Faturasız / Faturalı Sahur 5555 gönder Kampanyası

Valla sizi bilmiom ama benim internette sıkıntı yok

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
düzeldi paket

Paket gelmiyor doğru düzgün bir iş yapamadı Avea

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
bu günlük yeter

Son düzenleme:
Tepkiler: apex2121
her yerde bunu yazarsan avea fark edlp bu acıgı kapatır sende ortada kalırsın zaten sikayet ettim bunu kapatırlar yakında

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
AVEA KAPATIRMI 1YILDIR KAPANMADI ZATEN ÖZELDEN SÖYLÜYORUM AÇIK YAZMIYORUM Kİ KAPATAMAZ BU ARADA İSTEDİĞİN KADAR SÖYLEE SANKİ BİLMİYORLAR

Son düzenleme:
her yerde bunu yazarsan avea fark edlp bu acıgı kapatır sende ortada kalırsın zaten sikayet ettim bunu kapatırlar yakında
Yav hehe. Git biraz daha şikayet et. Aveanın bildiğini saklamaya gerek yok. Bi sen aveanın bildiğini bilmiyorsun.

Tepkiler: okanbiz
Yav hehe. Git biraz daha şikayet et. Aveanın bildiğini saklamaya gerek yok. Bi sen aveanın bildiğini bilmiyorsun.
murtaza avea bilse zaten suan sistemde bu paket dogru calısırdı
ha aveanın bi cok acıgı var hatta bakiye veya paket bile olmadan tüm cihazda normal net kullanılır aveanın haberi olsa zaten bunlarıda kapatırdı

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
ha aveanın bi cok acıgı var hatta bakiye veya paket bile olmadan tüm cihazda normal net kullanılır aveanın haberi olsa zaten bunlarıda kapatırdı
haberi var yanlış biliyorsun .Çalışanları bayan teknolojiden anlayan adamları yok 2013 den beri kullanıyorum bu gidişle 2015 hatta 2016 yı da görürüm

Tepkiler: calypso16
Öncelikle İsmim Mürteza. Ayrıca bunu avea biliyor. Git bayiide çalışanlara sor!!!

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
mürtaza kardeş hekese bilgi verme sonra şikayet etcem falan filan yapıyorlar araştrsınlar biraz

Tepkiler: calypso16
haberi var yanlış biliyorsun .Çalışanları bayan teknolojiden anlayan adamları yok 2013 den beri kullanıyorum bu gidişle 2015 hatta 2016 yı da görürüm
haberi yok haberi olsa fraud 2dk da kapattırır illegal hatları ve acıkları

Tepkiler: jonezz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
haberi yok haberi olsa fraud 2dk da kapattırır illegal hatları ve acıkları
haberi var bazların değişmesi lazım masraflı olduğu için yapmıyolar yeni yazılım lazım uzmanları yok neyse bizi ilgilendirmez biz kaymağını yiyelim

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
herkese iyi sahurlar

Tepkiler: ByKatre