The Shadow
Üye
Bilmiyorum hic denemedim arat google da kitabin isminin .apk siniÂlim adam @The Shadow![]()
![]()
Google Play'deki Kitapları nasıl indirebilirim .apk gibi ??? (tam anlatamadım ama âlim adam anlar)
O özellikleri kullanmiyorum 
Bilmiyorum hic denemedim arat google da kitabin isminin .apk siniÂlim adam @The Shadow![]()
![]()
Google Play'deki Kitapları nasıl indirebilirim .apk gibi ??? (tam anlatamadım ama âlim adam anlar)
O özellikleri kullanmiyorum 
aynen ace ın ekranını bilirim ama ace 2 ondan daha güzel malzeme kalite olarak tabi.Ace Kullandım bi arada Soguttu İnsanı
Uzantısı nedir onu bilmiyorum işte .apk olabilir yardımların için saol âlim adamBilmiyorum hic denemedim arat google da kitabin isminin .apk siniO özellikleri kullanmiyorum
![]()

Zaten buyuk ihtimalle ya .apk dir ya da .pdf dirUzantısı nedir onu bilmiyorum işte .apk olabilir yardımların için saol âlim adam![]()

Google+ yi kaldırırsan otomatik olarak kalkar.Beyler teldeki şu Fotoğraflar sistem uygulamasını kaldırcam da system app remover'la fotoğraflar uygulamasını bulamadım programda asıl adı nedir acaba ?
Eyvallah Âlim AdamGoogle+ yi kaldırırsan otomatik olarak kalkar.

google+ kalkarsa google servisleri hata vermez mi??Google+ yi kaldırırsan otomatik olarak kalkar.
Şuan bende bi sıkıntı çıkmadı..google+ kalkarsa google servisleri hata vermez mi??
Google account manager, google services framework, google play service ve google partner setup haricinde googlein adi gectigi neyi kaldirirsan kaldir hata vermezgoogle+ kalkarsa google servisleri hata vermez mi??
Eski cm 10.2 nightly lerinde stabilligi nasil yakaliyoduk saniyosun apk dostumÂlim Adam @The Shadow şu Ace 2 Performance Rom'da Orjinal Not defterini nasıl yükleyebilirim ??? XXMH1 yaptım onun için anabant sürümünü ....

Stock XXMH1 kurup apk yedegini alabilirsin sonra geri kurarsun olmadi /system/app a permissionlari ayarlayip atarsin en kotu ihtimal alternatiflerini kurarsinÂlim Adam @The Shadow şu Ace 2 Performance Rom'da Orjinal Not defterini nasıl yükleyebilirim ??? XXMH1 yaptım onun için anabant sürümünü ....

Titanium backup ile uygulama+veri desem yükler mi XXME7 'deyden denediydim Titanium B.'tan uygulamanın üstü çizikti(yüklü olmadığından) geri yükleniyor da yükleniyor 1saat bekledim olmadı ben de programı sonlandırıp teli yeniden başlattım tel ha bire restart atıyorduStock XXMH1 kurup apk yedegini alabilirsin sonra geri kurarsun olmadi /system/app a permissionlari ayarlayip atarsin en kotu ihtimal alternatiflerini kurarsin![]()
TB üzerinden uygulama+veri yükle desem olur yani demi 
Apk backup & share kullanmani oneririm eger uyg. icinde onemli notlar yoksa.Titanium backup ile uygulama+veri desem yükler mi XXME7 'deyden denediydim Titanium B.'tan uygulamanın üstü çizikti(yüklü olmadığından) geri yükleniyor da yükleniyor 1saat bekledim olmadı ben de programı sonlandırıp teli yeniden başlattım tel ha bire restart atıyorduTB üzerinden uygulama+veri yükle desem olur yani demi
![]()
Önemli notlar olmaz mı hiçApk backup & share kullanmani oneririm eger uyg. icinde onemli notlar yoksa.

o zaman içindekileri pc ye yazıcam teker teker nabak