The Shadow
Üye
Yaw ram onemli degil hatta fazla kullanmasi bazi durumlarda daha bile iyi asil onemli olan sey hizYaptm la yaptim bilmiyorum sanmaama hala yuksek ram yiyor bana inat la bu kitkat
bu arada sizin cm 11 4.4.1 mi yoksa 4.4.2 mi base olarak ?
Onu denemistim o sadece gb icinBnm bildgim yok tek bilipte inanmadgim 1.2 ghz lik kernel die duydum ha ayrica dipnot 10.2 de oraya tiklandgini unutmusum cidden
Canjicaninki yanlis htrlamiosam 4.4.1 maniclaw mi ydi neydi o 4.4.2
Sen simdi onu da anlamazsinZaten gb iyi o kernle ihtyac dymadim actim ksm yi bakalim fark olacakmi
O zaman stone kernel v6 kur cok iyiBktim en son srumundede hfza krti olayi ayni bu yuzden hla 10.2 deyim
Biliyoz da konusuyoz haciUygulamalrda hzlandi gbi
Sen @The Leon u bosver onun daha ogrenecek cok seyi varXXMK2 üzerine CM 10.2 yi yükledim. Diğer CM versiyonlarına göre (bence) en iyisi bu. Herhangi bir kasma veya reset olayıyla karşılaşmadım. Ama birkaç şey olmasa daha iyi olabilirdi. Tabi benim kullanım alışkanlığımdan kaynaklanan şeyler, problem falan değil
1) Bende şey hastalığı var. Birini arayacaksam rehberden o kişiyi bulmak yerine numarasının bir kısmını arama yerinde tuşlarım ve ararım. Malum android'de rehberin açılması biraz zaman aldığı için ister istemez böyle bir alışkanlık edindimCM'de numaralar
055-555-5555 gibi atandığı için bu özelliği kullanamıyorum. İlla araya tire karakterini istiyor. Normal düz şekilde (05555555555) ayarlanamıyor sanırım, ya da ben bulamadım. Artık kişi widgetlarını ana ekrana koyup aşacağız bunu
Not : Ara numaraları kabul etmese de 0555 gibi başlayınca numarayı gördüğünü farkettim. Sadece son 4 rakamını yazmak yerine baştan başlayacağız sanırım
2) Kamera kullanırken flaşı açtığımda fotoğraf çekerken değil hemen o saniyede açıyor. Acaba onun ayarı var mı bilmiyorum ama fotoğrafı çekerken flaşı açsa daha iyi olurdu sanırım
Gereksiz uygulamaları devre dışı bıraktım. Greenify yükleyip gerekli ayarları yaptım. Bunların haricinde performans'tan değiştirdiğin ayar var mı @The Leon ?
Keske begen yerine kina butonu da olsa...Shadowu dinleme dinlersen o telin hurdasini yakinda elinde tutarsino ve android iki ayri dunyanin insanlari gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?