Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
bu 4 mb lik guncellemyi yukledim hicbise olmadi bend

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
merhaba arkkadaslar dun 2.3.6 nin uzerine 2. sizinti romu yukledim ram 624 mb. bircok oyun ve program yukledim en ufak kassma kitlenme donma monma hicbisi yok temple run2 temple runoz subbway surfes opera dolphin facebook ve messenger racing thunder ve bir cok oyun attim hicbir sikayetim olmadi gayet stabil geldi eger boyle stabil devam ederse resmi rom cikana kadar devam yoksa sonradan dandiklesirse bu romun uzerine uk. romu daha onceden verdigim kerneli yuklucem

- - - Eklendi - - -

merhaba arkkadaslar dun 2.3.6 nin uzerine 2. sizinti romu yukledim ram 624 mb. bircok oyun ve program yukledim en ufak kassma kitlenme donma monma hicbisi yok temple run2 temple runoz subbway surfes opera dolphin facebook ve messenger racing thunder ve bir cok oyun attim hicbir sikayetim olmadi gayet stabil geldi eger boyle stabil devam ederse resmi rom cikana kadar devam yoksa sonradan dandiklesirse bu romun uzerine uk. romu daha onceden verdigim kerneli yuklucem

ooozzyy

Üye
Arkadaşlar ben Gingerbread'e geri döndüm. Ama çözemediğim bir şey var. Bileniniz varsa sevinirim. Telefona kurduğum email hesabının arada bir telefon tarafından kontrol edilip mail geldikçe beni haberdar etmesini istiyorum. Jelly Bean'de çözmüştüm (GPS, bluetooth vs. nin olduğu yerde en sonda senkronizasyon sekmesini tıklamak yeterli oluyordu), fakat gb'de çözemedim. Çözümü bilen var mı? Teşekkürler.

ooozzyy

Üye
Arkadaşlar ben Gingerbread'e geri döndüm. Ama çözemediğim bir şey var. Bileniniz varsa sevinirim. Telefona kurduğum email hesabının arada bir telefon tarafından kontrol edilip mail geldikçe beni haberdar etmesini istiyorum. Jelly Bean'de çözmüştüm (GPS, bluetooth vs. nin olduğu yerde en sonda senkronizasyon sekmesini tıklamak yeterli oluyordu), fakat gb'de çözemedim. Çözümü bilen var mı? Teşekkürler.
neyse kendim çözdüm...

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Yav ne zaman gelliyo bu turkiye romuuuuu bilen yokmu

arifkaraca

Üye
lanet guncellemeyi bir bucuk aydir bekliyorum samsung inceleniyor diyor her sorduumda delirecegm 50 tane bilisim uzmani bu kadar zamanda bulamadimi sorunlari lanet olsun

TakTuk

Üye
Jelly Bean kesinlikle bu telefonun hakkı değil.. birde kalkmış 4.2.2 güncellemesi alacak diyorlar.. neresine alacak ? 555 mb ram in neresine..1 gb hafızanın neresine alacak.. JB verene kadar İCS verselerdi çok daha iyi olacaktı.. en azından bu kadar beklemeye değerdi..

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Jelly Bean kesinlikle bu telefonun hakkı değil.. birde kalkmış 4.2.2 güncellemesi alacak diyorlar.. neresine alacak ? 555 mb ram in neresine..1 gb hafızanın neresine alacak.. JB verene kadar İCS verselerdi çok daha iyi olacaktı.. en azından bu kadar beklemeye değerdi..

gardas 2.sizinti romu yukle ardindan resmi u.k romu yukle birde bsc kernel var onu yukle en az gb kadar stabil ben bu sekilde kullaniyom bayagi bi oyun ve pro yuklu kasma masma yok

FeLonieS

FeLonieS

Üye

Guncellestirmeleri isteyenler bu linkten takip edebilirler.

- - - Eklendi - - -

gardas 2.sizinti romu yukle ardindan resmi u.k romu yukle birde bsc kernel var onu yukle en az gb kadar stabil ben bu sekilde kullaniyom bayagi bi oyun ve pro yuklu kasma masma yok

Hocam bahsettiğiniz yükleme talimatlarını ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misiniz?
Birde kernel'in linkini falanda paylaşsanız çok güzel olur. Şimdiden teşekkürler.

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
2.sizinti rom link kopyala yapistir.
d-h.st/6QB
u.k romu link

cwm linki
dosya.co/download.php?id=51A4B5E51
ve buda kernel linki
d-h.st/BHY

simdi odin ile sizintiyi yukleyin ardindan u.k romu yukleyin telefonu acin ram 624 olacak cwm ve kernel dosyalarini sd karta atin ve once cwm yukleyin ardindan cwm modda iken kerneli flashlayin tamamdir ilk basta bazi takilma olabilir ama sonradan hatasiz hale geliyo bu kadar cepten yazdigim icin bu kadar yazabildim kusura bakmayin

FeLonieS

FeLonieS

Üye
2.sizinti rom link kopyala yapistir.
d-h.st/6QB
u.k romu link

cwm linki
dosya.co/download.php?id=51A4B5E51
ve buda kernel linki
d-h.st/BHY

simdi odin ile sizintiyi yukleyin ardindan u.k romu yukleyin telefonu acin ram 624 olacak cwm ve kernel dosyalarini sd karta atin ve once cwm yukleyin ardindan cwm modda iken kerneli flashlayin tamamdir ilk basta bazi takilma olabilir ama sonradan hatasiz hale geliyo bu kadar cepten yazdigim icin bu kadar yazabildim kusura bakmayin

Cok tesekkurler, ben hizi seven biriyim cok takilmalar var mi ozellikle klavye hususunda :D

TakTuk

Üye
almanya rom u deneyen ?

TakTuk

Üye
google play eklentileri var ve hala kasıyor.. ram i yükseltmek için sızıntı ardından almanya rom u kurmak lazım

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye

Cok tesekkurler, ben hizi seven biriyim cok takilmalar var mi ozellikle klavye hususunda :D

klavyede daha hic takilma olmadi super bence

- - - Eklendi - - -

almanya romu deneyen bi yazsin artisi eksisini

malenki

Üye
klavyede daha hic takilma olmadi super bence

- - - Eklendi - - -

almanya romu deneyen bi yazsin artisi eksisini

Almanya romunu kurdum daha iyi gibi ancak kies e bağladığımda XEO Polonya Romu olarak görünüyor yanlış bir şeyde yapmadım ama bilginiz varmı?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Şuan almanya romu yüklü telefonda biraz daha akıcı şarj konusunu bilemem tabi telefon elimden düşmediği için :D

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Şuan almanya romu yüklü telefonda biraz daha akıcı şarj konusunu bilemem tabi telefon elimden düşmediği için :D

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
almanya romu oyunlarda kasma ffalan yapiyomu

malenki

Üye
Arkadaşlar gözümüz aydın türkiye 4.1.2 JB yayınlandı

- - - Eklendi - - -

almanya romu oyunlarda kasma ffalan yapiyomu

evet buda kasma yapıyor..

- - - Eklendi - - -

Türkiye 4.1.2 Jelly Bean yayınlandıı......

Üst Alt