Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

omer2546

omer2546

Üye
Bu pac romda hafiza değiştirmek mümkünmü ?

The Shadow

The Shadow

Üye
Kardeşim nerelerdesin ya uzun zamandır görünmüyon :D
Sana bi sorum olacak da ;
Android 4.4.2 KK'ta hafıza kartını tel hafızası olarak gösterebilir miyim acaba ?
Simdilil bilmiyorum ilgilenmiyorum zaten artik boyle seylerle :) Xda ya bakin belki konu aralarinda paylasanlar vardir :)

omer2546

omer2546

Üye
Saolun

Nwoempty

Nwoempty

Üye
beyler bişi sorcam su güncelleme gelen italya ve almanya romlarını kurdum 482 ram var ne ayak ?

The Shadow

The Shadow

Üye
beyler bişi sorcam su güncelleme gelen italya ve almanya romlarını kurdum 482 ram var ne ayak ?
Iclerinde param.bin eksik cunku xda da bunun icin bi konu vardi biraz arastir bulursun 624MBv2 yi indir oradan odinle kur duzelir :oke:

muradovcavid

Üye
Merhaba arkadaslar gb da oyundan atma problemine cozum varmi?

omer2546

omer2546

Üye
bide cwm hatası alıyorum recoveryle yüklüyorum açılıyo teli yeniden başlattığımda norma recoveryde başlıove cihaınız bu sürümle desteklemiyor hatası (market helper işey yaramadı )

Nwoempty

Nwoempty

Üye
yalnız beyler ram 482 de sıfır kasma var şimdi gidip xda da ki seyi kursam türkiye romuna döner mi yani onun gibi kasar mı ?

The Shadow

The Shadow

Üye
yalnız beyler ram 482 de sıfır kasma var şimdi gidip xda da ki seyi kursam türkiye romuna döner mi yani onun gibi kasar mı ?
Hayir su an nasilsa onu kurduktan sonra da oyle devam eder performansta herhangi bir degisiklik olmaz.

Nwoempty

Nwoempty

Üye
ram ın artması olumlu da mı etkilemez ?shadow kardeşim bide sana zahmet o xda konsuunun da linkini atarmısın ? bulamadım :/

The Shadow

The Shadow

Üye
ram ın artması olumlu da mı etkilemez ?shadow kardeşim bide sana zahmet o xda konsuunun da linkini atarmısın ? bulamadım :/
Onu biliyosundur diye soylemedim :D Tabii ki de daha fazla uyg. digeri kapanmadan arka planda calistirabilirsin ;) PC ye gecince linkini atarim :oke:

• Beğen
Tepkiler: Nwoempty
omer2546

omer2546

Üye
Ya arkadaşlar bende mh1 sürümü var cwm yuklenmiyor baze yukleniyo kurup actiktan sonra orjinal recoveryde baslio bi yardim edermisiniz

Üst Alt