Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ace 2 ile tek fark ace 4 yazması yaw böyle zihniyet yok inan . Sen gel ace 3 800mb ram yap ama 4 500mb ram ve 2 kasa/donanımı

The Shadow

The Shadow

Üye
Ace 2 ile tek fark ace 4 yazması yaw böyle zihniyet yok inan . Sen gel ace 3 800mb ram yap ama 4 500mb ram ve 2 kasa/donanımı
Acaba satis rakamlari ne olur o telefonun :ehe Cok merak ediyorum sahsen :kop2:

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Alim adam benim teli 4.1.2 ye yükseltince doğru flashlanma yapmıyor galiba odin start dediğimde ilk önce donuyor (yanıt vermiyor) 30 sn olmadan heri geliyor flashlama bitiyor tel yeniden başlıyor.kur falan işte.
bi kaç gün sonra bluetooth'u açınca bt kitleniyor. Bazen tel kendini durduk yere yeniden başlatıyor. Ve en önemlisi tüm uygulamaları filan uyuttuğum halde yarım saat olmadan telin şarjı %100'den %90 filan oluyor.
Menüde seçeneklere bastığım zamanda indirilmiş programlar mı ne seçeneği yok normalde vardı gizli uygulamaları göster seçeneğini seçmek için aşağa kayarak açıyordum şimdi dımdızlak ortada o seçenek olmayınca (bazı oyunları saklıyorumda g.u. göster seçeneği görünmeyince bulamıyorlardı :D )
2.3.6 ya geri dönüşü bu siteyi bilmeden önce başka bi siteden almıştım.
İlk öncr Rus Romu yüklüyorum (PIT-PDA-CSS) sonra Türk romu yüklüyorum (PDA)...
Bu neden oluyor acaba nasıl düzelticem ?

The Shadow

The Shadow

Üye
Alim adam benim teli 4.1.2 ye yükseltince doğru flashlanma yapmıyor galiba odin start dediğimde ilk önce donuyor (yanıt vermiyor) 30 sn olmadan heri geliyor flashlama bitiyor tel yeniden başlıyor.kur falan işte.
bi kaç gün sonra bluetooth'u açınca bt kitleniyor. Bazen tel kendini durduk yere yeniden başlatıyor. Ve en önemlisi tüm uygulamaları filan uyuttuğum halde yarım saat olmadan telin şarjı %100'den %90 filan oluyor.
Menüde seçeneklere bastığım zamanda indirilmiş programlar mı ne seçeneği yok normalde vardı gizli uygulamaları göster seçeneğini seçmek için aşağa kayarak açıyordum şimdi dımdızlak ortada o seçenek olmayınca (bazı oyunları saklıyorumda g.u. göster seçeneği görünmeyince bulamıyorlardı :D )
2.3.6 ya geri dönüşü bu siteyi bilmeden önce başka bi siteden almıştım.
İlk öncr Rus Romu yüklüyorum (PIT-PDA-CSS) sonra Türk romu yüklüyorum (PDA)...
Bu neden oluyor acaba nasıl düzelticem ?
Odinin ilk basta donmasi normal bisey odini program files a atarsan donmaz. Yani dogru flashlama yapmama gibi bir durum olamaz. Soyledigin ozellik hakkinda hicbir fikrim yok kullanmadim.

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
beyler sizce portlarlarmı android L'yide ace 2 ye :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Android L canım çekti :ehe

• Beğen
Tepkiler: MR.ROOKİE
Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Odinin ilk basta donmasi normal bisey odini program files a atarsan donmaz. Yani dogru flashlama yapmama gibi bir durum olamaz. Soyledigin ozellik hakkinda hicbir fikrim yok kullanmadim.
Anlatamadım neyse boş ver :D
Âlim adam ben otg kablosu aldım da kullanamadım nasıl kulanıcam bunu ?

The Shadow

The Shadow

Üye
Anlatamadım neyse boş ver :D
Âlim adam ben otg kablosu aldım da kullanamadım nasıl kulanıcam bunu ?
Hic otg kablom olmadigi icin bilmiyorum bunu :züü: Ama @Kontrol elbet biliyodur daha once ace 2 kullanmis ve otg sever :D

The Shadow

The Shadow

Üye
Bu arada yeni nickin hayirli olsun @Mr.FSK eskiden @By FSK ydi sanirim :)

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
bende merak ediyorum aslında çalışıp çalışmadığını sonucu yazarsan iyi olur (h)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
4.4.4 kuran var mı??

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Beyler :ehe oo

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: en-sel ve B.A.R.O.N

Üst Alt