Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
advanced task killer pro ve advanced mobile care kullanıyorum kardeş sistem programı olarak task killer her yarım sa te ayarlı mobile care ise arka planda güvenlik olark çalıştırıyorum

FeLonieS

FeLonieS

Üye
advanced task killer pro ve advanced mobile care kullanıyorum kardeş sistem programı olarak task killer her yarım sa te ayarlı mobile care ise arka planda güvenlik olark çalıştırıyorum

Okey deniyim bende ozel mesajdan bana programlar ve ayarlamalari hakkinda ayrintili bilgi verebilirseniz cok iyi olur. :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
attım pm kardeşim

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS

qxpeace

Üye
şimdi bu jbyi yükledikten sonra telefonu tekrar rootlayıp hafıza kartına telefon hafızası olarak mı göndercez eski rootladımız gidecek demi

mutlucosar

mutlucosar

Üye
kies üzerinden güncellemeile 4.1.2 oldu kullanınca aktırımlarımı yapıcam

- - - Eklendi - - -

altını çiziyorum ODİN ile değil kies üzerinden güncelleme geldi bana...----TAKTUK----

BİZİM KİES HALA ''BU EN SON ÇIKAN ÜRETİCİ YAZILIMIDIR DİYOR''SENİN KİES NASIL YÜKLEDİ YADA GÜNCELLEMEYİ NASIL GÖRDÜ ?

- - - Eklendi - - -

DAHA ÖNCE BEN PORTEKİZ ROMUNU KURMUŞTUM.VE MEMNUN KALMAMIŞTIM ŞARJI FELAKET GİDİYORDU . O YÜZDEN TEKRAR GB 2,3,6 YA DÖNDÜM AMA DÖNER DÖNMEZ 4 MB. GÜNCELLEME GELİNCE YÜKLEDİM VE TELEFONUM BİR DAHA AÇILMADI SAOLSUNLAR SERVİS TELEFONU DEĞİŞTİRDİ.O YÜZDEN ODİN İLE YÜKLEMEK İSTEMİYORUM RESMİ KİES VE YA OTA YÜKLEMEYİ BEKLİYORUM UMARIM TÜRKİYE GÜNCELLEMESİNDE ŞARJ OLAYINI ÇÖZMÜŞLERDİR....

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
halen kararsizim jb yuklemek icin stabil degilse kasma varsa ugrasmak istemiyorum gb ye donmek icin

deveci82

Üye
aldığıma pişman oldum şarj 6 saat gidiyo bu nasıl teknoloji şarj bitecek diye tlfonu kullanmaya korkuyorum. alo demek için 100 tly cihaz var ya yazık bu teknoloji değil. internet için aldım cebimde aküylemi gezicem.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
aldığıma pişman oldum şarj 6 saat gidiyo bu nasıl teknoloji şarj bitecek diye tlfonu kullanmaya korkuyorum. alo demek için 100 tly cihaz var ya yazık bu teknoloji değil. internet için aldım cebimde aküylemi gezicem.
vallahi haklısınız hocam şarj konusunda çok berbat bir durumda samsung.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
şarjına laf atıyorsunuz ama samsung değiştirilebilir pili neden yapıyor düşündünüz mü?? Kardeş bende vodafone dan 30 tl ye ikinci bir pil aldım ve 2 gün rahat yetiyor amaç değiştirilebilir olması ...!!!

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
benim sarjim iyi gdiyor szin nasi gtmiyor anlamiyorum dokunmasam 3 gun gder vala oynuyirum bi bucuk gun gdio

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
ben telefon elimde olduğu sürece son parlaklığa yakın internete veya youtube a girmeden duramam belki ondandır :D

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
kardeş bende aynı paso netteyim ama belki batarya ve cihaz farkediodur dicem ama sanmıyorum

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
ya kyrillos rimu kuran varmi nasil kuracagiz ve jb daki ozellikler onda varmi mesela goruntulu tus kilidi ve dalga efekti falan yardimci olursaniz sevinirim bide gb nin uzerine atabilurmiyiz bunu

TakTuk

Üye
bence kendinizi kandırmayın..hep söyledim yine söylüyorum.. JB bu telefonu hakkı değil kardeşim.. hiç kimsede aksini iddaa etmesin..stabilmiş neresi stabil youtube ta video izlenmiyor bile.. ram sürekli yüksek tüketimde.. arkaplanda çalışan uygulama olmamasına rağmen hemde

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
bence kendinizi kandırmayın..hep söyledim yine söylüyorum.. JB bu telefonu hakkı değil kardeşim.. hiç kimsede aksini iddaa etmesin..stabilmiş neresi stabil youtube ta video izlenmiyor bile.. ram sürekli yüksek tüketimde.. arkaplanda çalışan uygulama olmamasına rağmen hemde

Bende oyun oynayamıyorum telefonda acayip kasıyor 2.3.6 kurup kiesten 4.1.2 yüklücem bakalım nasıl olcak

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bende oyun oynayamıyorum telefonda acayip kasıyor 2.3.6 kurup kiesten 4.1.2 yüklücem bakalım nasıl olcak

bendede deneme sürümü vardı orjinal yazılımda olmaz diye düşünmüştüm ama demek ki oluyormuş tavsiye için sağol bende öyle yapacağım :)

derbder001

Üye
Uyarı İçin Saol Ben 2.3.6 ya geri döndüm ama bi problem olmadı ama dikkatli olmak lazım.Bu arada imzan Güzel Olmuş :)

Hocam Dönüş Yapcam Ben Biliyorum 4 aylık mesaj Olucak AMa Türk Romunda Dönünce Güncelleme YAptınmı ? Yaptıysan Bişe Oldumu

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Hocam Dönüş Yapcam Ben Biliyorum 4 aylık mesaj Olucak AMa Türk Romunda Dönünce Güncelleme YAptınmı ? Yaptıysan Bişe Oldumu

arkadasim turk romunun en son cikan yazilimi yukle yani gb nin 4mb guncelleme gelmez

derbder001

Üye
arkadasim turk romunun en son cikan yazilimi yukle yani gb nin 4mb guncelleme gelmez

Ben Önce Rus Romunu yükledim ardına başka bir yerde olan AFR ROmunu yükledim Ardına TUr Romunu yüklüyorum şu an güncelleme gelirse yapayimmi ?

Üst Alt