iyide n9'daki easy debian da zaten, 32bit(x86) yani. 16bit olmasa gerek open office ve harmattan sdk calistigina gore..
Yüklediğim sdk'dan bir görüntü
Anlattım ya hocam bir önceki sayfadanasıl çalıştırdın ubuntuda, geçenlerde uğraştım yapamadım.
onları yaptımda olmadı, sdk yı windowsta indirdim sonra ubuntuya geçtim orda baktım sdk nın boyutu ile sitedeki boyut uyuşmuyordu acaba bi eksiklikmi vardı anlamadım sonra sdk yı tekrar indirme fırsatım olmadı bu akşam herşeyi sıfırdan indirip yapayım bi o zaman.
Anlattım ya hocam bir önceki sayfada
ama burda hiç uygulama yok sadece pervane simgeli bi uygulama var gerisi boş ?Öyle hocam zaten diğer uygulamalar tam olarak hazır değil bu emu Geliştiricilerin sistemin temel prensiplerini anlayabilmesi ve uygulamalarını deneyebilmeleri için yayınlandıonları yaptımda olmadı, sdk yı windowsta indirdim sonra ubuntuya geçtim orda baktım sdk nın boyutu ile sitedeki boyut uyuşmuyordu acaba bi eksiklikmi vardı anlamadım sonra sdk yı tekrar indirme fırsatım olmadı bu akşam herşeyi sıfırdan indirip yapayım bi o zaman.
- - - Eklendi - - -
bide ben ubuntu türkçe kullanıyorum
- - - Eklendi - - -
tamam açabildim nihayetama burda hiç uygulama yok sadece pervane simgeli bi uygulama var gerisi boş ?
- - - Eklendi - - -
firefox sailfish'te.![]()
:bende öyle düşündüm ama insan en azından bir iki uygulama koyar ya nasıl çalışıyor diye bakardık
Öyle hocam zaten diğer uygulamalar tam olarak hazır değil bu emu Geliştiricilerin sistemin temel prensiplerini anlayabilmesi ve uygulamalarını deneyebilmeleri için yayınlandı

[ENGİN];5876780' Alıntı:
Bu görüntü'de ki tarayıcı coderus'un üzerinde çalıştıgı degilmi yahu ?yoksa bana öylemi geldi:
evet abi ta kendisi.

olur ya.[ENGİN];5877214' Alıntı:
Umarım sailfish çıkana kadar stabil bir tarayıcı olur![]()
telefonların ikinci çeyrekte çıkacağını bugün resmi sayfalarından beyan ettiler. telefon çıktığı an arm tabanlı sdk da çıkacaktır ve oradan sailfish'in desteklediği her donanımdaki cihaza da gelir.sailfish'li ilk telefonu mu bekliyoruz yoksa arm tabanlı sdk yı mı?