istediginiz cihazın konusunu ve konu linkini acın biz düzeltelim, başınız agrımaz bin de bir sorun oluyor tabi bu riskide zaten biliyorsunuzhocam XDA da bi kou görmüştüm ama şimdi yüklersem başım çok ağrıcak falan diye yüklemek istemedim bahsettiğiniz sitenin linkini alabilirmiyim
Gelmeyecek sanırım, gelse bile daha çok sürer. Sailfishin şu an hiçbir artısı yok. İsterseniz deneyin aynı gün hevesiniz söner. 2.0 nasıl bilmiyorum tabi. Chroma romunu tavsiye ederim.Bu sailfish 2.0 gelmeyecek mi ya bekle bekle bir hal olduk
Hevesiniz söner derken, ne konuda?Gelmeyecek sanırım, gelse bile daha çok sürer. Sailfishin şu an hiçbir artısı yok. İsterseniz deneyin aynı gün hevesiniz söner. 2.0 nasıl bilmiyorum tabi. Chroma romunu tavsiye ederim.
Hevesiniz söner derken, ne konuda?
Sailfish hevesi işte. Şu an bekliyorsunuz ya, yükleyince hemen sıkılırsınız.![]()
devel-su zypper clean -a
devel-su zypper ref -f
Cyanogen Mod destegi olan her modele gelme ihtimali varKullanıcılarına hayırlı olsun. LG G4 gelme ihtimali var mı ?
Yolunu bulan hiç kaybolmazSailfish 2.0'ın ambiancelarındaki duvarkağıtlarını bulabilir miyiz? Sistemde veya nette bulamadım. Bulan olur da paylaşırsa sevinirim. Sadece freedom daki bile olsa yeter.
\usr\share\themes\jolla-ambient\meegotouch\images yolunda buldum. Dursun burada, belki arayan olur.
Sailfish OS v2.0 Duvar Kağıtları 2048x2048 - MaxiCep