Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy Ace s5830iSamsung Galaxy Ace 5830i Kurtuluş 2.5 Rom Android 4.0.4 Kendinden Overclocklu [1248 Mhz!!]
Sponsorlu Bağlantılar
zifiri12
Üye
Arkadaşlar,yükledim herşeyi yapdım telefon açılmıyor Samsung Galaxy GT-5830i yazıyor açılmıyor lütfen yardımcı olun 30 dk geçti hala açılmadı.
ben xda da bir rom buldum çok sağlam ama paylaşamiyorum 3 kere brick oldu 4. denememde rom kruldu paylaşsam dicekler brick oldu o yüzden kararsizim ama paylaşicam yha maç bi bitsin
selonuri
Üye
Konu Sahibi
Biz buraya ergenlerin yha larını dinlemeye gelmedik. Adam odin ne demek onu bile bilmiyor. Overclock riskli bir şey olabilir ama şu ana kadar bir sorun yok. Unutmayın bu sizde de sorun olmayacak anlamına gelmez. Marka aynı olsada işlemci olayı biraz da şans işidir.
zifiri12
Üye
Arkadaşlar,internette gördüğüm videolarla unbrick yaptım tekrar rom atıcam şimdi daha dikkatli.
selonuri
Üye
Konu Sahibi
Unbrick yaptıysan eğer romdan önce advandaced den fix permissions de daha sonra rom yükle
zifiri12
Üye
kardeşim yine rom attım ama Kernel 2.6.35.7 Rafael.Baugis yazan biyer çıkıyor bundan sonra ilerlemiyor
selonuri
Üye
Konu Sahibi
orayı gördüysen oldu demektir bekle biraz
zifiri12
Üye
10 dk filan geçti normalm mi ?
selonuri
Üye
Konu Sahibi
Değil max 8 dk. takılır yukarda dediğimi yaptınmı bataryayı çıkar tak unbrick yap yukarda dediğimi yaparak kurmayı dene.
zifiri12
Üye
Sonunda yükleyebildim,güzel ama biraz kusurları var yinede herşey için teşekkür ederim.
eypa
Üye
yaa arkadaşlar ben advance bölümüne telde ulaşamıyorum lütfen yardımcı olun
selonuri
Üye
Konu Sahibi
Doğru anladıysam recovery de ulaşmak istiyorsun. Cwm'yi yüklemen gerek.
Son düzenleme:
selonuri
Üye
Konu Sahibi
bu kadar gösterim ve bu kadar az yorum içler acısı iyi kötü bir yorum yapın ya
selonuri
Üye
Konu Sahibi
Bu kadar mı ilginiz. Yazık ya.
driftci777
Üye
Ya beyler bana yardımcı olurmusunuz :/ faceden irtibata geçebilirsek iyi olur ya. (Abdullah Dağ) *MSN paylasimi yada imail yasak*
RAZOR26
Üye
teşekkürler çok güzel
kriste
Üye
kardeşim telefon açılmıyo samsung galacy ace yazınsında kaldı ne yapmaılıyım acil cevapppp
yakupcanesen
Üye
Arkadaşlar Ben Samsung Galaxy GT-S5830i Kullanıyorum Bi Root Yüklemeye Çalıştım İlk Defa DEnedım Yani Ve Açılış Ekranında Kaldı Telefon Ne Yapmam Gerekıyo Hİç Bi Fikrim Yok Yardım Ederseniz Çok Sevinirim facebook.com/yakupcanesen