Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
n9000q için en iyisi note 4 port rom ve son rusya stock romu gerisi belli bir süre sonra takılmalar ve kasmalar yapıyor hepsini denedim ayrıca ses sorunuda mevcut ses az veya belli modlarla çok yüksek veya bozuk çıkıyor yakında çıkacak olan
dilhsad rom v6 ses sorunu olmazsa iyi bir roma benziyor
Üstad frozenin romlari hakkında ne düşünüyorsun?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Üstad frozenin romlari hakkında ne düşünüyorsun?
en son çıkanı indirdim ama denemedim ondan öncekiler aşırı ısınma sesin az veya düzensiz çıkması şarjın çabuk bitmesi gibi sorunlar var şimdi dilshad yeni rom çıkardı onu indiriyorum ses biraz iyi olsa kullanacam s7 edge alacaktım son anda note 7 bekleyim bakalım dedim şimdi de şeytan diyorki s8 bekle bizim emektar canavar gibi çalışıyor şimdilik bakalım teknolojiye yetişilmiyor

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
en son çıkanı indirdim ama denemedim ondan öncekiler aşırı ısınma sesin az veya düzensiz çıkması şarjın çabuk bitmesi gibi sorunlar var şimdi dilshad yeni rom çıkardı onu indiriyorum ses biraz iyi olsa kullanacam s7 edge alacaktım son anda note 7 bekleyim bakalım dedim şimdi de şeytan diyorki s8 bekle bizim emektar canavar gibi çalışıyor şimdilik bakalım teknolojiye yetişilmiyor

Bende kurdum dün ses çok yüksek çıkıyor ve dengesiz. 4.4.2 iyidir ya en güzel touchwiz onda var. Aosp de sıkıcı bir arayüz. Dilshad'ı deneyeyim ama oda stabil değildir tahminimce :/
Beklemenin sonu yok :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bende kurdum dün ses çok yüksek çıkıyor ve dengesiz. 4.4.2 iyidir ya en güzel touchwiz onda var. Aosp de sıkıcı bir arayüz. Dilshad'ı deneyeyim ama oda stabil değildir tahminimce :/
Beklemenin sonu yok :)
iniyor rom yüzde 90 4.4.2 uzun zamandır kullanmıyorum haklısın en iyi şarj 2 gün gidiyordu bitsede şarja taksam diyordum miui romuda çok severim ama çok sorunu var xdada birisinin söylediği gibi
birisi sormuş
What is the meaning " Exynos "
verilen cevap
Exynos=Problem=No Cyanogenmod Support=Overheat=No 4k=No 4G=Headaches ok? :D

mc_307

mc_307

Üye
Ben orjinal 442 deyim rootlu. Şarj 10 15 saat arasi anca gidiyor. Yeni lolipop custom varsa stabil ona geceyim dediydim. Şekilli bisey :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ben orjinal 442 deyim rootlu. Şarj 10 15 saat arasi anca gidiyor. Yeni lolipop custom varsa stabil ona geceyim dediydim. Şekilli bisey :)
orjinal stock lolipop kurdunmu daha önce

mc_307

mc_307

Üye
App quarintina programı ile bu knoxdur vsdir hepsini uyuttum bu arada.
Birde bu ultra guc tasarrufu uygulamasinin olmasini istiuorum o yuzden custom rom olsa iyi olurdu...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Türkiye lolipop iyi değil kuracaksan odin ile rusyanınkini kur

mc_307

mc_307

Üye
Türkiye lolipop iyi değil kuracaksan odin ile rusyanınkini kur
Farkı ne peki? Sadece ulke degisince herseymi degisiyor.
Ve rusya romu ile ilgili kurulum asamalari nelerdir..link vs.
Ama gorsel ve ultra guc tasarrufu olan custom romlar varsa stabil o dahada iyi olur.
Rusya romunda ultra güc t. varmi

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Farkı ne peki? Sadece ulke degisince herseymi degisiyor.
Ve rusya romu ile ilgili kurulum asamalari nelerdir..link vs.
Ama gorsel ve ultra guc tasarrufu olan custom romlar varsa stabil o dahada iyi olur.
Rusya romunda ultra güc t. varmi
mobil sektörde herzaman olduğu gibi biz ikinci planda kalıyoruz herz aman en yeni güncelleme rusya ya gelir mesela ilk lollipop rusyadan aylar sonra bize geldi biz 2 güncelleme aldık onlar 4 kez aldılar ultra güç tasarrufu yok

mc_307

mc_307

Üye
Rusya romunda stabillik nasıl. Bilhassa şarj falan. Siz kullaniyormusunuz?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet uzun süre kullandım sarj gunde bir kere yetiyor ilk kurulumda erken bitebilir birkac sarji doldur bosalt tam performans almak için

SM-N9100 ile uygulamasından gönderildi.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Batarya tasarrufu için Greenify kullanın tavsiyemdir

• Beğen
Tepkiler: mc_307
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Uygulamaları karantinaya alıp uyutuyor degil mi? Bu app quarintina da aynısini yapiyor. Farki var mi baska
Arkaplanda çalışan uygulamaları uyutuyor. Biraz kurcalarsan sistem uygulamalarını da uyutuyor ama pek tavsiye edilmiyor. Ben yine de işime yaramayanları uyutuyorum. Uyutunca otomatik uyanan uygulamaların uyandırma yolunu keserek tekrar uyanmasını engelliyor. Otomatik uyutma özelliği sayesinde de sen uygulamayı açık unutsan bile ekranı kapattığında kendisi otomatik uyutuyor. Whatsap ve Messenger haricindeki bütün uygulamalar kapalı bende

• Beğen
Tepkiler: mc_307
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Son guncelleme ile artik uygulamari bildirim panelinden uyutabilirsiniz

SM-N9100 ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01 ve mc_307
mc_307

mc_307

Üye
staok rusya romu ve kurulumu ile alakalı bilgi vercek varmı, heryer rom kaynıyor kafam karıştı. dikkat etmem gerekenler neler. reism video rehber harici yedek almam gereken bişeyler var mı?
aslen sıkıntısız note 4 romu varsa o da olur

Üst Alt