 10 düşüyor meret :D
Hava sıcak ondandır :ehe

mc_307

mc_307

Üye
@mc_307 bunu deneyebilirsin direk kitkattan lolipop rom yüklemek için
Sizin ilk verdiğiniz aurora not4 veya aurora not5 deneyem diyorum. Bi arkadas 6 7 aydir aurora not5 kullaniyormus sıkıntı yasamadim diyor. Aksama indirebilirsem deneyecem artik

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sizin ilk verdiğiniz aurora not4 veya aurora not5 deneyem diyorum. Bi arkadas 6 7 aydir aurora not5 kullaniyormus sıkıntı yasamadim diyor. Aksama indirebilirsem deneyecem artik
Bende dün @Mehmet in konusundakini indirdim baktım çeviri hatası var direkt sildim.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ayalarda gördüm. Telefonu kapatma bölümü tamamen japoncaydı. Bazı sistem yerlerinde de vardı
onların çözümü hepsi konuda var bir şekilde heryerini halledebiliyorsun geliştirici bıraktığı için devam etmedi fixler mevcut stock tabanlı olduğu için o romu kullanıyorum seste sorun çıkarmayan tek rom bana göre aslında en sağlam aurora rom bu sırf ses yüzünden kullanmıyorum

Üst Alt