teknolojibaronu
Üye
televizyonda da net olması gerekir mi ?
Hayır
SM-N9000Q cihazımdan gönderildi
televizyonda da net olması gerekir mi ?

Kardeşim sana zahmet bi linkini atar mısın bi sürü program var şimdi yanlışını indimeyekHayır

Sıkıntı yok o zaman
Kardeşim sana zahmet bi linkini atar mısın bi sürü program var şimdi yanlışını indimeyek![]()
Eyvallah Kardeşim Allah Razı OlsunAl işte bu program
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

cm 11 daha güzel bence emege genede saygı saol link için

Öyle bir şey olmayacakRica ederim cm11 offical olunca onuda paylaşırız dostlar.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu konuya mesaj yazan kalmış mıydı ya

Öyle bir şey olmayacakBu konuya mesaj yazan kalmış mıydı ya
![]()
![]()
CM ekibi Ace 2 ye official destek vermeyecek işte.Neden olmayacakmış???
CM ekibi Ace 2 ye official destek vermeyecek işte.
Kaynak yok fakat şimdiye kadar samsungun çıkardığı orta segment wonder, s3 mini, s advance, s plus gibi cihazlara şimdiye kadar hiç bir cm vermedi bu da cm nin politikası işte bu yüzden ace 2 ye de official destek vermez. Ace 2 nin developerları başka cihaza geçerse ace 2 nin desteği tamamen biter zaten samsung firmwareleri kesti bileKaynak var mı yoksa bir varsayım mı???

Kodları silmeyi dene belki düzelir.Beyler cm 10.2 build.prop ta kodları girdim ve telefonda sd karta yüklü uygulamalar falan gitti. nasıl düzeltebilirim
Peki bişey sormak istiyorum. Ben bu işlemi yaptıktan sonra playstoredan falan uygulamalar çok yavaş iniyo 30mb lık şey 1 saatte iniyo. Ne yapmalıyım normal miKodları silmeyi dene belki düzelir.
Onunla alakası yok o senin internet hızından kaynaklıdır.Peki bişey sormak istiyorum. Ben bu işlemi yaptıktan sonra playstoredan falan uygulamalar çok yavaş iniyo 30mb lık şey 1 saatte iniyo. Ne yapmalıyım normal mi
Kardeşim nerelerdesin ya uzun zamandır görünmüyonOnunla alakası yok o senin internet hızından kaynaklıdır.

vold.fstab 4.3'e kadar kullanılabiliyor 4.3 'ten sonra kalktı...Bnde cyanogenmod 11 yukledim vold.fstab dosyasi yoktu