skywalker06
Üye
Rom 3 parçalı olunca ne farkı oluyor?
çalışması genelde daha stabil oluyor hata olmuyor portekiz jbsini direk yükledin mi ramin azalıyordu ama 3 parçalı sızıntı üzerine kurdun mu ramin artıyordu mesela
Rom 3 parçalı olunca ne farkı oluyor?
çalışması genelde daha stabil oluyor hata olmuyor portekiz jbsini direk yükledin mi ramin azalıyordu ama 3 parçalı sızıntı üzerine kurdun mu ramin artıyordu mesela
slm arkadaşlar nolur tek sorunum internetten radyo dinlemek istiyorum mesala googldan fizy radyosunu dinlemek istiyorum ama telefon tuş kiliti oluyor müzik susuyo bunun çaresi nedir yada varmı çok makbule geçiceksiniz vallaha tek sorunum bu kaldı diğer her şeyi yaptım nolur biri yardımcı olsun tşkürler
Tavsiye eder misiniz yani? Bende Portekiz romu kurulu... Arada bir kilitlenir gibi oluyor cihaz ama direniyorum. gingerbread'e dönmemek için...ben İngiltere romunu kurdum sanki biraz daha iyi oldu cihaz...
ItalianJobu yukleyin 4.1.2 var kesinlikle pisman olmassınız Gta Vice city fifa 2012 rahatlıkla oynarsınız kalitede oynuyorum tık yok xda da konusu var bu konuda da gecıodu tavsiyem ...
Ben hiç oyun oynamıyorum. Ama bazen mesaj yazarken bile kitleniyor Portekiz romu.. Türk JB çıktıktan sonra da bir şey değişeceğini sanmıyorum. Galiba, bu telefonu hakkı Gingerbread.... Öyle gözüküyor.Kardesim hiiic tavsiye etmem dun kurdum oyunlarda acayip kasma var .. İstersen dene . Subway surfesde bile var .
Zaten Italyan romu değil Italianjob adam kendi yapmış xda da konusu var ...
Merhaba bu telefonda viber çalışıyormu acaba ace ve wonderde çalışmadığı için geri verdim lütfen yardım
Zaten Italyan romu değil Italianjob adam kendi yapmış xda da konusu var ...