Samsung doktoru

Sponsorlu Bağlantılar

rafett

Üye
m620 ses sorunu

ArAgosamsung

Üye
Kardes benim sorun samsung omina var programındamı sorun oldu galiba mesaj atamıyorum.Herşey tamam ama gönder diorum yollamıor öle beklior.bunu çözebilirmiyim??

babaagit

babaagit

Üye
e900 bellek kartındaki mp3leri müzikçalara atamıyorum yardım bi çözümü varmı yoksa bunun özelliği öyle bi yardımcı olun

mhtkrds

Üye
kardeş samsung e250 nasıl yaptıysam sim kilidi istiyor bende sim kilidini kırmak için bu siteden aldıgım Tricks3.01beta ad lı prg la samsung logosunu tıkladım sol tarafda cıkan - girdim *7465625*28782# sim kilidi kişiselleştirildi uyarı cıktı tel kapandı acıldı tekrar alt tarafda cıkan sim kilidi *7465625*28638# bu işlemi yaptım tel tekrar kapandı acıldı ama sınırlı servis yazısı geldı telde su an turcell hattım takılı hat cekıyo ama hemen önunde telın resmı ve uzerinde cızgı var ve ekranın alt tarafında sınırlı servis yazıyor lütfen bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ederim

sampoaoc

sampoaoc

Üye
ya cevap yazmayacaksan neden samsung doktoru olarak kendini lanse ediyorsun ve bu kadar millete eza çektiriyorsun.?????? İki defa msj yazdım cevap yok. İnsan "olmuyor" der bari. o da yok. Lütfen bir konu açacaksanız hakkından gelin, insanlarla oynamayın.. çok ayıpppp.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
yardımların için teşekürler üstad...

ilker024

ilker024

Üye
kardeş i900 üm var divx vod kayıta girdiğimde bi kod veriyo vevod.divix.com adresini ziyaret ediniz diyo ama site ingilizce yardımcı olursan sevinirim

tugberk16

tugberk16

Üye
c260 kilit kodu kırabilme şansımız var mı?

-Kemal-

Üye
Ya doktor abicim benim bir sorunum var.
Herhangi bir dosyanın üzerine gelip gönder seçeneği tıklayarak bluetooth ile gönder dediğim zaman normal samsunglardaki gönderme ekranı çıkıyor.
Her ne kadar gönderiliyor desede %0'da gösteriyor.
Bekliyorum bekliyorum %0 da.Telefona reset atıp atınca anca gönderiyor. Bu da bana çok zaman kaybettiriyor.

fblibaba

Üye
e250 var bende ama şaj ediyorum açıyorum telefon tam açılırken kapanıyor yardım pls

royan_367

royan_367

Üye
kardeşim öncelikle böyle bir konu açtığın için teşekkür ederim..
bende U600 var.gerçekten süper telefon.
ama bilindik ve diğer modellerde çalışan kodlar bunda çalışmıyor.
yardımcı olabilir misin??
bi de alıntı yapsan daha iyi olur.
yoksa e-posta olarak gelmio ben de göremiyorum
şimdiden herşey için teşekkürler..

ironman1907

Üye
iyi günler bende i900 var pc'ye usb moddan my strogemodunda bağlanıyorum yani direk hafızaya film attım video bölümüne daha sonra telefonda windows media player'da açıyorum ama sadece ses var yardımcı olursan sevinirim TEŞEKKÜRLER.

zapator

Üye
oyun yüklemek istiyorum *#528283fln yazıorum atıorum java hata sı dıor neden

eskikargucak

Üye
bedava download yapabileceğimiz bişey yokmu bu ne site veriyonuz paypal ödeme bilmem ne diyo koyun şuraya net. syfasını indirelim hemen pc ye ordanda telefona atalım böyle saçmalıkmı olurmuş :(

firat33

Üye
d 880 ezan programi ve kuran programi çaliştirmiyor bilgilendirirsen sevinirim

76iso

Üye
merhabeler...samsung sgh i 900 aldım..kablosuz modemim var.ama internete giremiyorum...ağı yakalıyor...şifre girdiğimde bağlanmadan "karşı taraftan bağlantı kesildi "diyor.Yardımcı olursanız sevinirim

yunuss.10

yunuss.10

Üye
slm benim e250 de ekranın parlaklık ayarı ayarlanmıyor ve çok aydınlık gösteriyor. acil cevap yazarsanız sevinirim saolasın

cperdal

Üye
slm ark bana yardımcı olabılırmısın bana yurt dısından bır samsung d 600 geldı bunu bır ark verdım actırması ıçın o arkadasta ıllegal actırmıs telefon 3 ay sonra kapandı bu IME numarasını nasıl sılerım eskı halıne nasıl gelır orjınal halıne veya bunu nasıl cozecegım bana yardımcı olabılırmısın ark sımdıden tesekkur ederım yada IME numarasını oradan nasıl sılerım ve eskı IME numarasını yukleme yapabılme sansım varmı lutfen yardımmmm

sims

sims

Üye
yaw EVRENCEEE bu samsung u700lere nasıl oyun atıcaz kardeş bu oyunları link yapıp atabilirmisin sana zahmet olmazsa :S

uuurr

Üye
s.a bende l760 var ama herhngi bi şey bulamdım telfonla ilgili yardımcı olursan sevinirim mesela ses yükselyme programı vrmı bu tle uygun yada msn uyarlnırmı
:oke: