Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
ok teşekkürler.

Önemli değil istiyorsan Facebook'tan ekleyebilirsin.Profilimde var Facebook Hesabım

- - - Eklendi - - -

Ben Şimdi Türkiye romunu kurdum kies'te Türkiye diye gözüküyo

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Bakım Şimdi tek tek yapın

2.3.6 yı tekrar kurun odin ile Türkiye için olanı
*#272*telefonimeisi# Tur seçip install diyoruz
Yükleyip Bitiriyo
Sonra Tekrar 4.1.2 Türkiye Romunu Odin ile yükleyin.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Tamam hocam sizden cevap beklerken aynısını denemiştim oldu. :D
Yalnız bir sorum olacak, jb için vold.fstap olayını yapsam bir sorun olur mu? Siz denediniz mi?

Birde hocam yeni turkiye romu icin kurduğunuz bor kernel var mı 2 tane kernelden hangisi iyidir? Yoksa orjinali mi kalsın dersiniz?

skywalker06

skywalker06

Üye
Türkiye için jelly bean düştü kieste daha çıkmadı ama

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Tamam hocam sizden cevap beklerken aynısını denemiştim oldu. :D
Yalnız bir sorum olacak, jb için vold.fstap olayını yapsam bir sorun olur mu? Siz denediniz mi?

Birde hocam yeni turkiye romu icin kurduğunuz bor kernel var mı 2 tane kernelden hangisi iyidir? Yoksa orjinali mi kalsın dersiniz?

Türkiye romu için daha kernel çıkmadı.
Vold.fstap ise 4.1.2 için yok :)

- - - Eklendi - - -

Türkiye için jelly bean düştü kieste daha çıkmadı ama

Biz kurduk bile :)

malenki

Üye
Bakım Şimdi tek tek yapın

2.3.6 yı tekrar kurun odin ile Türkiye için olanı
*#272*telefonimeisi# Tur seçip install diyoruz
Yükleyip Bitiriyo
Sonra Tekrar 4.1.2 Türkiye Romunu Odin ile yükleyin.

ben bir sefer geri dönüş yaptım ana kart yandı telefonum servise gitti. şimdi açıkçası geri dönmeye korkar oldum. 4 mb lık güncellemeyi kurmazsam sorun olmaz herhalde değil mi?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Türkiye romu için daha kernel çıkmadı.
Vold.fstap ise 4.1.2 için yok :)

- - - Eklendi - - -

Biz kurduk bile :)

Hocam ben biryerde buldum. İşe yaradı vold.fstab :) Linki vereyim isterseniz konuya eklersiniz

Birde tuş kilidinde dalga efektini kaldırmışsınız hocam ama ben dalga efektini kullanabiliyorum 4.1.2 romunda :D Onuda eklersiniz isterseniz.

http://www28.zippyshare.com/v/47100504/file.html
ben bir sefer geri dönüş yaptım ana kart yandı telefonum servise gitti. şimdi açıkçası geri dönmeye korkar oldum. 4 mb lık güncellemeyi kurmazsam sorun olmaz herhalde değil mi?

Kesinlikle bir sorun olmaz ama kurmayın yoksa çöker.

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncel ;

* Vold.fstap eklendi
* Dalga Efekti Eklendi

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Ellerinize sağlık hocam çok geniş ve kapsamlı bir konu oldu.
Birde şarj konusunda türkiye romu nasıl sizce görüşlerinizi söyler misiniz. :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
vala şarj konusunda çok memnunum beklediğimize değdi gbi banamı öle geldi acaba ama portekiz romunun ve uk romunun verdgi şarj olayı daha çok katkı veriyo türkiye romu en azından benim telde öle :) yatmadan yüzde 53 tü kalktım 8 sa te yüzde 52 olmuş

FeLonieS

FeLonieS

Üye
vala şarj konusunda çok memnunum beklediğimize değdi gbi banamı öle geldi acaba ama portekiz romunun ve uk romunun verdgi şarj olayı daha çok katkı veriyo türkiye romu en azından benim telde öle :) yatmadan yüzde 53 tü kalktım 8 sa te yüzde 52 olmuş
Bana daha tutarlı geldi türkiye romu. İmkanı olan antutu benchmark ile telefonu test edip puanını paylaşabilir mi romun performansı açısından diğer üyelerimizden de görüş almak istiyorum. İmkanı olan lütfen puanını paylaşsın bakalım nasıl olmuş Türkiye romu :)

TakTuk

Üye
direk kurduğumuz zaman RAM durumu nedir ? 555 gb deki gibi.. yoksa yine sızıntı artı UK rom ile desteklemek gerekiyormu ?

- - - Eklendi - - -

bu arada cihazı kies ile bağladım pc ye yükseltme için uyarı verdi kendi kendine güncelliyor şuanda

FeLonieS

FeLonieS

Üye
624 Herhalde sızıntıda vardı sadece o sorun hocam :)

TakTuk

Üye
kies üzerinden güncelleme ile 4.1.2 oldu kullanınca aktırımlarımı yapıcam

- - - Eklendi - - -

altını çiziyorum ODİN ile değil kies üzerinden güncelleme geldi bana

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Hocam zaten resmi güncelleme herhalde kieste olacak. :)

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
subway temple run gibi oyunlarda kasma falan varmi diger romlar gibi ise yuklemicem

FeLonieS

FeLonieS

Üye
subway temple run gibi oyunlarda kasma falan varmi diger romlar gibi ise yuklemicem

Suanda 15 oyun var kasma yok hocam.

Aytica kies veya odin bir fark yaratmiyor ayni romu kurduk sonuçta hocam :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
benim antutu skorum

Üst Alt