Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bende suan gb yuklu 1.2ghz kernel var fena sayılmaz jb ye gecersem hangi romu ve kerneli yuklerim ve ne kadar stabil olur ? şimdiden teşekkürler

Bence

* Lite Rom

* BSC Kernel

- - - Eklendi - - -

Evet arkadaşlar deneme amaçlı bi site açtım ace 2 ile ilgili hem maxicep konusu güncellenecek hemde site güncellenecek

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Bence

* Lite Rom

* BSC Kernel

- - - Eklendi - - -

Evet arkadaşlar deneme amaçlı bi site açtım ace 2 ile ilgili hem maxicep konusu güncellenecek hemde site güncellenecek

helal olsun iste bu beeeeeher turlu yardim ederiz bisi soracam bide bende kyrillos rom yuklu onun ustune lite romu kursam sorun olurmu

- - - Eklendi - - -

yada daha dogrusu costum romlari birbirlerinin uzerine kurmak zararlimi

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
helal olsun iste bu beeeeeher turlu yardim ederiz bisi soracam bide bende kyrillos rom yuklu onun ustune lite romu kursam sorun olurmu

- - - Eklendi - - -

yada daha dogrusu costum romlari birbirlerinin uzerine kurmak zararlimi

Zararı olabilir.

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
bende kyrillos rom varda sarj iyi degil lite yi kurmak istiyorym uzerine

furkan4045

Üye
Lite Rom da Lite Rom V2.4 XXMF1 mi yoksa XXME7 mi kurulcak bide gb nin üzerine direk türkiye romunu sonra lite romumu kurucam kurulum hakkında yardım edermisin ? bide ne kadar stabil oluyor menu gecisleri olsun rehber acılımı oyun performansı nasıl yani değmezmi gb de kalıyımmı ?

Tamam yaptım.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Bence

* Lite Rom

* BSC Kernel

- - - Eklendi - - -

Siteniz hayırlı olsun hocam güzel olmuş ama 2.3.6 için daha detaylı şeyler yapabilirsiniz orjinal romu rusya romu vold.fstap vs..

malenki

Üye
Jelly bean yüklü iken gg ye geri döndüm güncelleme hala gelmedi. Güncelleme gelmeyen var mi?

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Lite Rom 2.4 çıktı türkiye için olanıda var linkler ;
Romu kurunca hafıza kartı ile telefon hafızası yer değiştirir istemiyorsanız romu flashladıktan sonra 2.linki indirip flashlayın

- [ROM]

- [Orjinal Vold.fstap]

- - - Eklendi - - -

Jelly bean yüklü iken gg ye geri döndüm güncelleme hala gelmedi. Güncelleme gelmeyen var mi?

Güncelleme derken 4.1.2 den bahsediyorsanız kiese daha gelmedi.

- - - Eklendi - - -

Siteniz hayırlı olsun hocam güzel olmuş ama 2.3.6 için daha detaylı şeyler yapabilirsiniz orjinal romu rusya romu vold.fstap vs..

Vold.fstap ve sayaç sıfırlama eklendi

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Arkadaşlar Lite Rom 2.4 çıktı türkiye için olanıda var linkler ;
Romu kurunca hafıza kartı ile telefon hafızası yer değiştirir istemiyorsanız romu flashladıktan sonra 2.linki indirip flashlayın

- [ROM]

- [Orjinal Vold.fstap]

- - - Eklendi - - -

Güncelleme derken 4.1.2 den bahsediyorsanız kiese daha gelmedi.

- - - Eklendi - - -

Vold.fstap ve sayaç sıfırlama eklendi

Lite romu kurmak lazim cok iyi verim aliyor ama bunu 2.3 ustune mi kuracagiz yoksa tekrar mi flashlayalim hangisi saglikli

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

Lite romu kurmak lazim cok iyi verim aliyor ama bunu 2.3 ustune mi kuracagiz yoksa tekrar mi flashlayalim hangisi saglikli

valla bende 2.3 vardı üstüne flashladım 1 gündür sorun yok

FeLonieS

FeLonieS

Üye

Görkem Köseoğlu

Üye

arkadaşlar yeni ace 2 aldım jb yüklü imiş zaten ben yüklemedim bilgileri bu telefonumun çok şarjı gidiyo gece %15 di şarj ekran parlaklığı en düşük seviyede güç tasaruf açık 4 saat içinde bitmiş sona %20 ye kadar sarj yapıp dışarı çıktım 4-5 mesaj attım 10 dk içinde %9 şarj gitti arkadaşımda telefonu almadan önce onda öle yapmıyomuş yardımcı olabilirmisinz acaba neden kernel falanmı yükleme gerekiyo siz hangi sürümleri kullanıyosunuz

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Ahahaha Caps'e Bakın Beyler

- - - Eklendi - - -

hocam affınıza sığınarak 2.3 uploadlayabilir misiniz lütfen. üstüne kurunca daha sağlıklıymış ben sildim :(

valla şanslısın geçmişte buldum linki

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Ahahaha Caps'e Bakın Beyler

- - - Eklendi - - -

valla şanslısın geçmişte buldum linki

Caps super :D hocam XXMF7 türkiye romu için olanının linki varmı..

iOSait

iOSait

Üye
iyi günler arkadaşlar size bir sorum olcaktı arkadaşın tele ace2 türkiye romunu atacaz da nasıl stabil mi kasma takılma filan varmı çünkü tekrar gb ye dönmek istemiyor

Görkem Köseoğlu

Üye
arkadaşlar yardım edecek yokmu

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
bende guncellıycemde inşallah usta bu jb yı yukleyınce ram 400lere kadar iniyomuş bide bu jb gbdeki oyun performansını filan verıyor mu?

iOSait

iOSait

Üye
iyi günler arkadaşlar size bir sorum olcaktı arkadaşın tele ace2 türkiye romunu atacaz da nasıl stabil mi kasma takılma filan varmı çünkü tekrar gb ye dönmek istemiyor[

Üst Alt