Sailfish SDK'sı Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

fLuke!

fLuke!

Üye
telefonların ikinci çeyrekte çıkacağını bugün resmi sayfalarından beyan ettiler. telefon çıktığı an arm tabanlı sdk da çıkacaktır ve oradan sailfish'in desteklediği her donanımdaki cihaza da gelir.

bu yukarıda verdiğim video'daki sailfish tamamen donanımı kullanarak çalışıyor. önceki video'larda sailfish hep ubuntu üzerinde çalışıyordu bu arkadaş sdk'yı kullanılabilir bir imaja dönüştürüp windows tablete yüklemiş. içerisindeki emulatör olmadığından çalışamayacağı için de biraz androidimsi bir sailfish ama gördüğünüz gibi hızlı ve akıcı. yakında saf x86 ve arm imajları ortaya çıkar.

saol :) gelse de yüklesek artık.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
donanım adaptasyonu yapılmış bir sdk emulasyonu. sensörler grafik işlemcisi vs her şey çalışıyor. sdk emulasyonu ayrı bir yazılım gibi çalışmakta:

ekran ışığını az görmüş olmalı ki pencerenin yanına gitmiş adam

meg1ddo

meg1ddo

Üye
videoyu çekerken onu düşündüğünü sanmıyorum adamın. :)

sanırım yüz ifadesi kullanmadığım için yanlış anlaşıldım :) adamı taşlamak için öyle demiştim, ekranda ne yaptığını görmüyoruz ışıktan dolayı, insan karanlık bir yerde yapar testi :)

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
sanırım yüz ifadesi kullanmadığım için yanlış anlaşıldım :) adamı taşlamak için öyle demiştim, ekranda ne yaptığını görmüyoruz ışıktan dolayı, insan karanlık bir yerde yapar testi :)
evet evet. ona katılıyorum. :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Size sailfish gelecek mi :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Insallah olur :) sizin icin cok iyi olur

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
6 mı :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
aslinda 5+1'de 6.olacak

meego, android, nemo, firefox os, saifish + easydebian :)

tabiki en uyumlu surum (meego disinda) nemo ile birlikte sailfish olur diye beklenti icindeyim acikcasi.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
yuh :D n9 a bi sempatim vardıda param yetmediği ve ikinciel istemediğim için almadım :) sailfish jollaya aitti sanırım şu nokiadan ayrrılan grup.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
aynen oyle. temiz telefonlar var ikinci el onlara bakabilirsin. temiz cihazlar temizdir kapagi felan olmadigi icin herhangi bisey yapma imkani yok telefon uzerinde. bende para biriktirebilsem n900 alicam ama kac aydir biriktiremedim :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
niye n 900 :)

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
bizim için meego harmattan da zaten çok iyi.

yoyofurkan

Üye
Real multitasking varmi onu soyleyin

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
o kadar real ki uygulamayı açmadan kullanabiliyorsunuz.

Üst Alt