teknolojibaronu
Üye
Hayır orda build.propa ekleyerek yapıyosunİsteyen çok var galiba onu kendi pc me geçeyim bi konu açarım şimdi komutlar elimde değil ezberimde yok zaten
![]()
Ok beklemediyim
Hayır orda build.propa ekleyerek yapıyosunİsteyen çok var galiba onu kendi pc me geçeyim bi konu açarım şimdi komutlar elimde değil ezberimde yok zaten
![]()
4.3 jb için olan mı bu ?Evet cm 10.2 nin beklenen build.prop komutları
persist.sys.vold.switchexternal=1
ro.vold.switchablepair=/storage/sdcard0,/storage/sdcard1
CM 10.2 ve diğer CM Based (PAC, Carbon, AOKP...) 4.3.x romlar için.4.3 jb için olan mı bu ?
CM 10.2 ve diğer CM Based (PAC, Carbon, AOKP...) 4.3.x romlar için.
Shadow kizacaksin ama ben yine bu senin verdiğin kodu en alttan kaçinciya yapistircagimi unuttum bi yardım etsen???
@TheShadow

En alta gel bir satır boşluk bırak ilk satırı yaz alt satıra sarkarsa sarksın bişey olmaz yazdıktan sonra enterla alt satıra geç 2. satırı yaz sonra yukardan kaydet.
Henüz bir bilgim yok.@ The Shadow kardeşim
Ben bu CM 11 4.4.2 de sd kartı nasıl tel hafızası olarak gösterebilirim bi bilgin var mı acaba ???
En alta gel bir satır boşluk bırak ilk satırı yaz alt satıra sarkarsa sarksın bişey olmaz yazdıktan sonra enterla alt satıra geç 2. satırı yaz sonra yukardan kaydet.
Henüz bir bilgim yok.
Bilmiyorum cm de hiç denemedim ama büyük ihtimalle uyumludur.beyler bu supercharger cm ye uyumlumu tavsiye dermisiniz ???
Supercharger in kurulumu konusunda var zaten twin turbo engine e de konusundan bak mountlari falan karistirmayasin diye@The Shadow twin turbo engine + süper charger ı
cwm ile flashlicaz dimi başka bi işlem yok ???
@The Shadow twin turbo engine + süper charger ı
cwm ile flashlicaz dimi başka bi işlem yok ???

Xda da adamlar bunlar için kod filan yazdı