Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

NovaThor

NovaThor

Üye
yav bu rus romundan sonra turkce romu yukledigimizde telefonu guncelleyebilirmiyiz?

- - - Eklendi - - -

yav bide burda gb geri donmek icin yazan yerde rus romunu tukledim sonra tr yi nasıl pda olarak flashlıyacam? pda ya koydum start dedim ama fail yazısı cıktı ? nasıl yapcam lutfen detaylı sekilde anlatırmısınız

- - - Eklendi - - -

arkadaslar rus romunun icinde turkce mevcutmus zaten hallettim amaa telefonu rootlayacam xxlk6 root nerden bulacam gb için paylasırmısınız ?? tesekkurler

TakTuk

Üye
lanet olsun samsungun vereceği güncellemeyede jb sinede

dipitis

Üye
ben orjinal 2.3.6 kullanıyorum gta vice city,nfs mostwanted,real racing 3,batman,spider man bu oyunlarda hiç bir kasma olmuyor o yüzden orjinal sürüme dönmeni tavsiye ederim

- - - Eklendi - - -

gelecek kesinde dün ace 2lere dağıtılmaya başlanacağı açıklandı sammobile.comda ve birde şu haber çıktı orta sınıf cihazlar mayıs ve haziranda güncellemeleri gelecek diye bekliyoruz çıkınca forumda hem burda hemde anabaşlık olarak paylaşılır

- - - Eklendi - - -

ben sızıntıdan döndüm o güncelleme bana gelmedi ve sıkıntı olmadı

Yahu ben portekiz romunu yuklledim dosyayi bluetoothla paylasamiyorum ama suanda rusya romu kullaniyorum ve hizli super yasasin 2.3.6

NovaThor

NovaThor

Üye
rus romu nasıl kuruluyo bi anlatırmısınız. xda dan dosyaları buldum ama kurulumdan bisi anlamadım .

NovaThor

NovaThor

Üye
arkadaşlar bu türkiyeye jelly bean ne zaman gelecek bilen yok mu ?

tolgaarman

Üye
Arkadaşlar telefonuma sızıntı rom kurdum performansın dan memnun değilim gere 2.3.6 yada dönmeye korkuyorum ana kartı yanmasın diye acaba garantiye yollasam geri 2.3.6 yükler ler mi sizce

NovaThor

NovaThor

Üye
tabikide yüklemez. ben jb portekiz romdan dondum hic bisi olmadı sen bu konudaki talimatları uygula hiçbisey olmaz telefonuna :good:

skywalker06

skywalker06

Üye
Arkadaşlar telefonuma sızıntı rom kurdum performansın dan memnun değilim gere 2.3.6 yada dönmeye korkuyorum ana kartı yanmasın diye acaba garantiye yollasam geri 2.3.6 yükler ler mi sizce

konudaki talimatları okuyup yaparsan bişey olmaz ilk rus 2.3.6sını kuracaksın sonra türkiye 2.3.6sını içine flashlayacaksın sorun olmuyor bende dönmüştüm zamanında

dipitis

Üye
allah belasını versin bu açık kaynak kodlu işletim sisteminin

- - - Eklendi - - -

bi 800 lira biriktirecem gidecem ipod touch 5th alacam anasını satayım zaten ace 2 ye geleceği yok jbnin zaten telefonu rahatlıkla güncelleyemiyorum korkuyorum anakartı yanar diye şunu da söyleyim sızıntı hiçbir 4.1.2. ye geçmeyin oyun oynayan biriyseniz

skywalker06

skywalker06

Üye
allah belasını versin bu açık kaynak kodlu işletim sisteminin

- - - Eklendi - - -

bi 800 lira biriktirecem gidecem ipod touch 5th alacam anasını satayım zaten ace 2 ye geleceği yok jbnin zaten telefonu rahatlıkla güncelleyemiyorum korkuyorum anakartı yanar diye şunu da söyleyim sızıntı hiçbir 4.1.2. ye geçmeyin oyun oynayan biriyseniz
ben geçtim geri döndüm talimatları doğru uygularsan sıkıntı yok ayrıca telefonun garantisi varsa geri dönemezsen brick olsa bile servis ücretsiz yapıyor

yuppiiii

Üye
arkadaslar ace2 kullaniyorum jelly bean 4.1.2. mc8 yükledim islemci 400 mhz den yukari çikmiyor yardimci olursaniz sevinirim

yuppiiii

Üye
yokmu yardimci olacak kimse

baqkteri

baqkteri

Üye
Bende Ace 2 kullanıcısıyım bakalım JB yapmıştım şu an GB ye geri dönüyorum. :)

yuppiiii

Üye
işlemci hizi hakkinda bilgi verirsen sevirim hocam

dipitis

Üye
ben geçtim geri döndüm talimatları doğru uygularsan sıkıntı yok ayrıca telefonun garantisi varsa geri dönemezsen brick olsa bile servis ücretsiz yapıyor

bak şu servis ücretsiz yapıyor dediğin iyi oldu rahatladım
bimeksten aldım zaten 5 ay önce daha 1.5. sene var herşeyi duruyor :D

skywalker06

skywalker06

Üye
united kingdom için jelly bean düştü haberiniz olsun bakalım sıra ne zaman türkiye'ye gelecek

baqkteri

baqkteri

Üye
4.1.2 de kasan oyun 2.3.6 ya döndüm çok rahat oynuyorum. :D Garantisinden değilde telefonu pert etmesin diye tekrar 2.3.6 ya döndüm. JB nin iyi yanları çok olabilir ama tekrar eski haline döndüğüm için mutluyum :D

malenki

Üye
united kingdom için jelly bean düştü haberiniz olsun bakalım sıra ne zaman türkiye'ye gelecek

Ben kurdum portekiz romundan açılış sayfası ve programları gitti. bakalım başka bi değişikli olacak mı?

skywalker06

skywalker06

Üye
4.1.2 de kasan oyun 2.3.6 ya döndüm çok rahat oynuyorum. :D Garantisinden değilde telefonu pert etmesin diye tekrar 2.3.6 ya döndüm. JB nin iyi yanları çok olabilir ama tekrar eski haline döndüğüm için mutluyum :D
3 parçalı jb gelmesi lazım öyle stabil olacağını düşünüyorum ben kendi ülkenin romunu yükseltirsen sıkıntı yaratacağınıda sanmam bakalım türkiye çıkınca görecez

malenki

Üye
3 parçalı jb gelmesi lazım öyle stabil olacağını düşünüyorum ben kendi ülkenin romunu yükseltirsen sıkıntı yaratacağınıda sanmam bakalım türkiye çıkınca görecez

Rom 3 parçalı olunca ne farkı oluyor?

Üst Alt