Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Neyse artık 4.4 kitkat bişeyler düsünürüm.

The Shadow

The Shadow

Üye
4.4 kitkat düşük özellikli telefonlar için de yüksek performans vericek. Yani 4.4 belki ace2 yede gelebilir.
o kadarını biliyoruz canım :) ama nedense bi yanım gelicek bi yanım gelmicek diyor :) çünkü samsung un ara telefonlarına henüz 2 güncelleme verdiğine hiç rastlamadım :( :D

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
yayinlanan listede ace 2 vardi ama tabi samsung kararindan dnmezse

The Shadow

The Shadow

Üye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Valla siz teknolojiye fazla takmissiniz galiba bence bırakın boş vaktiniz x2 olur.

Samxal86

Samxal86

Üye
buradan indirebilirsin ancak xposed framework gerekir :

onun için de buraya bak :

Sagol arkadas. Ama bir sorun var grenifty actigim zaman bagis kontrol ediliyor diyor ve sonra hata veriyor bu sorunu nasil hall ederim lutfen yardimci olurmusun.

The Shadow

The Shadow

Üye
başka bir apk deniyerek :D verdiğim apk yı denememiştim :) lucky patcher la yapılır zor bişey değilde uğraştırır boşver şimdi :D şu an işteyim akşam belki çalışan bi apk bulurum atarım :)beylerrrrrrrr cm 10.2 unofficial yeni çıktıııı :

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
bende deniycem emir denemiştir onun lafına göre yuklemek lazım bugları var romun içime snmiyor

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Sagol arkadas. Ama bir sorun var grenifty actigim zaman bagis kontrol ediliyor diyor ve sonra hata veriyor bu sorunu nasil hall ederim lutfen yardimci olurmusun.
belesmarket varsa iki tane pro var grenifty ile ikisinide indir kur

agcakral

agcakral

Üye
konusu nerde var bilmiyorum :D
cm 10.1 deki aynı buglar + daha çok performans + android 4.3 var :D güzel 4.2.2 den pek farkı yok gibi ama arkası gelir bu romun :spr
Evet donma yok, pil kullanımı çok az. Beğendim bunu :-D

The Shadow

The Shadow

Üye
lafına göre emir yüklücem ona göre:)
yükle yükle senin rahatını bozalım bir :D rom güzel :) arama ve mesaj hakkında bişey söyleyemem çünkü sim kart çizik bozuldu :( yarın bakacam o işe de :)
Not : GB de olsam ben vazgeçmem öyle pek bir artısı yok çünkü ama denemeye değer. :ehe :d:

agcakral

agcakral

Üye
Romda sanırım 4.3.1 yüklü, buna uygun google apps bulamadım.

Üst Alt