Dün idm bir turlu indirmedi ya. Yakalamiyor. Ben eklemeye calisiyorum kullanıcı adi istiyor. Üye bilgilerimi yaziyorum, get gönderiyor diyor bekliyor. Error diyor sonraen iyisi pcden idm ile indirmek sammobileden
FlymeOS kullanıyorum harika bir arayüz. Tavsiye ederim. Sıkıcı aops ile Gökkuşağı touchwizin tam ortasıstock lollipop rom yükledikten sonra buradaki romları deneyebilirsin ve kendin karar verebilirsin kullanıma ve kişiden kişeye göre değişir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Link varmiydi.FlymeOS kullanıyorum harika bir arayüz. Tavsiye ederim. Sıkıcı aops ile Gökkuşağı touchwizin tam ortası![]()

2 günde sıkılırsın sorun çıkar ben hiç ısınamadım saçma sapan hatalar veriyor zamanlaFlymeOS kullanıyorum harika bir arayüz. Tavsiye ederim. Sıkıcı aops ile Gökkuşağı touchwizin tam ortası![]()

@Mehmet in akıntıladığım mesajındaki bolumde flyme diye başlığı var hemen farkedersin.Link varmiydi.![]()
Gapps'ta sorun çıkarmadı ötekiler de hiç çıkmaz diye düşünüyorum2 günde sıkılırsın sorun çıkar ben hiç ısınamadım saçma sapan hatalar veriyor zamanla![]()

Vay namussuzlar vayo romu çin sitesinden indirip gdriveye ben yükledim 1 gün uğraştım linki paylaştım hemen kendilerine mal ettiler görsellik on numara ama galiba whatsapp sorun çıkarmıştı![]()

Hava sıcak ondandırBenim asıl sıkıntım şarj. Uzun zmandır çiftli 6800mah batarya kullaniyordum. Kaba oluyor biraz. Normal bataryaya dönem dedim. Sanki 10 10 düşüyor meret![]()

Sizin ilk verdiğiniz aurora not4 veya aurora not5 deneyem diyorum. Bi arkadas 6 7 aydir aurora not5 kullaniyormus sıkıntı yasamadim diyor. Aksama indirebilirsem deneyecem artik@mc_307Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu deneyebilirsin direk kitkattan lolipop rom yüklemek için
Bende dün @Mehmet in konusundakini indirdim baktım çeviri hatası var direkt sildim.Sizin ilk verdiğiniz aurora not4 veya aurora not5 deneyem diyorum. Bi arkadas 6 7 aydir aurora not5 kullaniyormus sıkıntı yasamadim diyor. Aksama indirebilirsem deneyecem artik
bataryada sorunmu var nasıl 10 10 düşüyor![]()
Ben öyle hissediyorumHava sıcak ondandır![]()
. Aslen saglam. Ama hızlı düşüyor gibi. Nefesim daralıyor böyle olunca :

çeviri hatası derken neresindeBende dün @Mehmet in konusundakini indirdim baktım çeviri hatası var direkt sildim.

Ayalarda gördüm. Telefonu kapatma bölümü tamamen japoncaydı. Bazı sistem yerlerinde de vardıçeviri hatası derken neresinde![]()
onların çözümü hepsi konuda var bir şekilde heryerini halledebiliyorsun geliştirici bıraktığı için devam etmedi fixler mevcut stock tabanlı olduğu için o romu kullanıyorum seste sorun çıkarmayan tek rom bana göre aslında en sağlam aurora romAyalarda gördüm. Telefonu kapatma bölümü tamamen japoncaydı. Bazı sistem yerlerinde de vardı