Galaxy Ace s5830i Samsung Galaxy Ace 5830i Kurtuluş 2.5 Rom Android 4.0.4 Kendinden Overclocklu [1248 Mhz!!]

Sponsorlu Bağlantılar

zifiri12

Üye
Arkadaşlar,yükledim herşeyi yapdım telefon açılmıyor Samsung Galaxy GT-5830i yazıyor açılmıyor lütfen yardımcı olun 30 dk geçti hala açılmadı.

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
özel mesaj ile çözüyorum sakin ol :D

everest22

everest22

Üye
Arkadaşlar,yükledim herşeyi yapdım telefon açılmıyor Samsung Galaxy GT-5830i yazıyor açılmıyor lütfen yardımcı olun 30 dk geçti hala açılmadı.

telefonunu brick etmişsin telaş etme olur böyle vakalar orjinal romu indir ve odinle flashla orjinal roma dönersin

Not: overclock riskli birşeydir ... yemeyen kurmasin benim yemedi xd brick telefonu orjinal roma döndür herşeyi baştan yap

ben xda da bir rom buldum çok sağlam ama paylaşamiyorum 3 kere brick oldu 4. denememde rom kruldu paylaşsam dicekler brick oldu o yüzden kararsizim ama paylaşicam yha maç bi bitsin

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
Biz buraya ergenlerin yha larını dinlemeye gelmedik. Adam odin ne demek onu bile bilmiyor. Overclock riskli bir şey olabilir ama şu ana kadar bir sorun yok. Unutmayın bu sizde de sorun olmayacak anlamına gelmez. Marka aynı olsada işlemci olayı biraz da şans işidir.

zifiri12

Üye
Arkadaşlar,internette gördüğüm videolarla unbrick yaptım tekrar rom atıcam şimdi daha dikkatli.

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
Unbrick yaptıysan eğer romdan önce advandaced den fix permissions de daha sonra rom yükle

zifiri12

Üye
kardeşim yine rom attım ama Kernel 2.6.35.7 Rafael.Baugis yazan biyer çıkıyor bundan sonra ilerlemiyor

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
orayı gördüysen oldu demektir bekle biraz

zifiri12

Üye
10 dk filan geçti normalm mi ?

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
Değil max 8 dk. takılır yukarda dediğimi yaptınmı bataryayı çıkar tak unbrick yap yukarda dediğimi yaparak kurmayı dene.

zifiri12

Üye
Sonunda yükleyebildim,güzel ama biraz kusurları var yinede herşey için teşekkür ederim.

eypa

eypa

Üye
yaa arkadaşlar ben advance bölümüne telde ulaşamıyorum lütfen yardımcı olun :(

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
Doğru anladıysam recovery de ulaşmak istiyorsun. Cwm'yi yüklemen gerek.

Son düzenleme:

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
bu kadar gösterim ve bu kadar az yorum içler acısı iyi kötü bir yorum yapın ya

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
Bu kadar mı ilginiz. Yazık ya.

driftci777

Üye
Ya beyler bana yardımcı olurmusunuz :/ faceden irtibata geçebilirsek iyi olur ya. (Abdullah Dağ)
*MSN paylasimi yada imail yasak*

RAZOR26

RAZOR26

Üye
teşekkürler çok güzel

kriste

Üye
kardeşim telefon açılmıyo samsung galacy ace yazınsında kaldı ne yapmaılıyım acil cevapppp

yakupcanesen

Üye
Arkadaşlar Ben Samsung Galaxy GT-S5830i Kullanıyorum Bi Root Yüklemeye Çalıştım İlk Defa DEnedım Yani Ve Açılış Ekranında Kaldı Telefon Ne Yapmam Gerekıyo Hİç Bi Fikrim Yok Yardım Ederseniz Çok Sevinirim facebook.com/yakupcanesen

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
Özelden ulaş bana

Son düzenleme:

Üst Alt