arkadaslar baska bi sitede rastladim ace2 ye jb 4.1.2 mc8 u.k romunu kuranllar kernel olarak "d-h.st/m3h" bu sitedeki kerneli kurmuslar gayette stabil deniyor ben daha jb kurmadim yapilan yorumlardan dolayi jb kuran varsa denesin
stabilse deneyelim kardes o kerneli romla beraber mi romdan sonra mi kuruyoruz ?
Oyunlar kasiyormuymus ? telefonumda 2.3.6 xxll2 yuklu ilk bbasta united kingdomu kuracaz daha sonra da kerneli mi?
once sizinti ardindan u.k romu en sonda kernel

sızıntı derken ? ilk çıkandan mı bahsediyosun
- - - Eklendi - - -
hepsinin linkini paylaşacak bi babayiğit yokmu gençler![]()
Bugun ace 2 aldım ama hafıza kartını görmüyo hafıza kartını tablete filan takınca görüyo ne yapmam lazım simdiden tşkler
Kernel'i nasıl kuracağımızı söyleyecek bir arkadaş var mı acaba? Zip içinde 3 adet dosya var. Eğer bunu Odin'le kuracaksak, hangisini hangisine göstereceğiz filan? Odin'le olmayacak birşeyse zaten pek uğraşamayacağım. Teşekkürler şimdiden..
teşekkürler...kernel adresi buyrun :
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2304432
- - - Eklendi - - -
tar uzantili dosyayi odinle yukle tamamdir pda kismina koy
Ben kullanıyorum. Cİhaza yaptım yüklemeler şunlardı: Sızıntı romu, Portekiz romu ve UK romu. Şunu söyleyebilirim tüm bunlardan sonra; bu cihazın hakkı Jelly Bean değil bence... Ginger Bread gayet iyiydi. JB'de mesajda hatta rehber açarken bile kasılıp donmalar oluyor. GB'ye geri döneceğim ama tek korkum geri dönüşten sonra gelen bir 4Mb'lık güncelleme varmış. Onu yüklememek gerekiyor. Kazara onu yüklersek cihazın flash kartı gümlüyor. Yazılanlar böyle. Bu hataya düşmeyeceğimi bilsem şimdi döneceğim GB'ye.. Benim söyleyebileceklerim bunlar.UK romu kullanalar varmı.. nasıl bi sıkıntı varmı geçişlerde falan
madem öyle döneyim bari yaw...kardes sen dön birşey olmaz ben kaçkere döndümyapman gereken yazılım güncellemesine sonra demek o kadar başkaa hiç gelmiyo o guncelleme
madem öyle döneyim bari yaw...