rodinatr
Üye
Böyle bişey söz konusu değil sadece tasarımı değiştirmedi diyorum yazdığımı anlamadıysan birdaha oku. Hadi tekrar yazayım Tamam kaliteli malzeme kullanmış üst düzel en iyileri gg4 cam ve saf alüminyum çerçeve.. Tasarım olarak s4 den ne farkı var Allah aşkına göz var nizam varS4 ve s6 masada aynıysa birde halıda dene belki farkı farkedersin... arkasında de inek derisi yerine cam kullanmışlar yere düşürünce kırılsın diye.
Ultra mega süper özellikli cihazını alıp güzelce kullan s6 yi kotuleyip egonumu tatmin ediyorsun?
Tasarımdan Beklentin ne ?Böyle bişey söz konusu değil sadece tasarımı değiştirmedi diyorum yazdığımı anlamadıysan birdaha oku. Hadi tekrar yazayım Tamam kaliteli malzeme kullanmış üst düzel en iyileri gg4 cam ve saf alüminyum çerçeve.. Tasarım olarak s4 den ne farkı var Allah aşkına göz var nizam var
Bana sorarsanız bataryasına değilde İşlemci gücü ve ısınma olayına bi çare bulun.Batarya her telefonda var.10 dklık oynama ile telefon sobadan farksız oluyorsa almayın derim.
Bana sorarsanız bataryasına değilde İşlemci gücü ve ısınma olayına bi çare bulun.Batarya her telefonda var.10 dklık oynama ile telefon sobadan farksız oluyorsa almayın derim.
sana demiyorum usta yanlış anlaşılma olmasınyok kardesim bende kötülüyorsun demiyorum sadece telefonlar arasındaki farkalrı burada anlatmaya çalışıyorum.
Ben s6 yı kötülemiyorum hala anlamıyosun birader konuyu açan adam kişisel fikir istemiş dimi bende kişisel fikrimi yazıyorum sende fikrini söyle elalemin görüşüne saygın olsun sen bu konuşmaları yaparak ne elde etmeye çalışıyorsun.. yemişim s6 sını g4 ünü burda fikirlerimizi yazamayacaksak ne anlamı kaldı konu açmanın.. sana göre doğru olan şeyleri karşındakine kabul ettirmeye çalışma sen söyle söyleyeceğini karşındaki düşünsün.
tartışılacak biri olsan zaten böyle muhabbetlere girmezdim burası öyle sert konuşulacak bi yer değil önce bunu kavra burda insanlar fikir alışverişi yapayım derken bi anda kendisini çirkin muhabbetlerin içinde buluyor sence bu doğru bişey mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?