murattiy
Üye
n900 ve n9 da kullandim.yarim kalmis birçok portlama husrani yasandi her iki cihazda .ama simdi nexus 4 kullanıyorum.android en son versiyon ilk alan cihaz ...firefox sıkıntisiz caliyor.ubuntu touch calisiyor.multirom ile sayisiz OS farklı farklı calistirma sansi var.sailfish kurmak isterim dosya bulamadim.bilgi paylaşan olursa sevinirim.linux bilgim iyidir
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
hd2 almak lazîm aslindaHtc Hd2 bunu da açsın artık pes diyeceğim
üst düzey kullanıcılar için ilk kurulum yakında geliyor
İngilizce iyi olan arkadaşlar için kılavuz var
Bağlantılar ve daha fazlası
ilk deneyimi her zaman olduğu gibi gene ileri düzey olan arkadaşlar denemiş olacak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dostum yazılımı kim geliştiriyorsa ona söylemelisin bana degilBu nasıl bi üslup anlamıyorum.
Üst düzey arkadaşlar kullancak, ileri düzey deneyecek.
Arkadaşım bu kadar yukardan konuşuyosun madem; alt düzeydekiler için lütufta bulunki kolaylaştır konuyu, sebeplensin cahiller.
Bu işleri sürekli üst düzey kullanıcılara göre gösterenler ubuntuymuş oymuş buymuş saçmalayanları dinlemeyin. ben firefox os ubuntu touch os web os sistemlerinin hepsini g.nexus cihazımda cwm'den kurdum
evet biliyorum kurulduğunu ama eksikler var sanıyodum ? yani entegrasyon olması için çalışmalar yapılıyodu yoksa yanlış mı biliyorum ?
tam olarak ne zaman yüklenmeye hazır olur ?sailfish de aynı şekilde kurulacak, zaten android kernelinden boot edecekler bildiğim kadarıyla.
yakın bi zamanda dalvik ve kamera hariç herşey çalışır. dalvik için daha yüksek sürüm kernel gerekli.
zor işbi fikrim yok ama şu yeni gelen sürüm ile sanırım dediğim yere kadar gelirler. Kernel portu biterse zaten o zaman sorunsuz sürümler gelir.nokia nın driverları kapalı tüm sorun buradan çıkıyor zaten. android'in de alpha sürümlerden ileri gidememesi bu sebepten
kusura bakma ama hazırlayanlar kimler?Bu işleri sürekli üst düzey kullanıcılara göre gösterenler ubuntuymuş oymuş buymuş saçmalayanları dinlemeyin. ben firefox os ubuntu touch os web os sistemlerinin hepsini g.nexus cihazımda cwm'den kurdum
Hazir olmamasi nerden kurulacagini degistirmezkusura bakma ama hazırlayanlar kimler?
cwm ile kurabilmek icin gercek boyutta dönüşüm gerçekleşiyor peki neden hala nexus icin gelmedi?
bak mesela adam videoda kurmuş degilmi??
Demekki hala uğraşıyor? şimdi söyleyin bu kişi kim üst düzey degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?