Samsung Galaxy Note 9 Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 9 Root Atma ve TWRP Yükleme
Galaxy S9 serisi ile beraber geçtiğimiz yılın amiral gemisi modellerinden biri olan Samsung Galaxy Note 9 gelişmiş özelliklere sahip yeni S-Pen kalemi, büyük ekranı ve büyük pili ile yine milyonlarca kullanıcının kalbini çalmayı başarmıştı. Şuanda ülkemizde 5700 Türk Lirası civarında bir fiyat ile satışta olan cihaz Galaxy Note 10 çıkana kadar Note serisinin en güçlü cihazı olmaya devam ediyor.

Bu konuda sizlere Galaxy Note 9 root atma ve Galaxy Note 9 twrp yükleme işlemleri ile ilgili kısaca bilgi vereceğim. Cihazınızdan sıkıldıysanız ve farklı özelleştirmeler yapmak istiyorsanız root yetkisini ve twrp recovery menüsünü kullanarak cihaz üzerinde çok sayıda değişiklik yapabilirsiniz. Aşağıda yer alan dosyalar sadece Exynos işlemcili Note 9 modelleri için geçerlidir. Snapdragon işlemcili varyant kullananlar sakın aşağıdaki recovery dosyasını kullanmasın. İşlemlere başlamadan önce telefonunuzun yedeğini alın. Cihazınızda herhangi bir sorun oluşursa ben veya maxicep.com sorumlu değildir. Bu işlemler cihazı garanti dışı bırakacaktır.

Samsung Galaxy Note 9 TWRP Yükleme

İlk önce tıklayın ve odin programını bilgisayara yükleyin. tıklayın ve Galaxy Note 9 twrp recovery dosyasını bilgisayarınıza indirerek bir klasör içerisine atın. Telefonunuzun ayarlar menüsünden telefon hakkında kısmına girerek derleme numarasına 6-7 defa üst üste basın. Geliştirici seçenekleri menüsüne girerek oem kilit açma ve usb hata ayıklama özelliklerini aktif hale getirin. Sonrasında telefonunuzu tamamen kapatın. Ses kısma + bixby + güç butonlarına aynı anda basılı tutarak telefonu download moda alın ve kablo ile bilgisayara bağlayın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Odin programını bilgisayarda açın ve Option kısmını yukarıdaki gibi ayarlayın. Ardından AP butonuna basarak indirmiş olduğunuz Galaxy Note 9 twrp dosyasını seçin. Yükleme bitince Pass yazısını göreceksiniz. Telefonu yeniden başlatın. Galaxy Note 9 twrp yükleme işlemi başarıyla bitmiştir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız



Samsung Galaxy Note 9 Root Atma

Yukarıdaki işlem bittikten sonra tıklayarak Galaxy Note 9 root atma için gerekli olan magisk 19 dosyasını indirin ve telefonunuzun içine atın. Sonrasında telefonunuzu tamamen kapatın. Ses açma + bixby + güç butonlarına aynı anda basılı tutun. Telefon belli bir süre sonra direkt olarak twrp recovery menüsünü açacaktır. Yükle kısmına girerek daha önceden indirmiş olduğunuz magisk 19 dosyasını bulun ve seçerek yükleyin. Yüklemenin ardından telefonu yeniden başlatın. Play Store'dan root check benzeri uygulamalar indirerek Galaxy Note 9 root özelliğinin aktif olup olmadığını kontrol edin.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: bytllh ve Eren Değerli


Üst Alt