The Shadow
Üye
Hayir.Odin İle CWM Yüklenebilirmi [jb]
Hayir.Odin İle CWM Yüklenebilirmi [jb]
Neden onu kullaniyon ki gec cm ye kafan rahat olsunperformance rom v1'de telefonu usb ile bilgisayara bağlayamıyorum.bilgisayar tanımıyor.

HayırOdin İle CWM Yüklenebilirmi [jb]
D Daha iyi hem rami 4 mb arttiriyor hem de zram destegi falan var scriptler vs vs daha iyi her turlu@TheShadow hangisi seç bakalım bsc mi hızda iyi d-kernel mi![]()

Vallaha mı ? hemen yüklim dicem de ben cm10.2 kullanıyom olmaz demi Âlim AdamD Daha iyi hem rami 4 mb arttiriyor hem de zram destegi falan var scriptler vs vs daha iyi her turlu![]()
Bi de pc den. apk uzantılı dosyaları nasıl okutabilirim ????Olmaz da merak etme cm nin kerneli d kernelden 1000 kat daha iyiVallaha mı ? hemen yüklim dicem de ben cm10.2 kullanıyom olmaz demi Âlim AdamBi de pc den. apk uzantılı dosyaları nasıl okutabilirim ????

Bu da jelly bean ya belki olur didimOlmaz da merak etme cm nin kerneli d kernelden 1000 kat daha iyi![]()

En son ace 2 icin XXNB1 vardi galiba NC falan ciktiysa daha iyidir tabiiBu da jelly bean ya belki olur didim
Bi de hangi anabant sürümünü önerirsin ? ( Şuan XXMH1 )
NC ?En son ace 2 icin XXNB1 vardi galiba NC falan ciktiysa daha iyidir tabii![]()
XXNC1 gibi vs vs ciktiysa diyorum.
Sadece P li modelde var i8160 da yok.Ace 2 nfc varmi
Âlim Adam terminal emulatorden overclock yapılabilir mi ?Sadece P li modelde var i8160 da yok.

abi onun arayüzü hiç hosuma gitmiyorNeden onu kullaniyon ki gec cm ye kafan rahat olsun![]()
gecmek istesem odin telefonu tanır demi ? birde bu cm nin hangi sürümünü önerirsin ?Kernel desteklemiyorsa yapamazsin. Ama jb icinde overclock yapilmis galiba ace 2 icin gecenlerde goruyodum xda da sankiÂlim Adam terminal emulatorden overclock yapılabilir mi ?![]()

DNS degistirme engellendi artik sanal VPN servislerini kullanacaksin.Yaa beyler bu telefonla okul netinin(meb) engelini kaldırabilir miyim acaba ???
Set dns programını kullanıyorum ama nafile program normalde çok iyi ama meb erişimini geçemiiiDNS degistirme engellendi artik sanal VPN servislerini kullanacaksin.