The Shadow
Üye
Cm11 yuklemeden once ne kullaniyosan onu tekrar yukle.Arkadaşlar cm 11 ROM attim IMEI değişti şebekeye baglanamiyor tel duzetbilmenin yolu varmi ?
Cm11 yuklemeden once ne kullaniyosan onu tekrar yukle.Arkadaşlar cm 11 ROM attim IMEI değişti şebekeye baglanamiyor tel duzetbilmenin yolu varmi ?
Düzeldi kendi kendine anlamadimCm11 yuklemeden once ne kullaniyosan onu tekrar yukle.

V9 XXMG2 Ben ace 2 yi biraktim adam hala guncellememis romu hala aynikyrillos son surumu ne
Finaldir zaten cmlerle yarisamaz adam da birakti isi 
Önce JB'yi yüklemelisin.İyi Günler. Benim Ace 2de 2.3.6 yuklu ace2 performance romu yüklerken farklı bisey yapmama gerek varmì ? Yukaridaki anlatildigi gibi yuklesem sorun olurm
Tekrardan odinle stock rom yükle.Beyler rootlu ace2deki root nasıl kaldırılır (yani rootsuz fabrika ayarına)
+ Wipe atmasi gerekir yoksa supersu silinmez.Vay anasını forumda dolu ace 2 kullanıcısı var bi tanesi bile buraya gelmiyor haTekrardan odinle stock rom yükle.
Bitmiş burası eskiden hep en üstlerde yer alırdı ikide birde cevap geldiği için 
Âlim adam eskisi gibi Ace 2 delisi yok ki artık+ Wipe atmasi gerekir yoksa supersu silinmez.Vay anasını forumda dolu ace 2 kullanıcısı var bi tanesi bile buraya gelmiyor haBitmiş burası eskiden hep en üstlerde yer alırdı ikide birde cevap geldiği için
![]()

AynenÂlim adam eskisi gibi Ace 2 delisi yok ki artık![]()

Ace 2 nin hala piyasada satılması bile mucize![]()
Alan var mi acaba 
Root explorerla nasıl bulamadım bi türlü?Acelen ne ? Root explorer la yapabilirsin.