neyse kendim çözdüm...Arkadaşlar ben Gingerbread'e geri döndüm. Ama çözemediğim bir şey var. Bileniniz varsa sevinirim. Telefona kurduğum email hesabının arada bir telefon tarafından kontrol edilip mail geldikçe beni haberdar etmesini istiyorum. Jelly Bean'de çözmüştüm (GPS, bluetooth vs. nin olduğu yerde en sonda senkronizasyon sekmesini tıklamak yeterli oluyordu), fakat gb'de çözemedim. Çözümü bilen var mı? Teşekkürler.
Jelly Bean kesinlikle bu telefonun hakkı değil.. birde kalkmış 4.2.2 güncellemesi alacak diyorlar.. neresine alacak ? 555 mb ram in neresine..1 gb hafızanın neresine alacak.. JB verene kadar İCS verselerdi çok daha iyi olacaktı.. en azından bu kadar beklemeye değerdi..
gardas 2.sizinti romu yukle ardindan resmi u.k romu yukle birde bsc kernel var onu yukle en az gb kadar stabil ben bu sekilde kullaniyom bayagi bi oyun ve pro yuklu kasma masma yok
2.sizinti rom link kopyala yapistir.
d-h.st/6QB
u.k romu link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cwm linki
dosya.co/download.php?id=51A4B5E51
ve buda kernel linki
d-h.st/BHY
simdi odin ile sizintiyi yukleyin ardindan u.k romu yukleyin telefonu acin ram 624 olacak cwm ve kernel dosyalarini sd karta atin ve once cwm yukleyin ardindan cwm modda iken kerneli flashlayin tamamdir ilk basta bazi takilma olabilir ama sonradan hatasiz hale geliyo bu kadar cepten yazdigim icin bu kadar yazabildim kusura bakmayin

almanya rom u deneyen ?
Cok tesekkurler, ben hizi seven biriyim cok takilmalar var mi ozellikle klavye hususunda![]()
klavyede daha hic takilma olmadi super bence
- - - Eklendi - - -
almanya romu deneyen bi yazsin artisi eksisini
almanya romu oyunlarda kasma ffalan yapiyomu