Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
mekan belli :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
desRon

desRon

Üye
beyler ne düşünüyonuz bunun hakkında :D yer mi

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ugurcakir

ugurcakir

Üye
Merhaba arkadaşlar. XXMH1 üzerine Lite Rom v2.9.1 yüklemiştim birkaç hafta önce. Gayet de memnundum ancak son zamanlarda şarjının eskiye nazaran daha çabuk bittiğini ve telefonun ara ara kastığını farkettim.
1) İngiltere için çıkan XXMK2'yi telefonuma yüklesem daha iyi performans yada şarj süresi elde edebilir miyim, XXMK2 XXMH1'den daha iyi midir ?
2) CM 10.2 kullanan arkadaşlar memnun mu ve rom'da herhangi bir sıkıntı görebildiler mi ?
Teşekkürler :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
kardeşim tavsiyem mk2 üstüne cm 10.2 kur gereksiz proları kaldır nova launcher kur greenify i mutlaka kur kafan rahat olsun telefonumu yeniden sevdim vala ne kasma ne bska bi dert :)

• Beğen
Tepkiler: Portagas
The Shadow

The Shadow

Üye
kardeşim tavsiyem mk2 üstüne cm 10.2 kur gereksiz proları kaldır nova launcher kur greenify i mutlaka kur kafan rahat olsun telefonumu yeniden sevdim vala ne kasma ne bska bi dert :)
nova yerine forumda da paylaşılan orjinal kitkat launcher daha iyi sadece 2 mb ram yiyor ve daha hızlı :) bu arada greenify boş ram sağlıyor olabilir ama onu silip ayarlar-performance-ram-KSM i açarsan daha iyi olur hız+ram+batarya :sirit: ve mk2 flashlarken csc ye şu dosyayı koyarsanız ram 624 olur (MK2 de 550 çünkü):

dersine iyi çalış @The Leon :ehe

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
geldi gene seytan diyor :gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak:novayı tek kulnma sebebim menüde sonsuz kaydır olmaması :)

The Shadow

The Shadow

Üye
geldi gene seytan diyor :gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak:novayı tek kulnma sebebim menüde sonsuz kaydır olmaması :)
ayarlardan aç onu da sil gitsin sonra :ehe:ehe:ehe dur bir zip yapayım o ayarı değiştiren sonra performans arttırıyo die seni kazıklayım sen onu flashla da sonra çıldırıp sil novayı da :eller:neyse beyler hadi iyi geceler :D yapacam o zipi vazgeçtim sanma ha :ehe

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ha bu arda performans yok canım bizim 10.2 de :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Ha ayrca kitkat lr kurdum ne 2 si 27 mb ram yyor bu kadarda sallama emir ne 2 si :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Ha ayrca kitkat lr kurdum ne 2 si 27 mb ram yyor bu kadarda sallama emir ne 2 si :)
Gapps olarak su linktekini kullan romu flashlarken acilinca launcher i varsayilan olarak ayarla sonra konus haci... :D

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Yaptm la yaptim bilmiyorum sanma :) ama hala yuksek ram yiyor bana inat la bu kitkat :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Yaptm la yaptim bilmiyorum sanma :) ama hala yuksek ram yiyor bana inat la bu kitkat :)

Üst Alt