Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

senn olay harbi garip
Senin wipe yapmadan custom romdan direk stock a donen telefonun benim ise sadece kendi telefonumda calisan nedenini bilemedigim ama kendim editledigim apklar var olsun o kadar onunkide

Tepkiler: Ottoman Slap

Sorun hala devam ediyor. Fotoğraf çekim tuşuna basmadan o ayara tıkladığım gibi flaş açılıyor. Normalde çekim tuşuna basınca açılması lazım. Sadece bu sorun bende mi oluyor bilmiyorum. Sizde de aynısı oluyor mu beyler deneyebilir misiniz ?

Daha az once denedim bende olmuyor

Kafayı yiyeceğim az kaldı Telefonu wipe'layıp odin ile XXMK2'yi kurdum. Sonra cmw ile açıp yine wipe'layıp, mountları ayarladıktan sonra Cm'yi ve gapps'ı kurdum. Sonra yine wipe'layıp işlemi bitirdim. Nerede hata yapıyorum bilmiyorum.

Cm kurarken mount a gerek yok ve baslangicta cwm ye girdikten sonra yapman yeterli en sonda bir daha wipe yapmaya gerek yok bir de boyle flashla tekrardan

Bu arada her kamera uyg. boyle mi yoksa sadece stock ta mi ?

Sadece CM'de oldu, şu ana kadar Lite Rom, Italian Job vs. bir sürü rom yükledim ama ilk defa bunda oluyor. Diğerlerinde flaşı açık konuma getirsen dahi çekme tuşuna basmadan flaş açılmıyor. Bunda ise direk açılıyor anlamadım Bir de mountlamadan deneyeceğim şimdi, bakalım ne olacak Malesef yine olmadı. Bu şekilde idare edeceğiz artık.

Senin wipe yapmadan custom romdan direk stock a donen telefonun benim ise sadece kendi telefonumda calisan nedenini bilemedigim ama kendim editledigim apklar var olsun o kadar onunkide
garip adamların garip telefonları nyse cm 11 20131218 sürümü çıkmış ben indriorum bakalım nasıl olmuş son durum

Tepkiler: The Shadow
Srunlar dewam edior kamerada kayit yeri secilmio uygulamalr sd karti grmuo falan flan o yuzden 10.2 dewam

Srunlar dewam edior kamerada kayit yeri secilmio uygulamalr sd karti grmuo falan flan o yuzden 10.2 dewam
Şu kamera flaşı sorunu olsa da 10.2'ye devam Ayrıca led fixi için verdiğin linki indirdim, arşiv hasarlı diyor kuramadım

Ek : İnternetten "LightsFix-signed.zip" indirdim, arşiv açılıyor ama bu sefer de cwm'de flaşlarken "aborted" veriyor

Son düzenleme:
şunu bi denesene belki çalışır

şunu bi denesene belki çalışır

Led ışığı gitti, bakalım cm ayarı yaptıktan sonraki gibi eski haline dönecek mi Şu kamera olayı kaldı bir. Stock kamerayı flaşlama imkanı var mı yada 3.parti kamera uygulamaları dediğiniz neler ?
Teşekkürler @The Leon ve @The Shadow

fakat stock kamerayı flashlayamazsın çalışmaz alternatifleri aramanda fayda var ilk olarak şunu deneyebilirsin

fakat stock kamerayı flashlayamazsın çalışmaz alternatifleri aramanda fayda var ilk olarak şunu deneyebilirsin
Kamera uygulamasını yükledim. Tıkladığımda CM arayüzlü kamera açıldı ama flaşı açık yaptığımda flaş açılmadı. Diğerinde açılıyor, programla girince açılmıyor. Çok teşekkür ederim kardeşim bu sorun da çözüldü

Tepkiler: ugurcakir
Vay emir kardesim olaya el atmis su cm 11 olaydi ona gecerdim nedense canim sikilio rom kurmayinca

Tepkiler: The Shadow
Vay emir kardesim olaya el atmis su cm 11 olaydi ona gecerdim nedense canim sikilio rom kurmayinca
Benim de rom kurunca canim sikilio telefonu stabil hale getirmek icin nelerle ugrasioz yine de 1 yil boyunca bosuna ace 2 kullanmadik yani yakinda ace 2 icin shadow bug fixer cikaracam sorunlari halletsin diye

Tepkiler: Ottoman Slap