Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Nwoempty

Nwoempty

Üye
shadow bekliyorum reis
sen performansı etkilemez deyince ne bileyim bende hiç etkilemez sandım :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Alim Adam @The Shadow
söle bana ... 4.1.2 JB için en iyi (stabil) bi ROM var mı dünya da ? ... :D :D :D

The Shadow

The Shadow

Üye
Alim Adam @The Shadow
söle bana ... 4.1.2 JB için en iyi (stabil) bi ROM var mı dünya da ? ... :D :D :D
Cm11 kur hicbir zaman team canjica dan vazgecme o adamlar olmasa diger romlar olmazdi ace 2 yi buralara getirenler onlar :) Isin iyisini de onlar bilir :oke:

The Shadow

The Shadow

Üye
Ben soylim :D PacMan offical veya cm10.2 :D
Pacman dan nefret ederim cok yapmacik bir rom bana gore tek iyi olan sey performansi ve boot animasyonu bana gore :D Ha bu arada ace 2 nin gelmis gecmis en stabil romu 4.2.2 JellyBam deneyin pisman olmazsiniz :oke:

• Beğen
Tepkiler: Mr.FSK
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Pacman dan nefret ederim cok yapmacik bir rom bana gore tek iyi olan sey performansi ve boot animasyonu bana gore :D Ha bu arada ace 2 nin gelmis gecmis en stabil romu 4.2.2 JellyBam deneyin pisman olmazsiniz :oke:
Hazir sen online ken sorim apk lari system-app e hangi programla ve nasil atabilirim

The Shadow

The Shadow

Üye
Hazir sen online ken sorim apk lari system-app e hangi programla ve nasil atabilirim
Root explorerla at aslinda herhangi bir dosya yoneticisiyle de atabilirsin de ilk deneyimin mountlari karistirabilirsin root explorer daha iyi olur ama her uyg. sistem uyg. olarak caliscak diye bisey yok :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Root explorerla at aslinda herhangi bir dosya yoneticisiyle de atabilirsin de ilk deneyimin mountlari karistirabilirsin root explorer daha iyi olur ama her uyg. sistem uyg. olarak caliscak diye bisey yok :)
Denedim olmadi rootla ilgili bisiyler var mi

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Cm11 kur hicbir zaman team canjica dan vazgecme o adamlar olmasa diger romlar olmazdi ace 2 yi buralara getirenler onlar :) Isin iyisini de onlar bilir :oke:
CM 11 offical oldu mu bi ara yüklemiştim beğenmedim unofficaldi... ???

Nwoempty

Nwoempty

Üye
shadow link atacaktın reis ? bsc yükledim ram 482 den 475 e düştü ne iiş oldu anlamadım bi yardımcı ol be shadow sana zahmet

The Shadow

The Shadow

Üye
shadow link atacaktın reis ? bsc yükledim ram 482 den 475 e düştü ne iiş oldu anlamadım bi yardımcı ol be shadow sana zahmet
Cok ozur unuttum :) Neyse :D

Buradan 624 MEM v2 yi indir sakin yanlislikla P modelininkini indirme yanlis param.bin kurarsan hardbrick olma ihtimalin var ;) Ve bsc kernel vb. bos is d kernel kurarsin 624MB ye yukselttikten sonra 628MB olur ramin.

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Âlim adam @The Shadow :D :D :D
Google Play'deki Kitapları nasıl indirebilirim .apk gibi ??? (tam anlatamadım ama âlim adam anlar :D)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

Üst Alt