FeLonieS
Üye
benim antutu skorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gayet güzel hocam. Kullandığınız sistem programlarini söyler misiniz temizlik programlari vs.
benim antutu skorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
advanced task killer pro ve advanced mobile care kullanıyorum kardeş sistem programı olarak task killer her yarım sa te ayarlı mobile care ise arka planda güvenlik olark çalıştırıyorum

vallahi haklısınız hocam şarj konusunda çok berbat bir durumda samsung.aldığıma pişman oldum şarj 6 saat gidiyo bu nasıl teknoloji şarj bitecek diye tlfonu kullanmaya korkuyorum. alo demek için 100 tly cihaz var ya yazık bu teknoloji değil. internet için aldım cebimde aküylemi gezicem.
bence kendinizi kandırmayın..hep söyledim yine söylüyorum.. JB bu telefonu hakkı değil kardeşim.. hiç kimsede aksini iddaa etmesin..stabilmiş neresi stabil youtube ta video izlenmiyor bile.. ram sürekli yüksek tüketimde.. arkaplanda çalışan uygulama olmamasına rağmen hemde
Bende oyun oynayamıyorum telefonda acayip kasıyor 2.3.6 kurup kiesten 4.1.2 yüklücem bakalım nasıl olcak

Uyarı İçin Saol Ben 2.3.6 ya geri döndüm ama bi problem olmadı ama dikkatli olmak lazım.Bu arada imzan Güzel Olmuş![]()
Hocam Dönüş Yapcam Ben Biliyorum 4 aylık mesaj Olucak AMa Türk Romunda Dönünce Güncelleme YAptınmı ? Yaptıysan Bişe Oldumu
arkadasim turk romunun en son cikan yazilimi yukle yani gb nin 4mb guncelleme gelmez