Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

ONUR688

Üye
Ace 2 kullanicilari kulubu olarak GB den destegimizi tamamen cekmis bulunmaktayiz daha fazlasi icin lutfen JB kurunuz :D :D :D :ehe
:D :D :D kardeşim bende istiyorum jelybean olsun tabi ama cm leri kyrillosu türk yapımı performan rom u hepsini denedim hiçbri gingerbread kadar stabil değil.gingerbread e bi launcher gömsem o bana yeterde işte nasıl gömecem :D

The Shadow

The Shadow

Üye
:D :D :D kardeşim bende istiyorum jelybean olsun tabi ama cm leri kyrillosu türk yapımı performan rom u hepsini denedim hiçbri gingerbread kadar stabil değil.gingerbread e bi launcher gömsem o bana yeterde işte nasıl gömecem :D

Yakinda jb icin bir rom cikarmayi planliyorum eger cikarabilirsem launcher gomecem :ehe O zamana kadar sizi idare etmesi icin sammobiledan XXLL2 firmwarelerinden bi tane indirip kyrillos v5 kurabilirsiniz gb romudur hizlidir xda konusunda sayfanin en altlarinda var hala ve gorsellik icin romu kurduktan sonra su paketlerden birini flashlayabilirsiniz :)

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
:zzz: Olum nerden indirdin bu romu xda da falan yok linkini atsana indireyim bende :ehe Yoksa nasil kernelini verecem :ehe
Reis bende program var ordan bakıp indiriyorum :ehe :D
Program Sırf Ace 2 için :D
( bu zippy share'a upload yapamıyorum start uploada basıyorum olmuyo basılı tutuyorum sadece resim olarak görünüyor nasıl upload yapıcam telden ? )

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Reis bende program var ordan bakıp indiriyorum :ehe :D
Program Sırf Ace 2 için :D
( bu zippy share'a upload yapamıyorum start uploada basıyorum olmuyo basılı tutuyorum sadece resim olarak görünüyor nasıl upload yapıcam telden ? )
:D Vay anasini adamlar isleri buyutmus :ehe Hesap acip megaya koyabilirsin kendi uygulamasini indirip rahat upload edersin hem hizli da indirirken bana kolaylik olur :D

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
:D Vay anasini adamlar isleri buyutmus :ehe Hesap acip megaya koyabilirsin kendi uygulamasini indirip rahat upload edersin hem hizli da indirirken bana kolaylik olur :D
Aha bak böyle oluyor. Telden giriyom.. PC'de net yok :D

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
link kırık çıktı ordaki :)

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Evet Beyler CRM programın adı....

• Beğen
Tepkiler: MR.ROOKİE
MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
denemek istiyen arkadaşlar olursa upload ettim :)

The Shadow

The Shadow

Üye
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Hatırlamaz mıyım :ehe Forumda attığım mesajların yarısı burdan :ehe Guzel günlerdi yaw şimdi oyle telefon kullanan kalmadı artık bizim gibi :(
Aynen baya ugrsrdik telle rom gzel olsa bile degstrrdik can skintsndan :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

Üst Alt