Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

noproblem02

Üye
Beyler, telefonuma 4.1.2 Portekiz ROM Yükledim, daha sonra Rusya ROM'una döndüm. Peki, Türkiye için Jelly Bean 4.1.2 çıktığında sorunsuz bir şekilde ODIN ile güncelleyebilir miyim?

Birde, telefonum garantiden çıktı mı?

1-) eed odin üzerinden sorunsuz güncellenebilir.. Fazla fark olmuyacak büyük ihtimalle romlar arasında
2-) hayır resmi güncelleme oldugundan garanti dışına cıkmazz

• Beğen
Tepkiler: wenes

wenes

Üye
1-) eed odin üzerinden sorunsuz güncellenebilir.. Fazla fark olmuyacak büyük ihtimalle romlar arasında
2-) hayır resmi güncelleme oldugundan garanti dışına cıkmazz
Daha stabil çalışır hiç değilse.

Cevaplarınızdan ötürü teşekkür ederim.

furkan4045

Üye
Portekiz Rom üzerine The Italian Job'u kurdum fakat şimdi sinyal sorunu var ve imei numarını görmüyor *#06# yapınca çıkıyor.Nasıl yapıcam? + Usb olarak bağladığımda telefona erişemiyorum.

HideSystem

HideSystem

Üye
arkadaşlar Allah aşkına başka rom yüklerken ilk olarak yeni romu yüklemeden önce ve yükledikten sonra mutlaka alttakileri yapın yoksa stabil olmaz...

wipe data/factory reset

ve

wipe cache reset

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
cwm recoveryi nasıl kuruyoru recoveryi açtığımda eski haline dönüyoor tekrar

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
ya biri ALLAH rizasi icin bilgisayarsiz root yapmayi gistersin tel ace2

buriboy

Üye

root - rom vb. Işlemler

telefonu yeni aldım, nasıl rootlarım?;
samsung usb driverlerının bilgisayara yüklü olduğundan emin olun ve
telefonunuzun "hata ayıklama" modunu aktif hale getirin.
odini açın.
telefonunuzu kapatın ve download moda alın ( volume down + home tuşlarına birlikte basıp, sonra power tuşuna basmalısınız) ekranda yazılar görününce, tekrar power tuşuna basıp, (download moda alıyorsunuz)odin'i çalıştırın. Telefonunuz download moddayken, bilgisayara usb kablosuyla bağlayın.
telefon başarıyla bağlanır ve odin telefonunuzu tanırsa "id:com" satırı sarıya dönecektir
odinde hicbir seye dokunmayin, xda sitesinden indirdiginiz "i8160xxli2....md5" masaustunde sun.
bunlar dışında odin üzerinde hiçbir şeye dokunmayınız.
odin'de pda'ya tiklayip masaüstündeki "ex kernel 1.7" dosyasını gösterin.
bunlar dışında odin üzerinde hiçbir şeye dokunmayınız., start düğmesine tıklayınız ve yükleme tamamlanınca üst köşede yeşil "passed" yazısını göreceksiniz;telefonunuzun yeniden başlatılmasını bekleyin.

telefonunuza kerneli yüklemiş oldunuz....

xda sitesinden indirdiginiz "update_su.zip" dosyasini telefonunun hafızasına kopyalayın.

-telefonunuxu recovery moda alın( ses açma+açma kapama düğmesi+menü tuşuna aynı anda basarak)
-recovery modda "update zip" deyip telefonun hafızasına attığınız "update_su.zip" dosyasını gösterip flashlayın...

telefonunuz rootlanmış oldu, güle güle kullanın.
[ 2.3.6 gb ' içindir ]

-------------------------------------------------------
telefonu rootladım, hafıza kartını telefon hafızası olarak göstermek istiyorum?;
es file explorer indirin, ayarlardan root ayarlarının dördünüde işaretleyin.
es file explorer'da sistem dosyalarına girin(favorilere sonrada telefon simgesine tıklayın), etc dosyasına girin ve en altta ki "vold.fstab" dosyasını aşağıdaki dosyayla değiştirin;
[2.3.6'gb içindir]

telefonu rootladım, şarjım az gidiyor ya da kies telefonu görmüyor nasıl eski haline getiririm?;
aşağıda ki dosyayı indirin, rardan masaüstüne çıkarın;

telefonunuzu kapatın ve download moda alın ( volume down + home tuşlarına birlikte basıp, sonra power tuşuna basmalısınız) ekranda yazılar görününce, tekrar power tuşuna basıp, (download moda alıyorsunuz)odin'i çalıştırın.
pda'ya basıp masaüstünde ki dosyayı gösterin ve starta basıp biraz bekleyin;rom yüklenmiş olacak.
------------------------------------------------------------------------------------------
bu kadar şeyi yaptım, sayacım arttı ve nasıl sıfırlarım?;
[ 2.3.6 gb içindir ]

içindce ki odin v3.04'ü açalım,
telefonunuzu kapatın ve download moda alın ( volume down + home tuşlarına birlikte basıp, sonra power tuşuna basmalısınız) ekranda yazılar görününce, tekrar power tuşuna basıp, (download moda alıyorsunuz)odin'i çalıştırın. Telefonunuz download moddayken, bilgisayara usb kablosuyla bağlayın,
sonra "ex-kernel_v1.7.tar" adlı kerneli pda'dan seçip starta basın, sonra telefon yeniden başlıcak,
içindeki "i8160_reset_ant" adlı dosyayı sd carda atın sonra telefonu kapatıp, recovery moda alalım (home+volumeup+power ile),
sonra cvm açılcak cvm'den, install zip from sdcardı seçip "i8160_reset_ant" seçip yes deyin ve telefonu kapatıp, download moda alın sayaç sıfırlanmıştır

----------------------------------------------------------------------------------------

samsung galaxy ace ii android 4.1.2 jelly bean ile yapilacak işlemler:

sızıntı jelly bean'i, nasıl yüklerim?;

-telefonu kapatın , ses kısma + orta tuş + güç tuşlarına aynı anda basarak download modda açın telefonu. Bir ekran gelecek tekrar ses açmaya basın,
-telefonu usb kablosu ile pc'ye bağlayın,
- yeşil olup pass yazıncaya kadar bekleyin...

[video=youtube_share;m8bww0boyy4]http://youtu.be/m8bww0boyy4[/video]

jelly bean'a geçtim, telefonumu nasıl rootlarım?;
indirdiğiniz dosyayı, hafıza kartına atın,
telefonu recovery moda alın,
"apply update from external storage"'ye, girin,
indirdiğiniz, root.zip dosyasını seçin,
telefonunuz rootlanmıştır, güle güle kullanın.

xxmc8 kurma
* telefonu download moduna alıp bilgisayara bağlayın
*odini açın
* pda'ya tıklayıp dosyayı yerleştirin start'a basın
* pass yazıp yeşil oluncaya kadar bekleyin

jellybean kurdum beğenmedim gb'ye geri dönemiyorum diyenler

bu dosyayı indirin :
dosyayı indirdikten sonra odini açıyoruz
pıt dosyasını yerleştiriyoruz
pda ya code ile başlıyanı koyuyoruz
csc'yide csc yerine koyuyoruz
start'a basıyoruz
yükleme bittiği zaman
telefon açılırken biraz beklemeniz lazım

rom kuruldu telefon açıldı ama türkçe değil
-ilk olarak
-odin ile dosyayı pda olarak flashlayın
-dosya flashlandı bitti telefon açıldı
*#272*imei* yazıyoruz. Ordan tur'u seçip install deyin
telefon yeniden açılıp kapanacak artık türkçe oldu
gb'ye geri dönünce 4mb'lık güncellemeyi sakin yüklemeyin arkadaşlar.

ekstra'lar
* dalga efekti
* s-voice yükleme
* batarya kalibresi
* xxmc8 orjinal açılış ekranı
(konulara gitmek için üstlerine tıklayınız)
aksesuarlar
flip cover :
bütün aksesuarlar:

haberler

telefonumuz 4.2.2 güncellemesi alacak
jellybean rom sızdırıldı xxmb2

4.1.2 indirme linkleri [ hepsi ]

konunun bazı yerleri alıntıdır arkadaşlar.konu durmadan güncellenecektir.
lütfen kirik linkleri bildiriniz
benm telefon bozuldu rootluydu nasil çikaricam roottan

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Eğer telefon hiç açılmıyorsa download modda dahil anakart değiştirir servis anlamazlar root yaptığını.

arkin39

Üye
merhaba telefonumda şu kumsallı olan duvar kağıdım silindi nereden bulabilirim ismini yada paylaşımını bilen var mı

skywalker06

skywalker06

Üye
Bugün telefon elimden düştü çerçevesi ezildi başarı servisi 75tl istedi bence fazla değil mi basit bir çerçeve için sizce değiştirmek mantıklı olur mu

qxpeace

Üye
telefonun google yedeklediği bilgileri bilgisayardan hangi adresten bakıyoz rehber yedeği falan

skywalker06

skywalker06

Üye
Galaxy Ace 2 NFC'li modeli I-8160p içinde jelly bean resmi olarak Almanya'da çıktı model numarası I-8160 olanlar sakın yüklemesin cihazınız brick olur.Sammobile'ın yaptığı habere görede yavaş yavaş diğer ülkelerede dağıtılmaya başlanacakmış

NovaThor

NovaThor

Üye
kardes telefonu güncelledim eline sağlık çok ayrıntılı anlatmışsın :) hem senin sayende rom yuklemeyide öğrendim root yapmayıda :D ama telefon oyunlarda cok asırı kasıyor neden olabilir ? telefona vold.fstab ile real racin 2 yukledim ama kasmalar oluyor.. videolarda izlemistim adamlarda hic kasmıyo bende neden kasıyor? güncellemeden mi aceba?

ecmdyrn

Üye
peki normal gslaxy ace 2 telefonuna güncelleme gelecek mi bilgisi olan var mı ve wifi ile güncelleme bildirimi gelecek mi

unal123

Üye
Merhaba.Bende galaxy ace 2 var.1-2 ay önce odin ile jelly bean yükledim.yükledikten sonra telefona wallpaper yapacağım zaman resimi kesmek zorunda kalıyorum.Tamamı duvar kağıdı olmuyor.Eski sürümdeyken tamamını alabiliyordum ekranı kaydırınca diğer yerleri gösteriyordu bu da olmuyor artık.Bunun bir çözümü var mı acaba ?
Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

aleranol

aleranol

Üye
Merhaba.Bende galaxy ace 2 var.1-2 ay önce odin ile jelly bean yükledim.yükledikten sonra telefona wallpaper yapacağım zaman resimi kesmek zorunda kalıyorum.Tamamı duvar kağıdı olmuyor.Eski sürümdeyken tamamını alabiliyordum ekranı kaydırınca diğer yerleri gösteriyordu bu da olmuyor artık.Bunun bir çözümü var mı acaba ?
Yardımlar için [/COLORADO]şimdiden teşekkürler.

Eger telefon rootluysa bunun için uygulamalar mevcut.
Launcher wallpaper scrolling özelliği bende toogle control ile geliyor root ile.

NovaThor

NovaThor

Üye
2.3.6 ya donecem de bu 4 mb lık guncelleme otomatik guncellemez demi ? dönüp de sorun yaşayanlar varmı?

unal123

Üye
Telefonu rootladım.Jelly bean de hafıza kartını nasıl telefon hafızası yapacağım ? İlk sayfada gb için anlatılmış ama jb için bulamadım ?

NovaThor

NovaThor

Üye
arkadaslar birde orjinal rom indirdim bir siteden ama tar uzantılı cıktı yanındada ss dl dll diye dosya var onu ops a koymam gerekiyor ama koyulmuyor bende yeniden adlandırdım ss dl dll.ops yaptım aceba sorun olur mu ?

skywalker06

skywalker06

Üye
kardes telefonu güncelledim eline sağlık çok ayrıntılı anlatmışsın :) hem senin sayende rom yuklemeyide öğrendim root yapmayıda :D ama telefon oyunlarda cok asırı kasıyor neden olabilir ? telefona vold.fstab ile real racin 2 yukledim ama kasmalar oluyor.. videolarda izlemistim adamlarda hic kasmıyo bende neden kasıyor? güncellemeden mi aceba?
ben orjinal 2.3.6 kullanıyorum gta vice city,nfs mostwanted,real racing 3,batman,spider man bu oyunlarda hiç bir kasma olmuyor o yüzden orjinal sürüme dönmeni tavsiye ederim

- - - Eklendi - - -

peki normal gslaxy ace 2 telefonuna güncelleme gelecek mi bilgisi olan var mı ve wifi ile güncelleme bildirimi gelecek mi
gelecek kesinde dün ace 2lere dağıtılmaya başlanacağı açıklandı sammobile.comda ve birde şu haber çıktı orta sınıf cihazlar mayıs ve haziranda güncellemeleri gelecek diye bekliyoruz çıkınca forumda hem burda hemde anabaşlık olarak paylaşılır

- - - Eklendi - - -

2.3.6 ya donecem de bu 4 mb lık guncelleme otomatik guncellemez demi ? dönüp de sorun yaşayanlar varmı?
ben sızıntıdan döndüm o güncelleme bana gelmedi ve sıkıntı olmadı

Üst Alt