S5620JTJL - Samsung Monte Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

maidenhead666

Üye
telefonun kapalı iken deniyorsundur inşallah :)

telefonunu kapat ve sırası ile uygula arkadaşım...

hey yarabbim kanser oldum :D telefonu açıkken deniyordum ben ya :D insan bi yazar oraya :D

--------------- Ekleme ---------------

download moduna düzgün şekilde alarak iki kez daha denedim atmayı ama sonuç gene aynı gene açmayaçalışırken aynı hata birşeyimi yanlış yapıyorum die düşünüyorum ama yok dosya isimleri dogru herşey dogru anlayamadım...:vur

murit

Üye
öncelikle jetgil 'e böylebir fw nin olduğundan bize bahsettiği için ve fw yi bizimle paylaşan paylaşan wade98 arkadaşımıza da çok teşekkür ederim. akşam DENEYECEĞİM

noslupale

Üye
Merhabalar,

bende böyle bir sorun çıktı her telefon açılışında böyle oluyor. ?? doğru yükledim kurulumunu.

avmehmet

Üye
kardeş önce usb kablosunu cihazdan çıkart sonra ses kısma tuşu+açma tuşuna basılı tut . download yazısı çıktıktan sonra usb kablosunu tele bağla.
bende kurdum gayet güzel qwerty klavye de hoş ama parmakları küçük olanlar daha rahat kullanır. bir de orj. türkçe sürüm olması cabası, paylaşan arkadasa teşekkurler...
hey yarabbim kanser oldum :D telefonu açıkken deniyordum ben ya :D insan bi yazar oraya :D

--------------- Ekleme ---------------

download moduna düzgün şekilde alarak iki kez daha denedim atmayı ama sonuç gene aynı gene açmayaçalışırken aynı hata birşeyimi yanlış yapıyorum die düşünüyorum ama yok dosya isimleri dogru herşey dogru anlayamadım...:vur

murit

Üye
aksam evde kuracaktım ama dayanamayıp gerekli malzemeleri hallettikten sonra kurdum. kurali bi 5dk oldu q-weryklavyesi biraz takılıyorgibi geldi bana

baranselona

baranselona

Üye
bende hiç takılma yok ve yazılar küçük olmasına rağmen doğru algılıyor çok başarılı bence...

sentetik

sentetik

Üye
öncelikle forumda bu fw versiyonundan bahseden jetgil 'e teşekkürler.
ardından forumda bu fw versiyonunu paylaşan wade98 arkadaşımıza da çok teşekkür ediyoruz...

işte S5620JTJL2 versiyon FW

*Türkçe Dil orjinal
*Türkçe Sözlük mevcut
*Karşıdan yüklemeler yerine Samsung Apps konmuş. Yine internete giriyor sadece simge değişmiş
*Im olarak yine Palringo var versiyon 1.88
*Google Maps 3.0.2 yüklü
*Ekstra widget yok
*Telefondan Facebook tüm site olarak girince biraz dolaşınca yine yakınlaşma yapmak isteyince telefon belleği dolu uyarısı veriyor yine çerezler ve geçmişi silerek kullanacağız anlaşılan :D
*QWERTY Klavyem geldi :)
*Task manager yok ve ekstra bir değişiklik de yok

Yalnız artık şunu biliyoruz ki Samsung Monte için çalışmalarını sürdürüyor ve yakında Task Manager da dahil edebilirse QWERTY klavye ye çok süper olur :D:D:D

Ekleme...

evet şimdi elimizde bu fw var iken nasıl yükleneceğini de kısaca anlatayım bilmeyenler için...

Qwerty Klavyeli Monte

İçindekiler;
1. S5620JTJL2 Fw -
2. Usb Veri Kablosu ( Data Cable ) -
3. MultiLoader_V5.62 -
4. Monte :)

Hazırlanışı;

Arkadaşlar öncelikle telefonumuzun kendi hafızasındaki önemli yada kalmasını istediğimiz verileri ve rehberi yedekleyelim. Daha sonra telefonu kapatalım. Sim kart ve Hafıza kartını çıkartıp Download moduna alalım.

Download moduna almak için,

Ses Kısma Tuşu + Kamera Tuşu + Açma-Kapatma Tuşu

bu 3 ^üne bastığımızda telefonumuz Download Moduna geçecektir...

Download moduna aldıktan sonra USB Kablomuzu takalım, sonrasında ( MultiLoader_V5.62 ) MultiLoader'ı açıp aşağıdaki yönergeleri sırası ile uygulayalım...

iyi günlerde kullanmanız dileği ile arkadaşlar :)

kardeş merhaba 2 soru sormak istiyorum;
1. Yüklersem Garanti Dışı oluyormu ???
2.Aynı İşlemi Samsung Merkezi Yapıyormu ??

Aydınlatırsan sevinirim dostum iyi günler

deliogz

Üye
kaç kişi yapıpta bi sorunla karşılaşmadı?

murit

Üye
ŞU anda her hangi bir sorun yok sorunsuz çalışmakatadır.

gissever

Üye
Bende de herhangi bir problem yok...

baranselona

baranselona

Üye
bendede problem yok

maidenhead666

Üye
hala bir çözüme ulaşamadım bendeki bu hata le ilgili. telefonu usb ye yada şarja baglamadan telefonu açamıyorum. sadece bende degil bir arkadaşta da aynı sorun olmuş. resminide koymuş hatta bu konu ile ilgili bize yardım edermisiniz ? neyi yannlış yapıyoruz sizden farklı. başka firmwareler de denedim ama gene aynı problem.

baranselona

baranselona

Üye
bilgisayarınıza pc suite doğru yüklü olmalıdır
telefonunuzu download moduna aldıktan sonra (ses kısma tuşu ve kapama tuşu- tel kapalıyken)

bu resimdeki işaretli yerleri işaretle ve telefonuna yazılımı doğru şekilde yükle (csc dosyasını csc dosyasına vb.. eşleştir)

eğer bilgisayarında başka yazılımlar varsa multiloader programı o yazılımlarıda açabilir dosyasyı yüklerken doğru olanı yüklediğinden emin olmalısın

maidenhead666

Üye
brsnl isimli arkadasa çok teşekkürler onun söylediği şekilde sorunu hallettim.

h1r1h2

Üye
beyler bu klavye daha büyültülemez mi? çok kullanışsız

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Bende yüklemek istiyorum ama korkuyorum bu yazılmı yüklerken kies e itiyac var brsnl arkadaşımız pc suite derken kies imi kastetti.Birde bilgisayra bağlanılmıyor hatası çıkarsa ne yapacağım :S

mankafadan

Üye
Sonunda *#1256# hayallerimize kavuştuk :D

sentetik

sentetik

Üye
Bende yüklemek istiyorum ama korkuyorum bu yazılmı yüklerken kies e itiyac var brsnl arkadaşımız pc suite derken kies imi kastetti.Birde bilgisayra bağlanılmıyor hatası çıkarsa ne yapacağım :S

üstad ver servis merkezine yapıyolar.benimkini 1,5 günde yaptılar 10 dklik işi sinir oldum ama yapıcak bişey yok temiz oluyo.ÜCRETİSiZ ayrıca

TourniQueT93

Üye
Daha önce hiç firmware güncellememiş olduğum halde konuda öyle güzel anlatılmış ki gayet kolay ve sorunsuz bir şekilde başardım. Çok teşekkürler.

Üst Alt