Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
tamm yap sen şimdiden basla :)

Portagas

Portagas

Üye
Arkadaşlar telefonumun hareket sensörü bozuldu.Örneğin Need For Speed Most Wanted oynarken telefonu sabit tuttuğum halde araba sol tarafa doğru hareket ediyor.Bun u nasıl düzeltebilirm,yardımlarınızı bekliyorum.

The Shadow

The Shadow

Üye
Arkadaşlar telefonumun hareket sensörü bozuldu.Örneğin Need For Speed Most Wanted oynarken telefonu sabit tuttuğum halde araba sol tarafa doğru hareket ediyor.Bun u nasıl düzeltebilirm,yardımlarınızı bekliyorum.
Cm 10.2 kur galaxy ace 2 settings icinden calibrate e tikla duzelir :)

• Beğen
Tepkiler: Portagas
The Shadow

The Shadow

Üye
Hocam tam olarak yolunu söylebilir misin? Bulamadım calibrate'i
galaxy ace 2 settings uygulaması yokmu uyg. çekmecesinde ? o zaman ayarlar-advanced a gireceksin :) ilk bölümün en altında yazıyor zaten :)

• Beğen
Portagas

Portagas

Üye
galaxy ace 2 settings uygulaması yokmu uyg. çekmecesinde ? o zaman ayarlar-advanced a gireceksin :) ilk bölümün en altında yazıyor zaten :)
Tekrar teşekkürler kardeşim:)
Sorun hal oldu.CM 10.2 hafıza değiştirme dosyasını paylaşabilecek var mı?:)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Ne yazikki 4.3 ten sonraki sistemlerde vold.fstab kaldirildi o yuzden bu sekilde sdswap yapacagiz :) önce şu programı indir :

sonra programı aç root iznini ver açılınca sağ alttaki kalem işaretine tıkla ve şu altına şu satırları ekle :

persist.sys.vold.switchexternal=1
ro.vold.switchablepair=/storage/sdcard0,/storage/sdcard1

sonra yeniden başlat telefonu tamamdır :)
Bu arada bu cm 11 de calisiyormu ? Biriniz denerse sevinirim cunku cm lerde sdswap icin actigim konuya ekleyecegim :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Portagas

Portagas

Üye
Ne yazikki 4.3 ten sonraki sistemlerde vold.fstab kaldirildi o yuzden bu sekilde sdswap yapacagiz :) önce şu programı indir :

sonra programı aç root iznini ver açılınca sağ alttaki kalem işaretine tıkla ve şu altına şu satırları ekle :

persist.sys.vold.switchexternal=1
ro.vold.switchablepair=/storage/sdcard0,/storage/sdcard1

sonra yeniden başlat telefonu tamamdır :)
Bu arada bu cm 11 de calisiyormu ? Biriniz denerse sevinirim cunku cm lerde sdswap icin actigim konuya ekleyecegim :)

Bir arkadaş denemişti cm11 de çalışmamıştı.
Paylaşım içinde teşekkürler:)

haruntrkmn

Üye
arkadaşlar cm 10.2 kullanıyorum hafıza değiştirmek için build.prop indirdim söylenenleri yaptım ama olmuyor!!! lütfen yardım edin !

The Shadow

The Shadow

Üye
arkadaşlar cm 10.2 kullanıyorum hafıza değiştirmek için build.prop indirdim söylenenleri yaptım ama olmuyor!!! lütfen yardım edin !
O aradaki virgulu de yazdin mi ? :D yazmayanlar olmusta ondan dedim :ehe

haruntrkmn

Üye
Kopyala yapistir yaptim elle yazmadim

haruntrkmn

Üye
Dahili depolama birimimin yaninda 7.20 gb'i gorunce sevincten deli oldum saolasin :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Dahili depolama birimimin yaninda 7.20 gb'i gorunce sevincten deli oldum saolasin :)
:rica: Bi ara CM 11 kurarsan orada da bunu aynı şekilde deneyebilir misin ? Orada çalışıyor mu merak ediyorum henüz tam olarak belli değil çalışıp çalışmadığı :)

haruntrkmn

Üye
:rica: Bi ara CM 11 kurarsan orada da bunu aynı şekilde deneyebilir misin ? Orada çalışıyor mu merak ediyorum henüz tam olarak belli değil çalışıp çalışmadığı :)
Baska forumlarda bi uygulamayi root dizininde bir yere atin diyorlardi ama ben cm10.2 de iyiyim :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

beyler hangisi sorunsuz cm hemen şimdi indireceğim çabuk cvp verirseniz sevinirim...canım stabil bi jelly bean çekti :Dbilen yok mu??

Üst Alt