Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

furkan4045

Üye
Direk Turkiye Romunu kurarsak ram dusermı ? sızıntıları kuruptamı turkiye romuna gecıs yapayım ?

Bide oyunlarda felan hız nasıl takılma donma oluyormu ?(Mesela Gangstar Vegas da 0 kasma gb deyken jb de kasma olurmu )

alkan28

Üye
Benim tel ace2 (i8160l) latin olanı. Latin sürmüne normal olan (i8160) jb yüklersem bir sorun olurmu? Daha latin e jb çıkmadı, çıkacakmı da bilmiyorum.

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
büyük bi ihtimal türkiye romu da kasma yapacak çünkü jelibon ların hepsi hemen hemen aynı

furkan4045

Üye
Şimdi xda dan baktımda diğer jb lere gore daha stabilmiş antutu testinden 6059 almış adam,menü geçişlerinde akıcıymıs ama oyunlarda biraz kasma yapıyormus(gta vice city de denemiş)gb nin daha iyiymiş boyle deniyor şimdilik yuklicekler bunu goz onunde bulundursun.

Bide ace 2 4.2.2 guncellemeside alıcak bi telefon o yuzden daha stabil hale geçicektir jb de.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Sakın latin telefona kurma bizim romu çöker telefonun.

malenki

Üye
arkadşalr Jelibon türkiye romunu yükledim. ama kies e bağlıyorum kenya versiyonu olarak görünüyor yapmam gereken bişi varmı neden böyle oluyor?

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu Uzuuuun Bir Aradan Sonra Güncelledim Arkadaşlar ;

* 2.3.6 İçin olan şeyler kaldırıldı
*Bazı Ekstra Özellikler kaldırıldı
---------------------------------
*Türkiye Romu Eklendi
*CM10 Eklendi

- - - Eklendi - - -

Rom,kernel ve cwm6 eklendi :)

malenki

Üye
Türkiye romu kurdum ancan kenya romu çıktı?

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
*#272*imei* Yazıyoruz. Ordan TUR'u seçip İnstall yap
telefona format atar. dosyalarını yedekle
yorumdaki tüm konuyu kaldırırsan sevinirim çok yer kaplıyor :)

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Turkiye icin resmi rom mu cikti :D

Hocam birde konuyu düzenlerken 2.3.6 için olan kısmını biraz kısa geçmişsiniz; rootlama, root kaldırma, sayaç sıfırlama gibi anlatımlarıda eklemeniz üyelerimizin tercihi ve istekleri konusunda kapsamlı bir konu olur. Bence yani sizin işinize karışmış gibi olmayayım. :)

malenki

Üye
*#272*imei* Yazıyoruz. Ordan TUR'u seçip İnstall yap
telefona format atar. dosyalarını yedekle
yorumdaki tüm konuyu kaldırırsan sevinirim çok yer kaplıyor :)

aynen dediğin gibi yaptım ancak telefonda hiçbir hareket yok kısaca anlatırmısın?

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

malenki

Üye
Arama Yerine Gir
*#272*telefon imeisini yaz*
Ordan
TUR'u seçip İnstall'a tıkla

tamam yapıyorum ama hiçbir şey çıkmıyorki arama tuşuna basmalımıyım? bu arada imei sonunda /01 yazıyor onuda ekleyecekmiyim? ekledimde onuda söyliyeyim.

- - - Eklendi - - -

*#272*351...........* yazdım ama nafile yeşile baştım yine bişi yok bekledim yine yok.

- - - Eklendi - - -

vay arkadaş ne yaptımsa olmadı?

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
tamam yapıyorum ama hiçbir şey çıkmıyorki arama tuşuna basmalımıyım? bu arada imei sonunda /01 yazıyor onuda ekleyecekmiyim? ekledimde onuda söyliyeyim.

- - - Eklendi - - -

*#272*351...........* yazdım ama nafile yeşile baştım yine bişi yok bekledim yine yok.

- - - Eklendi - - -

vay arkadaş ne yaptımsa olmadı?

pardon kardeşim işten geldim aklım karıştı son yeri * değil # yap bakalım.

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Turkiye icin resmi rom mu cikti :D

Hocam birde konuyu düzenlerken 2.3.6 için olan kısmını biraz kısa geçmişsiniz; rootlama, root kaldırma, sayaç sıfırlama gibi anlatımlarıda eklemeniz üyelerimizin tercihi ve istekleri konusunda kapsamlı bir konu olur. Bence yani sizin işinize karışmış gibi olmayayım. :)

Ace 2 Sahipleri İsterde Olmaz mı Bölümlere Ayırdım :)

malenki

Üye
yine çalışmadı. o kadar çok kombinasyon denedimki oooohhhhhh...

malenki

Üye
evet tr romunu kurdum yeni.

Üst Alt