Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
4 5 saat arası değişiyor yüzde ellilere kadar üç üç buçuk saat ekran süresiyle geliyor ama ondan sonra biraz hızlı düşüş yaşanıyor

mc_307

mc_307

Üye
Galaxy Note 3 - Aurora Fu-ll Note4 ( Note 3 N900-N9000Q ) Detaylı Kurulum ve Anlatım
benim uzun zamandır kullandığım rom bu dene istersen konuda gerekli açıklamalar mevcut
note4 romu değilmi bu? ultra güç tasarrufuda var sanırım. androıd 5xx değil mi ayrıca. yedek almam gereken önemli birşe varmı peki. imei vs uçarsa? beninki kitkat direkt yüklenebilir sanırım.?
ha birde note 3 ün her romunda 3g görüntülü görüşme var mı acaba? bana lazım oluyor o

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
evet ultra güç tasarrufu var 3g görüşmede var bu romu belki 20 kere kurdum hiç imei sorunum olmadı sadece bir kere 4.3. tabanlı rom yüklerken sorun oldu orjinal rom yükleyince geldi sizin için önemli şeyleri yedekleyin tabi benim herşey hafıza kartında olduğu için hiç bir zaman yedekleme ihtiyacı duymadım eğer yükleyeceksen rusya romuna geç öyle yükle yada rootu kaldır lolipop güncellemeyi yap öyle yükle direk kitkattan yüklersen tel açılmaz

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
mc_307

mc_307

Üye
o bölümü okudum. stok 5 kurulu olması lazım diyor. bendeki 4xx , nasıl bir yol izleyeyim. unroot yapılsa yetermi? vede unroot nasıl yapılır? :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bence hiç uğraşma bunu indir orda odin programınında linki var onuda indir bütün wipeleri yap sonra download moduna al orda ap kutucuğundan indirdiğin romu seç teli pcye bağla starta bas yüklensin tel açılınca cwm ve rootu yap şimdi romu yükleyebilirisn biraz kısaca anlattım takıldığın yer olursa detaylı şekilde anlatırım

mc_307

mc_307

Üye
n900 yazıyor n9000q de sıkıntı olmz değilmi. sammobile üyelik yaptım. odini indirdim. bende turkiye romunu indirmeye tıklamıştım onu kurup sonra note4 port romu kuraym demiştim.
şimdi sizin verdiğiniz n900 ü odinle kuracağım sonra o bitince note4 portu odinle kuracağım değil mi?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
evet aynen öyle isterseniz Türkiye romunda kursanız olur ama en azında rusya romunuda deneme şansınız olur

mc_307

mc_307

Üye
sizi sıkıyorum ama bişey daha soracağım. unroot yapmak kolaysa ve unroottan sonra telefon kendi güncellemeleri üzerinden 5xx e geçebilirse o daha kolay olacak benim için. pc de net kopuyor, 5 e geçme telefondan daha kolay olacak gibi?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
hiç unroot yapmadım ama rootu kaldırmanın kolay yolu 4.4.2 romu tekrar yüklemek pcde hazırda varsa yükleyin

mc_307

mc_307

Üye
Yok malesef.
Şuan guncelleme iniyor ama daha onceden denemistim kurulum olmuyordu.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
isterseniz format atın tam emin değilim ama o zaman root kalkabilir

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Supersuda ayarlarda böyle bir seçenek var ama calisip çalışmadığı bilmiyorum

SM-N9100 ile uygulamasından gönderildi.

mc_307

mc_307

Üye
Onu yaptım şimdi. Gunceleme insin bakalim sonuc ne olacak

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bulunduğum ilçede Türk telekom 4.5 g yok ama bende var arkadaşları isletiyorum ufak bir sistem değişikliği ile :D

mc_307

mc_307

Üye
Hahahhaha
..
Yine olmadi. Kiesle kurun diyor bu ne ise

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kies programini pcye yukle teli bağla birde öyle dene

mc_307

mc_307

Üye
Yarin deneyecem artik uykum geldi. Sabah is var. Iyi geceler. Teşekkür ederim bu arada...

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
mc_307

mc_307

Üye
Şu programdan direkt cep e turkey veya rusya romu indirsem aynı şey sanırım sammobile ile...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
stock lollipop rom yükledikten sonra buradaki romları deneyebilirsin ve kendin karar verebilirsin kullanıma ve kişiden kişeye göre değişir

• Beğen
Tepkiler: mc_307
mc_307

mc_307

Üye
Stok romu indiremedim daha yaw :( hep.kopuyor..

Üst Alt