Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
En iyu cm11 rox olan. Maclawda sorun cok. Rox da sayfa 63de son surum linki var. Bir tek.kamera calismiyor oda marketde her hangi bir uygulama yuklemekle duzeliyor. Kendisinde de hafiza degistirme seceneyi var. Superchanger de gereksiz. 4.1.2de kurdum kasmayan telefon.menude bile kasmaya.basladi
Tabii canim sen xda daki developerlardan daha iyisin harcaniyosun burda... Neymis supercharger gereksizmis...

agcakral

agcakral

Üye
Tabii canim sen xda daki developerlardan daha iyisin harcaniyosun burda... Neymis supercharger gereksizmis...
Adam kullanmış yorum yapıyor, ona bakarsan Samsung'dakiler de mühendis, Ace 2 için yaptıkları romlar ortada :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Adam kullanmış yorum yapıyor, ona bakarsan Samsung'dakiler de mühendis, Ace 2 için yaptıkları romlar ortada :)
Demekki yanlis kurmus ve kullanmis ;) Samsungun politikasi bu farkli seyler ikisini karistirma adamlar bu isi para icin yapiyor durduk yere xda da adi duyulmus bir developer milletin telefonunu kastirsin diye birseyler yapmaya ugrasmaz heralde ;)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Demekki yanlis kurmus ve kullanmis ;) Samsungun politikasi bu farkli seyler ikisini karistirma adamlar bu isi para icin yapiyor durduk yere xda da adi duyulmus bir developer milletin telefonunu kastirsin diye birseyler yapmaya ugrasmaz heralde ;)

Hmmm o zaman yanlış kurulum yapmamak için güncellemeyi samsung mağazasında yaptıralim. ;)

muradovcavid

Üye
Ace 2 BTU MK2ni kurmuşdum, iyiydi kasma falan pek yoktu. Ama ram çok harcıyordu. Superchanger kurdum "fast" rejiminde 75% ram tüketimi. Şimdi noldu? Evet ram 75% üzerine çıkmıyor, amma uygulama da çalışması için yeterli ramı alamıyor, çünkü superchanger 75%den öteye izin vermiyor ve telefon aşırı kasmaya başladı. Ben bu işden böyle anladım, yanlış da ola bilirim, ama ben kullandım böyle oldu.

The Shadow

The Shadow

Üye
Ace 2 BTU MK2ni kurmuşdum, iyiydi kasma falan pek yoktu. Ama ram çok harcıyordu. Superchanger kurdum "fast" rejiminde 75% ram tüketimi. Şimdi noldu? Evet ram 75% üzerine çıkmıyor, amma uygulama da çalışması için yeterli ramı alamıyor, çünkü superchanger 75%den öteye izin vermiyor ve telefon aşırı kasmaya başladı. Ben bu işden böyle anladım, yanlış da ola bilirim, ama ben kullandım böyle oldu.
Ram degeriyle pek alakasi yok romda baska ne yaptigin da onemli bloatware leri kaldirirsan rami yiyecek fazla uyg. kalmaz 100-150 mb ram sana rahat yeter zaten. Eger uyg. kapanmamasini istiyorsan forumda multitasking uzerine sabit bir konu var ordan halledebilirsin. Ve MK2 BTU eskidi artik ace 2 icin NA1 BTU var. Ama sunu unutma supercharger in da belli bir degeri var ve onun uzerine asla cikmaz. Yani ben simdiye kadar herhangi bi uyg. kapandigini veya asiri kastigini gormedim.

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Beyler Ace 2 performans roma geçtim yine en iyi rom bu bence neyse...
Bu romda ekran görüntüsü alamadığımı söylemiştim....
Buna. ekran görüntüsü alması için ne yapabilirim
kendi sisteminde olsun ama program istemiyorum....
Âlim adam @The Shadow
:D

Cm 11 de systeme baktığımda iki tane screen shot dosyası gördüm ama tam nerdeydi hatırlamıyorum....

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Beyler Ace 2 performans roma geçtim yine en iyi rom bu bence neyse...
Bu romda ekran görüntüsü alamadığımı söylemiştim....
Buna. ekran görüntüsü alması için ne yapabilirim
kendi sisteminde olsun ama program istemiyorum....
Âlim adam @The Shadow
:D

Cm 11 de systeme baktığımda iki tane screen shot dosyası gördüm ama tam nerdeydi hatırlamıyorum....
Cm 11 den ss dosyasi alsanda farkli android surumu ve farkli sekiller calismaz ama belki stock jb den bulabilirsen calisabilir :)

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Beyler benim Bluetooth takılmaya başladı açtığım zaman 2 saat bekliyor açılıyor diyor fakat açılmıyor bazen de gönderme yapmıyor... Âlim Adam @The Shadow :D
Ace 2 Performance Rom

Son düzenleme:
  • Beğen
Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Arkadaşlar Sistem belleğini artırabilir miyim ?
Alim Adam @The Shadow

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şöyle bir ace 2 ye gelen romlara bakayım noldu yahu herkes ace 2 yi bıraktı nerde bu millet nerde bu Turkish developerlar olmuyor böyle

The Shadow

The Shadow

Üye
Ace 2 öldü artık :ehe Fazla kullanıcısı kalmadı sende satsan iyi olur bence :oke:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 3 e el koydular :( yeniden yola ace 2 ile devam :cool:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Mayıs'a kadar sıkı tut şu dersleri dediler bir de gb icin vold.fstab link atarmsn

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Gerek kalmadi buldum

Üst Alt