Samsung doktoru

Sponsorlu Bağlantılar

cagatay514

Üye
bende u700 var internet krayolunu engelledim url i sildim şimdide wap a girmem lazım nasıl düzeltebilirim

kafkasyalı34

Üye
selamu aleykum kardeşim ben samsung sgh e250 model cep telefonuma usb ile nasıl oyun yükleyebilirim yardımcı olursanız teşekkür ederim hayırlı ramazanlar..

drdemir

Üye
d900i telefon aldım ama bi kaç sorunum var pc studio ile telefonum arasında blutoth ve usb ile bağlantı kuramıyorum o yüzden bişey yükleyemiyorum birde gprs le internete girdiğimde ki önceen giriyordu şimdi girmiyor herhangi bir tuşa basarsam reset atıyo kendi kapanıp açılıyor yardımcı olursanız sevinirim

karizma-okan

Üye
batarya zayıfken mp3 ve blutotla veri gönderiliyormu

tusuba

Üye
arkadaşlar d600 bataryasının orjinal olup olmadığını nasıl anlarız bendeki batarya 1,5 gün zor gidiyor... abartılı bi görüşmede yok.... yardımcı olurmusunuz

melihhh18

melihhh18

Üye
ark bnde d900i var yukledıgım resımlerı tam ekran yapamıyorum nasıl yapabılırım yardımcı olabılırmısın lutfen....

cagatay514

Üye
bende u700 var internet krayolunu engelledim url i sildim şimdide wap a girmem lazım nasıl düzeltebilirim

karizma-okan

Üye
batarya zayıfken bluetootlh ve mp3 leri kullanma imkanı yokmu

34_WOLDEMORT_34

Üye
bende samsung d900i var oyun yükleme ayarlarını yapıyodum daha sonra telefonun orjinal oyunlarını açtığımda ekran küçük oluyo başka oyunda yüklemedim! lLütfen yardım et.Ekranı tekrar nesıl büyültebilirim?

karizma-okan

Üye
samsungda batarya zayıfken mp3 baya bulutut kulanma - yada yöntemi varmı

şimdiden teşekkürler:bilmem::bilmem::bilmem:

ArAgosamsung

Üye
slm kardes elime yeni i900 geldi ama bir türlü mesaj atamıyorum.Mesajı faln her şeyi hasır yolla diorum ama işlem yapmıyor bu neden olabilir yardımcı olursan çok ii olcak??

coldmoon

Üye
U600 kamerayı açınca bekleyin diyor daha sonra bağlantısını
kontrol edin diyor yardımcı olusanız sevinirim

assasins95

Üye
arkadaş ben ibb trafike girerken tcp open hatası diyor.kou açtım ama kimse bakmadı.bi yardım etsen.telefon j700 please yardım

seana

Üye
selam kardeş bende m620 var ama sesi çok az çıkıyor daha yeni aldım güzel ve şık ama malesef ses sorunu var bunu aşabilen var mı

haltie

haltie

Üye
i 450 ne yükleyebilirim

bravehard01

Üye
slm arkadaşlar bana bi konuda yardımcı olursanız sevinirim.. bende samsung e250 var ama kaçak galiba sınırlı servis diyor ve telefon arama yapmıyor bunu nasıl yapabiliriz.. bi bilgisi olan varmı...yardımcı olursanız sevinirim.

plea

Üye
sevgili doktorum zahmet olmazsa bana bi samsung i450 oyunu bulabilmem için yardımcı olurmusun deneme amaçlı istiyorum şimdiden teşekkür ederim İyi BAYRAMLAR ..

batu_69

Üye
Telefondan hafıza kartına girince ingilizce bişeyler yazıyo nedn

karizma-okan

Üye
batarya zayıfken mp3 yada bulutut kullanılıyormu

akiaki

akiaki

Üye
kardeş bu samsunglara oyun yüklenince garanti kapsamından çıkarmı veya telefona zarar verirmi