Havasını kim basacakNeredesin 2.0
Havasını kim basacak
Bu saate kadar durabildin ya valla helal olsun, yüz defa kurup flash atmıştım.Yükledim, sonunda. Bekleyemedim 2.0'ı.
Bu saate kadar durabildin ya valla helal olsun, yüz defa kurup flash atmıştım.
Peşinden 11' geldi jolla store yüzünden hata düzeltmesi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kamera yazılımla düzelir.İndirelim bakalım 11'i. Kamerası çalışıyor ama pek iyi gelmedi bana.
Yalnız benim sailfishos da iken sdcard'a erişimim yok. Nasıl düzeltebilirim?
o ayrı bu ayrı dualboot ta bir sistemden diğerine ulaşamazsın sistemin güvenliği nerdeBen mi anlatamadım acaba? Demek istediğim şey mesela dcım deki resimlerime ve music de müziklerime hiçbir şekilde erişimim yok ve bunun böyle olmaması lazım sanırım. Baktım yorumlara da bir iki şey de denedim ama olmadı. MultiRom ile kurdum.
hayırdır neden son bulacak ki?Alpha 12 geldi fakat proje son bulabilir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Geliştiricilere hakaret edilmiş, "yapamıyorsanız bırakın bu işleri"hayırdır neden son bulacak ki?
Tamamını desteklemiyor, mesela şuan messenger arada kapanıyor güncelleme geldi düzeltiyorlarhocam bu sailfish os bütünn android uygulamalarını destekliyormu ?
Tamamını desteklemiyor, mesela şuan messenger arada kapanıyor güncelleme geldi düzeltiyorlar
her gelen güncellemede dalvik hataları düzeltilip destekledigi apk ları forumda yazıyorlar,
port edilen cihazlar icinde şuan Nexus 4 cok iyi denebilir seviyelere gelmiş
Bildigim kadarıyla s3 yoktu?hocam benim için S3 ne durumda kontrol edebilirmisiniz kurmayı düşünüyorum görsellik hız stabilite istiyorum fazla bi uygulamada kurmuyorum zatn demirbaş uygulamalar bir tek ve birde sizce android mi sailfish mi ?