Mr.FSK
Üye
Bi de 179€ imiş...Bence ace 2 3G li versiyonundan daha iyi ace 4 un
![]()
peehBi de 179€ imiş...Bence ace 2 3G li versiyonundan daha iyi ace 4 un
![]()
peehAcaba satis rakamlari ne olur o telefonunAce 2 ile tek fark ace 4 yazması yaw böyle zihniyet yok inan . Sen gel ace 3 800mb ram yap ama 4 500mb ram ve 2 kasa/donanımı
Cok merak ediyorum sahsen 
5000-1000Acaba satis rakamlari ne olur o telefonunCok merak ediyorum sahsen
![]()

5000-1000![]()

Alim adam benim teli 4.1.2 ye yükseltince doğru flashlanma yapmıyor galiba odin start dediğimde ilk önce donuyor (yanıt vermiyor) 30 sn olmadan heri geliyor flashlama bitiyor tel yeniden başlıyor.kur falan işte.
)Odinin ilk basta donmasi normal bisey odini program files a atarsan donmaz. Yani dogru flashlama yapmama gibi bir durum olamaz. Soyledigin ozellik hakkinda hicbir fikrim yok kullanmadim.Alim adam benim teli 4.1.2 ye yükseltince doğru flashlanma yapmıyor galiba odin start dediğimde ilk önce donuyor (yanıt vermiyor) 30 sn olmadan heri geliyor flashlama bitiyor tel yeniden başlıyor.kur falan işte.
bi kaç gün sonra bluetooth'u açınca bt kitleniyor. Bazen tel kendini durduk yere yeniden başlatıyor. Ve en önemlisi tüm uygulamaları filan uyuttuğum halde yarım saat olmadan telin şarjı %100'den %90 filan oluyor.
Menüde seçeneklere bastığım zamanda indirilmiş programlar mı ne seçeneği yok normalde vardı gizli uygulamaları göster seçeneğini seçmek için aşağa kayarak açıyordum şimdi dımdızlak ortada o seçenek olmayınca (bazı oyunları saklıyorumda g.u. göster seçeneği görünmeyince bulamıyorlardı)
2.3.6 ya geri dönüşü bu siteyi bilmeden önce başka bi siteden almıştım.
İlk öncr Rus Romu yüklüyorum (PIT-PDA-CSS) sonra Türk romu yüklüyorum (PDA)...
Bu neden oluyor acaba nasıl düzelticem ?
Her turlu portlarlar. TeamCanjica oldugu surecebeyler sizce portlarlarmı android L'yide ace 2 ye![]()

aynenHer turlu portlarlar. TeamCanjica oldugu surece![]()
asıl merak ettiğim sailfish os 
en yakın zamanda onuda portlarlarAndroid L canım çekti![]()

Anlatamadım neyse boş verOdinin ilk basta donmasi normal bisey odini program files a atarsan donmaz. Yani dogru flashlama yapmama gibi bir durum olamaz. Soyledigin ozellik hakkinda hicbir fikrim yok kullanmadim.

Hic otg kablom olmadigi icin bilmiyorum bunuAnlatamadım neyse boş ver
Âlim adam ben otg kablosu aldım da kullanamadım nasıl kulanıcam bunu ?
Ama @Kontrol elbet biliyodur daha once ace 2 kullanmis ve otg sever 
Eyvallah. Evet Eski Nick im oydu normalde Bay FSK yaz dedim arka o da ingilizce yaz anlamışBu arada yeni nickin hayirli olsun @Mr.FSK eskiden @By FSK ydi sanirim![]()

Eyvallah. Evet Eski Nick im oydu normalde Bay FSK yaz dedim arka o da ingilizce yaz anlamış![]()

O degilde ace 2 icin 3.12 lik kernel cikmis4.4.4 kuran var mı??
Bizde yok daha
Deneyen var mi ? Sadece 4.4.x romlarda calisiyomus