Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Yönetici tarafından düzenlendi:
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sıkıntı yok o zaman :D

Kardeşim sana zahmet bi linkini atar mısın bi sürü program var şimdi yanlışını indimeyek :)

Al işte bu program

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Mr.FSK
The SLayeR

The SLayeR

Üye
cm 11 daha güzel bence emege genede saygı saol link için

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
The Shadow

The Shadow

Üye
Kaynak var mı yoksa bir varsayım mı???

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaynak yok fakat şimdiye kadar samsungun çıkardığı orta segment wonder, s3 mini, s advance, s plus gibi cihazlara şimdiye kadar hiç bir cm vermedi bu da cm nin politikası işte bu yüzden ace 2 ye de official destek vermez. Ace 2 nin developerları başka cihaza geçerse ace 2 nin desteği tamamen biter zaten samsung firmwareleri kesti bile :)

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Beyler Acil Yardım..
Telefona apk kuramıyorum. Kur seçeneğine basılmıyor fakat iptal seçeneğine basılıyor...
android 4.1.2 JB

Tamamdır hallettim :D

Son düzenleme:
berkay1534

berkay1534

Üye
Beyler cm 10.2 build.prop ta kodları girdim ve telefonda sd karta yüklü uygulamalar falan gitti. nasıl düzeltebilirim

berkay1534

berkay1534

Üye
Kodları silmeyi dene belki düzelir.
Peki bişey sormak istiyorum. Ben bu işlemi yaptıktan sonra playstoredan falan uygulamalar çok yavaş iniyo 30mb lık şey 1 saatte iniyo. Ne yapmalıyım normal mi

The Shadow

The Shadow

Üye
Peki bişey sormak istiyorum. Ben bu işlemi yaptıktan sonra playstoredan falan uygulamalar çok yavaş iniyo 30mb lık şey 1 saatte iniyo. Ne yapmalıyım normal mi
Onunla alakası yok o senin internet hızından kaynaklıdır.

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Onunla alakası yok o senin internet hızından kaynaklıdır.
Kardeşim nerelerdesin ya uzun zamandır görünmüyon :D
Sana bi sorum olacak da ;
Android 4.4.2 KK'ta hafıza kartını tel hafızası olarak gösterebilir miyim acaba ?

omer2546

omer2546

Üye
Bnde cyanogenmod 11 yukledim vold.fstab dosyasi yoktu

Üst Alt