HayırHerhangi bir rom kullanıyor musun ?

Android Sürüm JB ise BSC_Kernel kur

Saol denicemAndroid Sürüm JB ise BSC_Kernel kur![]()
Ben soylimAlim Adam @The Shadow
söle bana ... 4.1.2 JB için en iyi (stabil) bi ROM var mı dünya da ? ...![]()
![]()
![]()
PacMan offical veya cm10.2 
Cm11 kur hicbir zaman team canjica dan vazgecme o adamlar olmasa diger romlar olmazdi ace 2 yi buralara getirenler onlarAlim Adam @The Shadow
söle bana ... 4.1.2 JB için en iyi (stabil) bi ROM var mı dünya da ? ...![]()
![]()
![]()
Isin iyisini de onlar bilir 
Pacman dan nefret ederim cok yapmacik bir rom bana gore tek iyi olan sey performansi ve boot animasyonu bana goreBen soylimPacMan offical veya cm10.2
![]()
Ha bu arada ace 2 nin gelmis gecmis en stabil romu 4.2.2 JellyBam deneyin pisman olmazsiniz 
Hazir sen online ken sorim apk lari system-app e hangi programla ve nasil atabilirimPacman dan nefret ederim cok yapmacik bir rom bana gore tek iyi olan sey performansi ve boot animasyonu bana goreHa bu arada ace 2 nin gelmis gecmis en stabil romu 4.2.2 JellyBam deneyin pisman olmazsiniz
![]()
Root explorerla at aslinda herhangi bir dosya yoneticisiyle de atabilirsin de ilk deneyimin mountlari karistirabilirsin root explorer daha iyi olur ama her uyg. sistem uyg. olarak caliscak diye bisey yokHazir sen online ken sorim apk lari system-app e hangi programla ve nasil atabilirim

Denedim olmadi rootla ilgili bisiyler var miRoot explorerla at aslinda herhangi bir dosya yoneticisiyle de atabilirsin de ilk deneyimin mountlari karistirabilirsin root explorer daha iyi olur ama her uyg. sistem uyg. olarak caliscak diye bisey yok![]()
Baron bi git Allah aşkına pac romu kurdum gapps sorun çıkardı ... Hatırlarsan.... :mad:Ben soylimPacMan offical veya cm10.2
![]()
CM 11 offical oldu mu bi ara yüklemiştim beğenmedim unofficaldi... ???Cm11 kur hicbir zaman team canjica dan vazgecme o adamlar olmasa diger romlar olmazdi ace 2 yi buralara getirenler onlarIsin iyisini de onlar bilir
![]()
Denedim olmadi cwm calismiyor arada calisiyorAndroid Sürüm JB ise BSC_Kernel kur![]()
Sen de bi sıkıntı var galiba kardeşimDenedim olmadi cwm calismiyor arada calisiyor

Cwm yi hep tekrar flashlayacaksin eger stock jb kullaniyosan.Denedim olmadi cwm calismiyor arada calisiyor
CM ekibi ace 2 ye official destek vermez.CM 11 offical oldu mu bi ara yüklemiştim beğenmedim unofficaldi... ???
Cok ozur unuttumshadow link atacaktın reis ? bsc yükledim ram 482 den 475 e düştü ne iiş oldu anlamadım bi yardımcı ol be shadow sana zahmet
Neyse