Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Rom gb deki gibi akıcı olsunda(oyunlarda) baska bisi istemiyorum.

Konu Sahibi
Rom gb deki gibi akıcı olsunda(oyunlarda) baska bisi istemiyorum.

Benimde planım bu zaten romun adı GamingRom

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar launcher kalsınmı değiştireyimmi önerileriniz benim için çok önemli

FeLonieS

Üye
S4 Launcher Ekledim Bakalım Çalışacakmı

Buarada Hava Durumu Widgetini Kaldırdım arkadaşlar onun yerine S4 Dijital saat ekledim.

Hocam bence gereksiz saat uygulamaları kalksın gerekliler dursun widgetlar çok önemli. Greenify uygulamasını ekleyin bence çok işe yarıyor, birde yazı tipleri kısmından sadece rosemary kalsın bence. Launcherdan yana sıkıntımız yoktu ama

Konu Sahibi

Dijital saatler Kaldırıldı, launcher duruyor, greenifty ekli ,rosemary'de ekli

FeLonieS

Üye
Vay bir istek yapalım dedik zaten yapmışsınız. diğer yazı tiplerini silin hocam bence. Hocam judos rom vardı onda google harita gmail youtube silinmiş rom sonrası hafıza kartına kuruyordu böylece arkaplanda çalışmıyor başlangıçta sizde bunu ayarlayabilir misiniz

Yazi tipi husser koyarsan iyi olur.

Konu Sahibi
Ee sizde beni 40 yıllık rom yapıcı sandınız heralde bu daha ilk durun bakalım ya

FeLonieS

Üye
OTG: telefona mouse , klavye , flash bellek bağlama

Aroma bakarız

Pekte önemli değilmiş otg
Aroma iyi olur hocam hangi launcher klavye diye düşünmezsiniz hepsini atarsınız isteyen istediğini kullanır bence süper olur ilk deneyiminize göre de çok ilgi çekeceğini umuyorum.

black.37

Üye
arkadaşalr bende ace 2 var gta 3 yüklicem ama boyutu 1200 mb hafıza kartına yüklesem çalışırmı oyun

black.37

Üye
peki bu oyunu çalıştırmak için ne yapmam lazım telefonun hafızası bikere 1,100 mb

peki bu oyunu çalıştırmak için ne yapmam lazım telefonun hafızası bikere 1,100 mb

hafiza karti ile tel hafi,asini yer degistir forumda var bu konunun en basina bakman yeterli

- - - Eklendi - - -

S4 Launcher Ekledim Bakalım Çalışacakmı

Buarada Hava Durumu Widgetini Kaldırdım arkadaşlar onun yerine S4 Dijital saat ekledim.

insallah calisir xda da s4 lancher ile ilgili bi konu vardi ordan hatirliyorum

bende daha onceden galaxy mini vardi xperia rom kurmusrum o romda hava durumu widgeti vardi cok superdi hem hareketli hem boyutu ufakti ama manyak biseydi keske imkanim olsada sana gostersem eklemen icin belki googlede aratirsan resminden gorursun bizim tellere cok iyi giderdi