Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
lk6 ysa sonu gelmez merak etme bnde döndüm en son sürüm o

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
yapma

- - - Eklendi - - -

yapma zaten gelmez

- - - Eklendi - - -

ya arkadaslar bisi dicem gb nin uzerine costum rom kurabilirmiyim recovery den sorun olurmu

FeLonieS

FeLonieS

Üye
yapma

- - - Eklendi - - -

yapma zaten gelmez

- - - Eklendi - - -

ya arkadaslar bisi dicem gb nin uzerine costum rom kurabilirmiyim recovery den sorun olurmu

xda'da birçok rom mevcut ben cesaret edip deneyemedim hocam. Bir sorun olacağını düşünmüyorum, ama gb biraz tehlikeli geliyor custom rom. ^^

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye

xda'da birçok rom mevcut ben cesaret edip deneyemedim hocam. Bir sorun olacağını düşünmüyorum, ama gb biraz tehlikeli geliyor custom rom. ^^

galaxy mini kullanirken istedigim romun ustune istedigimi kuruyordum ama bu tel de terddut ediyorum valla :) yokmu bi babayigit soyleyecek yada deneyen :)

FeLonieS

FeLonieS

Üye
galaxy mini kullanirken istedigim romun ustune istedigimi kuruyordum ama bu tel de terddut ediyorum valla :) yokmu bi babayigit soyleyecek yada deneyen :)
:) Aynen öyle hocam, Türkiye romu dediler yine stabil olmadı ne olacak bu işin sonu acaba. Yoksa denilenler gibi galaxy ace 2 jb haketmiyor mu :(

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
sonradan gelecek guncellemerle stabil olur aslindaa cok gormuyorum arada kasmalarini cunku s3 mini de ayni sikistimi hemen kasiyo

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncel ;

- 2 Adet Yeni Rom Eklendi.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
2.3.6 İçin Rom kurdum güzel değiller sadece kernel kurunca iyi oluyor

- - - Eklendi - - -

:) Napalım artık

Hocam sizin bilgilerinizi bizimle paylaşır mısınız?

Mesela hangi romu tavsiye edersiniz JB-GB? ve sistemi iyileştirmek için kullandığınız sistem uygulamalarının isimlerini bizimle paylaşır mısınız hazır sizi online yakalamışken :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
bence bu romu iki ay sonrs yuklemek en akillsi cnki guncellemelerle stabil olur bu yuzden simdilik gb en iyisi

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Acaba bana 2.3.6nin modifiyeli vold.fstab dosyasi yollayabilir misiniz.
Bulamadim bulduklarimida yaptim ama sd karta uygulama tasirken sd kartiniz dolu. Diyor..

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Acaba bana 2.3.6nin modifiyeli vold.fstab dosyasi yollayabilir misiniz.
Bulamadim bulduklarimida yaptim ama sd karta uygulama tasirken sd kartiniz dolu. Diyor..

Bakıyorum hemen. Konuya Ekliyeceğim

- - - Eklendi - - -

Konu Güncel ;

- Yeni Rom

-2.3.6 Vold.fstap

- - - Eklendi - - -

Hocam sizin bilgilerinizi bizimle paylaşır mısınız?

Mesela hangi romu tavsiye edersiniz JB-GB? ve sistemi iyileştirmek için kullandığınız sistem uygulamalarının isimlerini bizimle paylaşır mısınız hazır sizi online yakalamışken :)

JellyBean
Rom Olarak : Lite Rom Öneririm.

Root Programları : Seeder , Root App Delete , Build.prop Editör , Pimp My Rom

Kernel : BSC Kernel
-------------------------------------------------------------------------------
GingerBread
Rom Olarak : Önermem Kurmayın :)

Root Programları : Seeder , Root App Delete , Build.prop Editör , Pimp My Rom

Kernel : ExKernel 1.7

- - - Eklendi - - -

Bende Almanya Romunu Kurup Üzerine Rom Ve Kernel Kurucam

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Tesekkurler hocam duzenlemeniz icin. Biz bu jbyi bekleyecegiz baya guncelleme ciksinda stabil olsun :)

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler hocam duzenlemeniz icin. Biz bu jbyi bekleyecegiz baya guncelleme ciksinda stabil olsun :)

Önemli değil. Ben Türkiye Romunu kullandım ve gerçekten çok kasıyor oyun oynayamıyordum.

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
jb daki ozellikler gb de olsa gb yeter bana :)

Üst Alt