Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Yaptm la yaptim bilmiyorum sanma ama hala yuksek ram yiyor bana inat la bu kitkat
Yaw ram onemli degil hatta fazla kullanmasi bazi durumlarda daha bile iyi asil onemli olan sey hiz hala ace 2 icin jb de overclock lu kernel yok galiba

bu arada sizin cm 11 4.4.1 mi yoksa 4.4.2 mi base olarak ?

Bnm bildgim yok tek bilipte inanmadgim 1.2 ghz lik kernel die duydum ha ayrica dipnot 10.2 de oraya tiklandgini unutmusum cidden

Tepkiler: The Shadow
Zaten gb iyi o kernle ihtyac dymadim actim ksm yi bakalim fark olacakmi

Bktim en son srumundede hfza krti olayi ayni bu yuzden hla 10.2 deyim

XXMK2 üzerine CM 10.2 yi yükledim. Diğer CM versiyonlarına göre (bence) en iyisi bu. Herhangi bir kasma veya reset olayıyla karşılaşmadım. Ama birkaç şey olmasa daha iyi olabilirdi. Tabi benim kullanım alışkanlığımdan kaynaklanan şeyler, problem falan değil
1) Bende şey hastalığı var. Birini arayacaksam rehberden o kişiyi bulmak yerine numarasının bir kısmını arama yerinde tuşlarım ve ararım. Malum android'de rehberin açılması biraz zaman aldığı için ister istemez böyle bir alışkanlık edindim CM'de numaralar
055-555-5555 gibi atandığı için bu özelliği kullanamıyorum. İlla araya tire karakterini istiyor. Normal düz şekilde (05555555555) ayarlanamıyor sanırım, ya da ben bulamadım. Artık kişi widgetlarını ana ekrana koyup aşacağız bunu

Not : Ara numaraları kabul etmese de 0555 gibi başlayınca numarayı gördüğünü farkettim. Sadece son 4 rakamını yazmak yerine baştan başlayacağız sanırım

2) Kamera kullanırken flaşı açtığımda fotoğraf çekerken değil hemen o saniyede açıyor. Acaba onun ayarı var mı bilmiyorum ama fotoğrafı çekerken flaşı açsa daha iyi olurdu sanırım

Gereksiz uygulamaları devre dışı bıraktım. Greenify yükleyip gerekli ayarları yaptım. Bunların haricinde performans'tan değiştirdiğin ayar var mı @The Leon ?

Son düzenleme:
Sen @The Leon u bosver onun daha ogrenecek cok seyi var henuz caylak o daha Neyse sorularina gelelim
1- Cm 10.2 de oyle bir sorun yok bastan kurulum yapmani oneririm daha az once 1 kisiyi aradim evet duz sekilde yazamiyorsun ama aralara bosluk koyuyor kendisi sorun olmuyor sen duz bi sekilde yaz gerisini sisteme birak o halleder
2- Oyle bir sorun da yok bende ama bilemiyorum 3.parti kamera uyg. deneyebilirsin
3- Gereksiz uyg. devre disi birakmak yerine silersen daha iyi olur /system de yer kaplamazlar en azindan performans ayarlarinda islemci olarak pegasusq i/o scheduler olarak sio secersen iyi olur (tabi varsa) sonra zRam i kapat ksm i ac birde 16 bit seffafligi (goruntude kasma olmamasi icin) sonra cihazi yeniden baslat greenify i da sil bence gereksiz Umarim yardimci olabilmisimdir

Shadowu dinleme dinlersen o telin hurdasini yakinda elinde tutarsin o ve android iki ayri dunyanin insanlari gbi

Ugur kardesim greenify candir gerisi heyecan dir adam s3 kulaniyo nerden bilecek o o gitsin odevlerini yapsin

Ayrica kamera problemin bendede yok garip dgrusu ayrica daha cok hiz istyosan animasyonu da kapatrsin pencerler sana daha hizli cvp verr

Şu tuş ışıklarını bir kapatamadım. Önceki cm versiyonlarında da sıkıntı vardı sanırım. Tuşlar ayarından kapatıyorum belli bir süre sonra tekrar ışıklar açılıyor. Bir de ara ara mesaj sesi geliyor bakıyorum mesaj falan yok. Neden oluyor bilmiyorum Kamera ile ilgili de artık idare edeceğiz bir şekilde Performans ayarlarıyla çok fazla oynamak istemiyorum. Geçenlerde forumda önerilen şekilde yapmıştım, telefon aşırı şekilde kasmıştı. Wipe'lamaktan başka çare bulamamıştım