mc_307
Üye
bu linteki sıraya göre yapcam ama turkey romu nasıl yükleyeyim onu sormayı unuttum. sammobiledeki indirme yerindeki anlatım kafi mikişisel önemli dosyalarınızı yedek alın yeter wipeleri yapmayı kesinlikle unutma![]()
bu linteki sıraya göre yapcam ama turkey romu nasıl yükleyeyim onu sormayı unuttum. sammobiledeki indirme yerindeki anlatım kafi mikişisel önemli dosyalarınızı yedek alın yeter wipeleri yapmayı kesinlikle unutma![]()
Hangi romu yükledin. 4.3 4.4.2 5.0 ? Birde hangi ülke romu. Link atabilir misin.@teknolojibaronuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbazı fixler konuda yok dosyaları bende var istediğin zaman yollarım
benim birkez başıma geldi odin ile orjinal stock rom yükledim geldi imei
Evet yeterlibu linteki sıraya göre yapcam ama turkey romu nasıl yükleyeyim onu sormayı unuttum. sammobiledeki indirme yerindeki anlatım kafi mi
4.4.2 tr romunu ama benim cihaz n9000q sizinki n9005 sanirimHangi romu yükledin. 4.3 4.4.2 5.0 ? Birde hangi ülke romu. Link atabilir misin.
+ Odin sürümü hangisiydi?
Evet n9005. Türkiyede satışı olmadığı için tr romu yok sanırım.varsa da ben bulamadım.Rusya romunu öneriyorlar4.4.2 tr romunu ama benim cihaz n9000q sizinki n9005 sanirim
SM-N9100 ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Sizin telefon hangi ülke orjinal romu vardi onceden onu yükleyin dicem ama muhtemelen denemissinizdirEvet n9005. Türkiyede satışı olmadığı için tr romu yok sanırım.varsa da ben bulamadım.Rusya romunu öneriyorlar
Irak romu vardı onu da denedim. Aklıma gelebilecek her türlü şeyi denedim. Birsürü farklı rom flaşladım. Modem flaşladım. Hala araştırıyorum ama bir çözüm bulamadım. Güzelim cihaza yazık olduSizin telefon hangi ülke orjinal romu vardi onceden onu yükleyin dicem ama muhtemelen denemissinizdir
SM-N9100 ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.