Galaxy Ace s5830i Samsung Galaxy Ace 5830i Kurtuluş 2.5 Rom Android 4.0.4 Kendinden Overclocklu [1248 Mhz!!]

Sponsorlu Bağlantılar

smoke1980

smoke1980

Üye
bazi yerleri ingilizcie tesekkurler yinede

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar birçok romda ingilizce. Önemli değil.

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
güncel

artisteko

Üye
Kardeş Ben Evelsi Gün Bir Rom Yükledim Arama Yapamdım Gittim 15 Tl Para Verdim Telefonu Yaptırdım Bir Daha Riske Girmek İstemiyorum Babam Bu Sefer Beni Öldürür :) Telefonum Kaçak Bi Yardımcı Olursan Sevinirim

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
Yapmıyacaksan nesine yardımcı olayım?

zedan47

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]romu yükledimde hem swype hemde samsung tuştakımı yok rom cok güzel ama swype cok işime yarıyordu onum apk ve odex dosyasını verebilirmisin kardeş[/SIZE][/COLOR]

closz97

Üye
Kurdum Çok güzel bi tek yukardan çektigimiz yerin renkleri çok çırtlak olmus ve keyboard çok kötü geldi bana keyboard yerine orjinalini yükledim bunların haricidinde bir sorun yok eline saglık kardeısm

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
tuş takımı kötü evet play storedan türkçe klavyeyi indirin o güzel.

Maxis_

Maxis_

Üye
5830i yukledm sorunsuz açılış feln ne oldu oyle :D bu 2. kez rot yukleyişim ilk başlarda hep brick oluyo du ama baya çözdüm bu işi :D

5830i pişmanlıktır :DDD

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Şarj ? :confused:

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
Şarj güzel gidiyor, hatta işlemciyi 832 ye geri çekerseniz daha da fazla gidiyor. Romu kurduğuna sevindim :)

amo26

Üye
bu romu yüklemk için stock roma gerek varmı üstüne felanmı kurcaz yoksa gerek yok mu

Alpertunga333

Üye
çok güzel telefonu reboot yaptıktan sonra telefon ölü gibi yatmaya başladı hiç bir tepki vermiyor açma tuşu bile banamısın demiyor neden olmuştur ?

mert197

Üye
ben bunu başka telefon için yüklesem olurmu ace plus ?

hardal00

hardal00

Üye
aman ha yüklemeye kalkma baş edemezsin sonra

rtt_01

Üye
beyler ben 5830 a kurdum telefon hiç açılmıyor tepki vermiyor ne yapmam gerekiyor?

hardal00

hardal00

Üye
hocam bu i için neden kurdunuz bir bilgi alsaydınız işiniz zor googleye samsung firmware yazıp modelini yaz ona göre turkey romu bul indir odinle yükle

rtt_01

Üye
sondak "i" ye bakmamışım :( şimdi bir yerde video gördüm bataryayı çıkarıp ses açma + ses kapama + home + güç tuşuna aynı anda basıp bataryayı yerleştirdim odin telefonu gördü şuan şu romu indiriyorum 10 dk ya cevap yazarım

- - - Eklendi - - -

takılı kalıyor ya :/
Download Start...
<0> Create File...
<1> StartThread Detected : 1
<2> StartThread Detected : 0
<3> StartThread Detected : 0
<4> StartThread Detected : 0
<5> StartThread Detected : 0
<6> StartThread Detected : 0
<7> StartThread Detected : 0
<8> StartThread Detected : 0
<1> setup connection...

berky55

Üye
Teşekkürler...
ilk defa rom kurdum birseyi merak ediyorum custom romlar sadece grafik falan mi degisiyor yoksa cihaza yararida oluyor mu
bende kasma sorunu olustu ozellikle launcher cok sorun oluyor internetten xperianin launcher kurdum biraz rahatlatti

erkutkorkut

Üye
yükleme yaptım ama daha açılmadı ilk açılış ne kadar süre alıyor bir saati geçti yardımm .:)

Üst Alt