Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

desRon

desRon

Üye
beyler mcclaw in 4.4.2 sini kullanıyorum ben beğendim yani arayüz touchwizi aratmıyor ram kullanımıda iyi bi deneyin derim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
beyler mcclaw in 4.4.2 sini kullanıyorum ben beğendim yani arayüz touchwizi aratmıyor ram kullanımıda iyi bi deneyin derim

Tekrar sifirdan baslamak zor geliyor :D@Tolga3521
Ben su 1200 luk gb kernel caktim ama antutu boosterda en fazla 800 mhz var onu hangi programla yada nasil 1200 mhz e cekebilirim???

The Shadow

The Shadow

Üye
Tekrar sifirdan baslamak zor geliyor :D@Tolga3521
Ben su 1200 luk gb kernel caktim ama antutu boosterda en fazla 800 mhz var onu hangi programla yada nasil 1200 mhz e cekebilirim???
Setcpu :oke: Terminal kodlariyla da olur ama bosuna ugrasma zaten profiller falan sarj icin de avantajli setcpu daki :) :oke:

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Vay vay tolga gelmis

omer2546

omer2546

Üye
4.4 çıktı isteyene gapps ile mediafire link atabilirim

omer2546

omer2546

Üye
Şu an kullaniorum

omer2546

omer2546

Üye
Sıfır sorun mu offical mı yani yoksa unoffical mı???

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi
Unnoficial bazı uygulamalar kameraya erişmek istiyince kamera aciliyor ama ekran siyah kaliyor geri tuşuna basinca düzenliyor fakat cikiyor tek sorun bu

omer2546

omer2546

Üye
Ama kamerayi direk acinca aciliyor

omer2546

omer2546

Üye
Yani bilmeyen varsa DİE ddm

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Beyler bu telefonla herhangi bir samsung (lcd/led) televizyonu kontrol edebilir miyim acaba?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Beyler bu telefonla herhangi bir samsung (lcd/led) televizyonu kontrol edebilir miyim acaba?

Evet samsung smart tv yaz google play e yalnız internetle çalışıyor

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
televizyonda da net olması gerekir mi ?

Üst Alt