bozoklu_66
Üye
bazi insanlar karsisindakini kendi gibi gorurmus tipki sen gibibi daha da asgilayici laf konusma agir konusurum usutuk sensin surda bildiklerimi konusmak istememem muteviziligimdendir senin gibi havali olsam sana dilini yuttururdum ama hata bende bosuna dememislersenin yazdıklarına cevap vermek istedim oyunları alt alta sıraladığında bişey bildiğini zannetmesinler diyeanlaşılan 16xMSAA nin ne olduğunu netten öğrenemişsin gelmiş en iyi bildiğim yerlerden beni vurmaya çalışmışsın ama hata yapmışsın bence
ne olduğunu anlatsam da anlamazsın zaten senin için büyük ihtimalle görüntü kalitesi falan önemli değildir performansla kafayı üşütmüşsün sen çünkü
hangisini kullanıyosun ki sakura droid i mi şu team canjica nın yeni çıkarttığını mı ? bir sürü cm olunca hangisinin olduğunu anlamak zor oluyo![]()
![]()
etme cahille muhabbet kusturursun silme cam kirigiyla bi yerlerini kestirirsin
bundan sonra ne yazarsan yaz muhattap almiyom seni
anlaşılan 16xMSAA nin ne olduğunu netten öğrenemişsin gelmiş en iyi bildiğim yerlerden beni vurmaya çalışmışsın ama hata yapmışsın bence
ne olduğunu anlatsam da anlamazsın zaten senin için büyük ihtimalle görüntü kalitesi falan önemli değildir performansla kafayı üşütmüşsün sen çünkü